Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 56

Thread: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

  1. #1
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!



    Ukoliko vam se javi ova greska pri logovanju i mozete igrati samo 1vs1 Quick Match(Ranked Match) uradite sledece:

    *Ugasite firewall u windowsu
    *Mozda imate vise mreza, idite u Network Connections i pogasite nepotrebne, tipa hamachi i tunngle...

    *Ugasiti firewall na ruteru(opciono)
    *Ako je vas ruter UPnP kompatabilan, ukljucite tu opciju, mozda budete mogli da igrate na ovaj nacin
    *Onemoguciti UPnP i zatim rucno otvoriti UDP port 5739(mozete ovo uraditi koristeci port forwarding funkciju na ruteru)


    Za detalje kako podesiti vas ruter pogledajte u manual ili idite na stranicu portforward.com i pronadjite svoj ruter, sve vam je do detalja objasnjeno.

    *Ako nista od ovoga ne pali pozovite vaseg internet provajdera da vam otvore port 5739 ako su ga oni blokirali, ili da cacnu sta vec treba.

    U attachmentu imate detaljnije uputstvo na engleskom, a evo i PortChkPES2011EUPC.zip.
    Attached Files Attached Files

  2. The Following 5 Users Say Thank You to maremas For This Useful Post:


  3. #2
    Professional НемањаВЦЗ's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Врбас
    Posts
    560

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Маре ЦАРЕ!Како сам угасио Фајервол, тако ми је прорадило

  4. #3

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Meni se poceo javljati ovaj problem ali niti koristim ruter niti mi je port zatvoren, niti koristim Windows firewall

  5. #4
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Ko ima ovaj problem evo podesavanje za ruter JetSpeed IAD-wp2 ko je kod telekoma, hvala clanu makki22 za podesavanje.
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 1.jpg (307.3 KB, 216 views)
    • File Type: jpg 2.jpg (268.9 KB, 156 views)
    • File Type: jpg 3.jpg (181.9 KB, 138 views)
    • File Type: jpg 4.jpg (284.4 KB, 141 views)
    • File Type: jpg 5.jpg (230.7 KB, 134 views)

  6. The Following User Says Thank You to maremas For This Useful Post:


  7. #5

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    kako da vidim koji ruter koristim posto koristim speedtouch ali mi izbaci 10ak njih kad podjem na portforward.com pa mozes li mi objasnit?

  8. #6
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Probaj negde da vidis da li pise na ruteru, ako ne pise loguj se na ruter preko brovsera, uglavnom ide 192.168.1.1, sifra admin admin, pa pogledaj na portforward koji od datih rutera lici na tvoj sto se tih podesavanja tice.

  9. #7

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Mene drnda nevidjeno moram da zovem Telekom da mi vide imam Smart AX Mt882 Huawei naravno, prijavljuje mi onu gresku standardnu za online!Mada sam ja to smece Huawei uboo u tp link wireles ruter pa sa mreznim kablom poveyao sa racunarom!Posto huawei ima jedan mrezni port, i naravno da bi imao wireles kuci!

  10. #8

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Sve moguce varijante probao zvao telekom i nista i dalje! KAcio sam samo ruter bez wairelesa i sve podesavao ponovo ali nista! Ko ima ovaj ruter nek se javi pa nek mi pojasni sta je podesavao ja jednostavno nemam pojma!Skinuo sam i port forward ko zna kako tu i sta DA UKUCAM KOJI SU PORTOVI NEK POMOGNE, DOBRO CE DOCI POMOC, TO MI JE REKAO LIK IZ TELEKOMA DA SNIMIM I DA CE TAKO DA RADI!

  11. #9

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    može li tko da mi pojasni kako da namjestim BILLION BiPAC 5200GR4 router za on line igranje

  12. #10

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Koja glupa igra i kakve komplikacije sve da bi igro online

    nemoguce !!!!

    Konami u šumu !!

