Znate sta ovde ide - rasprava o muzici u patch-u :8
![]() |
...I navijanje. Imam fajlove za Dinamo Zagreb i Hajduk Split, negde na kompu valjda i Sarajevo. One stvari sto imam za Zvezdu i Partizan mozda nisu bas najbolje, zato ako neko ima to neka posalje.
samo pazi koju ligu ces editovati i da li svi klubovi koje si hteo imaju svoje portove
Sve je pod kontrolom. Jedni klubovi bice u francuskoj ligi, a drugi u Rest Of The World. To znaci da pet timova ima slotove za navijace.
Timovi sa navijackim slotovima:
-Zvezda
-PFC
-Hajduk
-Dinamo
-Sarajevo
Svaka cast,za igricu,sve,naj..Posto sam vatrni Zeljin navijac tesko mi pada da nemate navijacke pjesme Zelje,jedne od najvecih skupina ex_YU.Samo recite ja cu vam naci pjesme i poslati,nije problem,za zadovoljstvom,da na neki nacin podrzim i doprinesem ovom projektu,Samo recite kako i gdje da saljem
Pozdrav
Taj projekat je zavrsen, a u prethodnom postu mozes da vidis za koje timove smo bili u mogucnosti da postavimo navijacke pesme![]()
Problem je, da nemaju svi timovi slotove za navijace. Mozda neko u buduce smisli nesto kao neki "Chantserver", pa da mozemo da ubacimo navijanje za svaki tim. Mozda bi trebalo dati tu ideju onima koji su smislili kitserver, ballserver, faceserver,...
Sta mislite o toj ideji?
Da li neko do vas zna da napravi tj modifikuje najnowiji kitserver?Da bi bio josh bolji?
sa novim dkz studiom mozete izabrati za svaki klub/reprezentaciju broj iz 0_sounda koji hocete da upotrebljavate!
znaci da nemorate ubacivati po popisu nego mozete izabrati fajl!
Koji je sad najnoviji dkz studio? Pa ako ti nije tezko napisi malo vise sta i kako?Originally Posted by zdenisa
![]()
pa ovaj 0.92 ili 0.91 radi isto...
ides na database editor i otvoris sve potrebne fajlove i u odjljeku "equipos" (jer imam na spanjolskom...lol...) i u porucju canticos odaberes 5 fajlova, odnosno brojeve fajlova iz 0_sound
Svaka cast, gde nisam pre znao za ovo, sredio bih vise navijaca u patchu,...
PA rodjo moze l ise napraviti neki update,neshto tako...??Aj mosh ti to..![]()
Ne znam jeli netko ovo redovito čita, ali onaj forum sa balkan patch komentarima je zatvoren. Tko zna da riješi problen sa crnim dresovima svih reprezentacija i ostalih klubova? Radi se o short verziji patcha i sve je uredno instalirano.
evo ja otvorim ovaj database editor i kad hocu da otvorim neke pjesme u MP3 formatu njih uopste ne mogu da nađem :(
ne znam sta je u pitanju...
jel ima neki konverter il tako nesto???