3 runda-- pejaz(sahtjor)-nebojsa(sporting) 1-2
3 runda-- pejaz(sahtjor)-nebojsa(sporting) 1-2
upd. 3 rezultata nova.
Destini je dobio sluzbeno Dovlu = 3:0 , zbog ogromong kasnjenja dovle u kup utakmicama. sto se tice ligaskih mislim da ima jos dan-dva rok da odigra to.
Fikus - Sly 3:1
Dobar i jako tvrd mec,ja poveo 1:0,sly izjednacio ja 2:1 i tako je bilo na poluvremenu na moj host.Drugo poluvreme sly napadao promasio neke dobre sanse ja iz kontre pokusavao i pred sam kraj i uspeo da postignem go i overim pobedu.Srecno u ligi Sly
Dante - Fikus 2:3
Cestitke Danteu i samo njemu treba cestitati jer je bio mnogo mnogo bolji i on je trebao da prodje dalje ali prosto nije ga htelo.Prvo poluvreme na njegov host on dominira,postize auto gol a zatim ja glavom za 2:0.Najjace je sto sam ja na poluvremenu vodio 2:0 a imao sam 1 sut ukupno :#).Dante igra jako precizno i malo rizikuje svaki put kada sutne to bi trebao da je gol jel sutira samo kad je siguran i to sa peterca ,mislim ja to postujem jer i ja to uglavnom radim i zaista je bilo veliko cudo kad na poluvreme iz nekoliko takvih sansi nije dao go.Ja sam igrao jako lose nisam bio skoncentrisan,lako gubio loptu,pravio ocigledne poteze,ali sreca je bila na mojoj strani.Drugo poluvreme ja povecavam na 3:0 lepim chip shotom,a onda Dante napokon postize gol,potom i drugi za 3:2.Do kraja je Dante promasio jos nekoliko sansi i na kraju je ostalo 3:2.
Srecno dalje, rekao sam vec da osvojis ovaj kup, kad si vec prosao!
komentar je: kad te nece onda te bas nece![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] ▂ ▃ ▅ ▆ █ I ♥ House Music! █ ▆ ▅ ▃ ▂
DeS3InY vs noviice = 3:1
dobro sam se postavio, cekao sam novicu da napada i pokusao zabiti iz kontre, sto mi je uspijevalo
prvo poluvrijeme obilježava vodstvo Boltona, gdje Elmander zabija... Atletiko je imao također dobrih prilika no Aguero i ekipa očito nisu bili raspoloženi...
drugo poluvrijeme Atletiko počinje žešće napadati, no slijedi šok, Elmander glavom u 49. minuti zabija za povećanje vodstva.
slijedi nastavak napada Atletika, no također slijede i kontre sa strane Boltona koje rezultiraju plodom, Elmander asistira Klasnicu koji ne moze fulati ni da hoce, rezultat 3:0
nakon toga se Atletiko trgnuo i probudio se Aguero koji zabija počasni pogodak unutar sesnaesterca.
takodjer nije za odvec napomenuti Klasnicevu precku sa nekih 30ak metara
GG novica, sretno u ligi!
I play to counter your play.
dest3iny -noviice 3:1
Meni je ova utakmica izgledala ovako......
razvuci igru,igraj na kontre zatvori se u bunker pa ako nekim slucajem das gol jos veci bunker i jos vise razvlaci a po mogucnosti mozda ce neko da se slomije pa ce napustiti teren i protivnik ce biti dodatno oslabljen!Ne moze se igrati sa 3 plava igraca a malo kasnije sa 4 plavca i ocekivati pobeda ili mozda nereseno sam sam kriv ovo kukam radi reda)))!!!!
Pozdrav scoobyju koji protiv svih igra za gol vise!!!
p.s. napad uvek bunker nikad !!!
parola lepote PES-a!
Za mene je bunker kad se povlacis pred igracima i ne napadas ih sve dok ne dodju do tvojih 20 metara i kad vise od 50 % pasova ide nazad prema golmanu ili daleeeeeeko u stranu makar taktika bila i 3-1-6!A gol nije tesko dati kad oboris 3 protivnicka igraca u remplovanju i izadjes 1vs1 sa golmanom barem ja to znam jer sam dao x takvih golova.BTW kako se vraca u nazad lopta ja to ne znam da izvedem?
Last edited by noviice; 02-25-2010 at 01:40.
Ja imam čekić i sve me podseća na ekser.Ako ti nesto nije jasno ne zaboravi da imam čekić!
ajme kakav bunker, igram 442
i nisam mijenjao stil igre makar sam zabijao xD
edit:
noviice, to nije bunker vec igra bez presinga. a moji pasevi idu jedan korak iza pa onda na stranu da izbjegnem onu hordu igraca koja se nakupila na jednoj strani i da proigram onu opustosenu drugu stranu gdje zapravo mogu proci. mislim ne mozes ocekivati da svi igraju napadalacki protiv tebe. lako ti onda s aguerom prodjes 5 igraca i zabijes gol![]()
Last edited by DeS3InY; 02-27-2010 at 16:39.
Rekoh ja...FIKUSE MOJ SI FAVORIT
Uzgred,kada smo pocinjali sezonu u kojoj je zajedno samnom,naravno u Ligi 2 bio DeS3InY,govorio sam da je on moj favorit![]()
@ noviice
R2 cuvas i i zavisi na kojoj si strani povuces u nazad![]()
I finale je tu
DeS3InY vs fikus = 4:2
Sta reci za ovu utakmicu... prvo poluvrijeme apsolutno pripada Boltonu gdje postižu 3 pogotka, dok HSV ima par prilika no većina je pored gola.
Zatim drugo poluvrijeme malo žešća igra HSVa, zabijaju 2 gola, jedan regularno, drugi iz jedanaesterca kojeg je skrivio glupi racunar... ali tu se ne predaje Bolton i iz torpedo akcije postize konacni gol za 4:2
treba napomenuti da je sjajni Jaaskelainen obranio svašta u 1. i 2. poluvremenu
GG fikus, odlicno si igrao, no ipak si mi ostavio malo previse prostora
vidimo se slijedece sezone!
Last edited by DeS3InY; 03-01-2010 at 00:31. Reason: ups zaboravio SS xD
Updateovani prvi i poslednji post , sa finalnim kosturom kupa i rezultatima.
[desni klik na sliku - view image (da bi je videli u pravoj/velikoj rezoluciji)]
Kao prvo cesitao bi DeS3InY-u na osvojenom Kupu sezone 3 2010, kao i Fikusu koji ce ocigledno biti ozbiljan kandidat za visoki plasman u Ligi 1 sledecih sezona... i svim ostalim igracima , jer ste ga odigrali posteno i bez velikih kasnjenja. GG Svima , vidimo se sledece sezone!
lock kup.
Destiny...cestitam i ja.svaka cast.i vama sto ulazite u prvu ligu...
И ја честитам Дестинију на победи у купу.Следеће сезоне ће бити баш густо у лиги 1.
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net