    4 SATA U KOMADU SAM ISPROBAVO SVE VARIJANTE I BEZ USPJEHA ... ISPIZDIH

  13. #11

  14. #12

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Pozdrav,takodje imam problema sa MLO,mogu samo da igram 1vs1.Ja imam problem sa MODEMOM ime modema: Conexant USB ADSL WAN modem download speed 2048 kbps i upload limit 192 kbps.Ugasim windows firewall ali nista,ne mogu da nadjem ovo UPnP i UDP.Bio bih zahvalan ako mi neko pomogne ,zivi bili ! evo malo pre sam zvao Orion telekom i rekli su da nemaju nikakve veze sa tim,da su svi portovi ukljuceni....dal ima neko neku ideju ?

  15. #13

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Da li si odradio ovo što je Maremas napomenuo u prvom postu?

    Quote Originally Posted by maremas View Post
    Za detalje kako podesiti vas ruter pogledajte u manual ili idite na stranicu portforward.com i pronadjite svoj ruter, sve vam je do detalja objasnjeno.

    U attachmentu imate detaljnije uputstvo na engleskom, a evo i PortChkPES2011EUPC.zip.

  16. #14
    Amateur savic4430's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Smederevska Palanka
    Posts
    93

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Ja imam ruter JetSpeed IAD-wp2, ali ide mi preko njega i IPTV, pa me interesuje dali kod njega ova podesavanja koja je mare postavio na slikama pomazu i resavaju problem i dali slucajno nece da mi napravi neko *****e oko iptv?

  17. #15

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Quote Originally Posted by Strippy View Post
    Da li si odradio ovo što je Maremas napomenuo u prvom postu?
    jesam ...samo ne mogu da nadjem upnp i udp posto koristim MODEM a ne ruter....razume li se ovde neko u modeme ??

  18. #16
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Quote Originally Posted by savic4430 View Post
    Ja imam ruter JetSpeed IAD-wp2, ali ide mi preko njega i IPTV, pa me interesuje dali kod njega ova podesavanja koja je mare postavio na slikama pomazu i resavaju problem i dali slucajno nece da mi napravi neko *****e oko iptv?
    Ovo sto cackas nema veze sa IPTV, nego jesi resio problem?

  19. #17
    Amateur savic4430's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Smederevska Palanka
    Posts
    93

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Ma nisam uspeo, poslao sam ti poruku preko fudbala. Pronasa sam user i pass za ovar ruter.Usao sam u podesavanja i uradio sve sto je na ovim slikama ali i dalje mi Port Checker javlja "While some game functions may be restricted, you can play the game.' I u igri takodje ne mogu da udjem u master ligu.Hteo sad da te pitam dali trebam posle ukucavanja ovih podesavanja da uradim jos nesto. Posto sam negde video da je neko pominja pokretanje onog setup_a.Ajde ako te ne mrzi napisi mi neko uputstvo sta, kako i kojim redosledom da odradim.Pa ako bas nece odo u telekom da ubijem nekog .

  20. #18

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Quote Originally Posted by ALEKSTER View Post
    Pozdrav,takodje imam problema sa MLO,mogu samo da igram 1vs1.Ja imam problem sa MODEMOM ime modema: Conexant USB ADSL WAN modem download speed 2048 kbps i upload limit 192 kbps.Ugasim windows firewall ali nista,ne mogu da nadjem ovo UPnP i UDP.Bio bih zahvalan ako mi neko pomogne ,zivi bili ! evo malo pre sam zvao Orion telekom i rekli su da nemaju nikakve veze sa tim,da su svi portovi ukljuceni....dal ima neko neku ideju ?
    Bilo ko ???????????

  21. #19

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    Quote Originally Posted by ALEKSTER View Post
    Bilo ko ???????????
    Imam ja ideju posto imam isti modem i povremeno mi se desava ista stvar kao i tebi.
    Rekonektujes se i to je to.

  22. #20
    tatko na online operativac's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    2,936

    Default Re: [ERROR] You can only play 1vs1 in Quick Match(Ranked Match)!!!

    ja ne znam kako da namestim ruter pa da mogu MLO da igram i iz kancelarije.
    stavio sam na manual u settingsu da bude port 5739, forvardovao ga na modemu,
    namesito na moj ip da bude DMZ, ugasio firewall na modemu i na kompu,
    ugasio kasperski i i dalje nece.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Match
    By alexandar96 in forum PES 2009 Online
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2010, 11:31
  2. simulate match
    By Milos011 in forum PES 2008 - Predlozi
    Replies: 11
    Last Post: 12-02-2006, 10:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •