PSNID> operativac
Molimo vas da obratite pažnju na novi sistem beleženja/evidencije kartona. Pravilo, tačka 2.1 - zbog lakšeg snalaženja i preglednosti, i vašeg i našeg.
[SIZE="2"]2.kolo
A.Madrid(dacke) 2-0 Valencia (zuke)
Kartoni /
Povrede /
Strelci -
Sta reci ,bice bolje kad promenim provajdera,u svakom slucaju zasluzena pobeda dacke,GG.
Last edited by zuke; 03-18-2011 at 18:32.
3.kolo
Valencia(zuke) 0-0 Sevilla (Makki)
Kartoni/
Povrede/
Strelci -Maradona .i Pele
Sto rece makki ,mrtva tekma,sa malo sansi,u kojoj sam (po meni)ipak imao malo vise od igre.Gg srecno dalje
5.kolo
Valencia(zuke) 2-3 Fiorentina (Kepa)
Kartoni /
Povrede/
Stelci : Soldado 14'', Tino Costa 71''(Valencia)
Najblize do sad :( ,poveo sam kepa preokrenuo ,onda ja odmah izjednacio,i negde u 85. je postigao 3 gol,i ipak zasluzena pobeda,iako mislim da sam mogao i bolje da prodjem.Kao sto rekoh njemu sve je u glavi.GG
Last edited by zuke; 03-18-2011 at 18:31.
4.kolo
Everton(cercil) 0-2 Valencia(zuke)
Kartoni /
Povrede /
Strelci : Tino Costa 25'' , Soldado 88''
Evo i prve pobede,i to protiv jakog protivnika,kao sto sam u temi "tribina" i rekao,svako svakog moze da pobedi.Drugi gol sam postigao iz kontre na samom kraju utakmice,cercil imao svoje sanse ,nije iskoristio i ja sam na kraju slavio.
Cestitke Cercil i srecno u nastavku.
Last edited by zuke; 03-18-2011 at 18:27.
6.kolo
[I]Olymp. Lyionnais(Goran6189) 3-4 Valencia CF[(zuke)/I]
Kartoni/
Povrede/
Strelci: Aduriz,Tino Costa,Pablo i Vicente(valjda)
Umalo da od gotovog napravim veresiju,poveo sam 3-1 nekih 20-tak m pre kraja,protivnik izjednacio na 3-3 ,i jos kod tog rezultata imao sansu za pobedu.Odmah posle tog je pravda ipak zadovoljena,postigao sam gol u poslednjem minutu utakmice.
Last edited by zuke; 03-22-2011 at 17:58.
U prvih 5 kola postigao sam i primio isto ,po 8 golova.
Strelci : SOLDADO (2) ,TINO COSTA (3) ,PABLO (1) i VICENTE(1)ADURIZ(1)
Kartoni - Nema zasad ,valjda nece ni imat.
Povrede- Takodje nema
Last edited by zuke; 03-22-2011 at 18:48.
8.kolo
SL Benfica(zoxx) 2-0 Valencia CF(zuke)
Kartoni/
Povrede/
7.kolo
Valencia(zuke) 1-2 Napoli (mihailo)
Kartoni/
Povrede/
Na pocetku meca Napoli postize pogodak,od tok trenutka imam inicijativu,napadam ,imam i dve odlicne sanse koje nisam iskoristio...U drugom poluv.Napoli ipak uspostavlja ravnotezu ima vise od igre postize jos jedan gol ,gde sam samo uspeo da smanjim vodjstvo protivnika .GG MihajloDC
9.kolo
Valencia 2-3 O .Marsej
Kartoni/
Povrede /
Nisam bas zasluzio poraz ,al hajd,nekad i dobijem kad ne zasluzim pobedu.U svakom slucaju GG i srecno u nastavku.
10.kolo
Valencia CF 2 -1 Udinese Calcio
Kartoni/
Cvrst mec ,sa malo sansi !
14.kolo
Sevilla FC 3-0 Valencia CF
Kartoni /
11.Kolo
Aston Villa FC 2-0 Valencia CF
Kartoni/
12.kolo
SS Lazio 2-0 Valencia CF
Kartoni/
Znaci ovih dana sam ocajan,GG
15.kolo
Valencia CF 2-2 Everton FC
Kartoni /
13.Kolo
Valencia CF 0--3 Atletico Madrid
Kartoni /
Pukla veza (moja),brat se izgleda malo zaigrao na laptopu, tako da smo doneli odluku da se ne igra ponovo ,nego da pisemo 3-0 ,jer je to bio rez.u tom trenutku.Nema SS naravno . GG Dacke i srecno dalje
19.Kolo
Valencia CF 1-1 SL Benfica
Kartoni/
Posle dosta losih partija,dosla je na red jedna malo bolja,odmah se to osetilo na rezultatu,vodio sam do 90m+ o onda lopta po zemlji ubacaj ispred gola i 1-1 .Sta da se radi,sam sam kriv,imali smo i jedan i drugi jos po koju dobru sansu. GG Zoxx
18.Kolo
SSC Napoli 1- 1 Valencia CF
Kartoni/
Druga neresena utakmica,ovaj put sam imao srece moram istaci.GG Mihajlo srecno dalje
16.Kolo
ACF Fiorentina 3-0 Valencia CF
Kartoni /
Kad se pogleda rezultat,reklo bi se laka i ubedljiva pobeda,ali ipak nije tako,iako je kepa imao inicijativu i cise suteva,prvi gol pao pred kraj meca,a odmah za njim i ostali.Konstanto kad primi prvi gol protiv njega padam u igri.Imao sam dve sanse oci u oci kod 0-0 ,ali na kraju naravno da je zasluzena pobeda Kepe , GG