Cini mi se da smo se malo ohladili od lige,sve se redji neki pojavljuju...ajde da nastavimo u istom ritmu kao i do sad...
Cini mi se da smo se malo ohladili od lige,sve se redji neki pojavljuju...ajde da nastavimo u istom ritmu kao i do sad...
Ево овако, од петка до краја следеће недеље нисам ту пошто идем на екскурзију. Тако да бих вас замолио да ми одложите мечеве, које ћу ја одиграти што пре, чим се вратим.
ПС: Мени је остала још једна текма неодиграна, 5. коло, против Владе, али сумњам да ћу стићи да одиграм пошто се мимоилазимо због школе а и нешто га зеза нет, тако да можда и ту текму одложите.![]()
Poruka svim devojkama, svim devojčicama: ljubav se ne nalazi u novčanicama, u skupim autima,u glupom troškarenju ili šopingu. