+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Tutorial za simulaciju?

Default Tutorial za simulaciju?

Poz svim PES fanovima, zanima me ima li kakav tutorial za simulaciju na PES10?

Gledao sam za pes9, mada na 10q nema da se vuche za dres, samo ako neko ukliza ispred tebe pa ti stisnes sim. dugmad..

Default Re: Tutorial za simulaciju?

Dzaba tutorijal kad neces nikad dobiti faul...

A mora ti ga dati nekad, npr na 9q, trcim sa roonijem u 16, i vuce me igrac za dres, ja padnem i pokaze da pucam penal.. ali ovdje , kao da ga ne mozes simulirati.

Quote Originally Posted by Fatal1ty View Post
    A mora ti ga dati nekad, npr na 9q, trcim sa roonijem u 16, i vuce me igrac za dres, ja padnem i pokaze da pucam penal.. ali ovdje , kao da ga ne mozes simulirati.
    Da u Pes 9 ali mi se cini da su iz konamija ukinuli povlacenje za dres (koliko sam primjetio) pa je vrlo tesko dobiti faul na simuliranje...heh tesko ga je dobiti i kad te uklize s ledja a kamoli na simuliranje

5. The Following User Says Thank You to *the lood* For This Useful Post:

znaci i ovo je jedan - od konamija

Solo per ti... Loqo's Avatar

Meni je cesto dosudjivao faul posle simulacija,samo treba znati kad to uraditi,uopste ne mora protivnicki igrac da ukliza.
    Mi cemo smeniti,i pravdu deliti,vise od nas te niko na svetu sigurno ne voli...

Pa ne treba , mozes i kad stojis i onda on krene nogom pud lopte i ti kao padnes.. ali je po meni mnogo teze za razliku od 9ke.

ljudi ja to nikad nisam znao da uradim :S na koja dugmad se simulira (na tastaturi)

Quote Originally Posted by miljan91 View Post
    ljudi ja to nikad nisam znao da uradim :S na koja dugmad se simulira (na tastaturi)
    I mene ovo zanima.

+ Reply to Thread