PES 11 online ubrzano gubi smisao a obrazlozicu zasto:
Igrao sam PES 10 online ne mareci za varanja(deco magic i jos jedan 100 posto siguran cheat) jer sam uzeo na popustu i nije bilo lose za gubljenje vremena.Prvi utisci PES 11 bili su da je znatno poboljsan online segment-bez lagovanja,onemoguceno varanje-onaj ko laguje i dc gubi 3-0,ubacena online master liga i ja sam naravno kupio igru.Sa svojom SBB 8mbs/400k vezom jednostavno ne mogu da igram online jer je nonstop slowmotion igra.Pokusao sam sve da to otklonim,bukvalno sve graficke,sistemske i opcije u igri sam kombinovao bez uspeha.A napravio sam ceo tim oko 75 ocene igraca kada je optimizam bio veci od pesimizma,sto se sada nazalost promenilo.Na stranu to sto je davanje golova protivnika svedeno na stiskanje trougla 100 puta u mecu pa i prodje nekoliko puta i uvek je gol 1 na 1.Elem. posle pauze da se ne bih nervirao,odigrao sam nekoliko meceva misleci da se nesto promenilo posle onolikih maintenance-a kad ono: 2 meca prekid kod mog vodjstva,navodno veza je bila slaba,bez novca i bodova sam ostao.Sledeci mec igram protiv komsije iz susedne zemlje,necu spomenuti nick,izgubio i rece da je mogao da izadje al nije jer smo nasi pa eto mi bodovi.Ja,znajuci za cheat sa starog PES-a na narednom protivniku uradim to kad gle cuda radi cheat.Napominjem da mi do tada nije palo napamet da to pokusam misleci da je resen taj problem kad ono...Da zakljucim: svaki put mogu da izadjem znajuci da nista ne gubim,davanje bukvalno svih golova na trougao i za sada neresiv problem sa slowmotion gameplay-om cine igru krajnje problematicnom.Takodje ne znam zasto sam izbacen iz Community-ja jer sam nekoliko puta bio tamo i nikoga nije bilo,radije bih sada igrao friendly nego ML
jer nasi nece nikada da izadju