Ima exe.
P.S kakav sam sad dao gol sa pancevominace patch,je ekstra samo malo vise faca.
![]() |
Ima exe.
P.S kakav sam sad dao gol sa pancevominace patch,je ekstra samo malo vise faca.
Evo ja sam primetio jos neke grese.Neznam dal tako treba da bude ali neki timovi imaju Gostujuci dres isti kao domaci samo je boja sorceva promenjena pr.Partizan,Zvezda itd...
Ma to je nebitno nego eto samo kazem da nebi ostali posle pisali.
EDIT : @zdravoumartini Da li imas dresove Jugoslavije iz Tvog Patcha World Cup History za PES10 da mi posaljes pa da zavrsim i Jugoslaviju?
svaka cast sto si sproveo Fuzinhovu ideju! covjek bi bio ponosan da sazna, sjecam se kad je radio dresove, onda je usao u neku prepirku na pes balkan pa je dobio ban, od tad mu ni traga ni glasa
Sutra izlazi Classic Yugoslavija 90/91.Ostalo je jos nesto malo da se sredi.
Classic Yugoslavia Dodatak za Patch
Dodata Yugoslavia umesto Wales-a
Nove face Katanec,Vujovic,Stojkovic
Dresovi za Yugoslaviju
Tacna pozicija Yugoslavije
Takodje su dodato Classic England itd...
Skinuti ovde >>>
SAVE FOLDER - MULTIUPLOAD.COM
DT0C.img FOLDER - MULTIUPLOAD.COM
SS>>>
Kako Instalirati???
Prvo skinuti Save Folder i dt0c.img Folder.
Save ubaciti u My Documents/Konami
dt0c.img ubaciti u yugserver
Verovatno ce te se svi snaci kako se ubacuje.
Uzivajte uz Classic Yugoslaviju i patch.
@zdravoumartini Mozes staviti ovo sve u prvi post da bude preglednije.
Enjoy!!!
Mislim da nije bio odgovarajuc format slike pa je tako ostalo.Ispravicu.
Ljusi treba mi pomoc.Skinuo sam patch i uradio sve kako je navedeno sto podrazumeva YUGSERVER i EXE file u direktorijum gde je instalirana igrica, a folder EXYUGO LIGA90-91 PES 2011 raspakovao sam u my documents/KONAMI .Medjutim kad hocu da udjem na exe koji je sam napravio on jednostavno mi izbaci da je program morao da stane sa radom, a kad udjem na originalni exe on udje u igru stim sto nije napravio nikakve izmene tj. igra je ostala u originalnoj verziji. Neznam sta je taj DLC KOJI TREBA BITI INSTALIRAN PREDPOSTAVLJAM DA GA NEMAM TJ NEMAM GA SIGURNO AKO NIJE ISAO U PAKETU SA IGROM. NEKI LINK ZA TAJ PROGRAM BILO BI SAVRSENO HVALA UNAPRED
Nemogu da ga pronadjem tumaram vec pola sata molim te ako ti nije problem da mi kazes gde da ga trazim i pod kojim nazivom dali je dlc softwer oli i dali je skracenica dlc i ako jeste koji je puni naziv hvala ti do neba.
ne seri, ekstra momci rade... i ne znam kakve veze ima jsl sa ovim???
Dali zna neko gde mogu da nadjem taj dlc nece da mi radi patch molim vas bilo ko