![]() |
Prijavio sam se jos u subotu,ali mi nije jasno sa kojim se klubovima igra?
Nije mi jasno da li iz grupe prolazi jedan ili dvoje?
Jel jos neko odavde igra u subotu?![]()
sa kojim oces klubom , prolaze 2 iz grupe aj mislim kao i do sada na njihovim turnirima![]()
ja sam bio danas,igra se ona osnovna verzija pesa bez ikakvog patcha i transfera.U realu nema ozila,karvalja ali ima nesposobnih legendi kluba raula i gutija,dok su u barsi ibrakadabra,anri,hleb,markez,vilja...
Ima 4 sonija,ali ce valjda i 5 da stave,za svaki soni po jedna grupa pa ima malo cekanja,igra svako sa svakim samo jednom i samo prvi iz grupe prolazi dalje.
Za raspolozenje se dogovorite sa protivnikom kako cete dal cete svi zeleni,crveni ili random!?
jel moguce da ih toliko boli uvo i da toliko ne znaju da naprave neka normalna pravila i da skupe vise konzola... uzas keve mi
Bio danas.Od prijavljenih 80 nije nas bilo ni 10.:S
Igrao sam "grupu" sa samo jednim likom.Prosao sam u onu nokaut fazu,ali neverujem da cu ici sutra.Ako je jos neko bio danas neka mi posalje PM.![]()
nikad gore uradjen turnir,bio sam u grupi sa 3 lika od 25 i kusur godina i ispao na gol razliku,a ortak sa 3 klinca koje su roditelji doveli,*****e u boji,i jos nas je bilo 15 plafon
svaka cast shevo, pokazao si da si jos jednom apsolutni vladar pesa 2011, i bravo za odbranu reputacije turnira ispod vuko svih nas koji smo ucestvovali!!!
Hvala Moco, svi smo dogurali do kraja, samo sam ja imao malo vise srece od vasnasi turniri su sigurno najkvalitetniji, nema sta
![]()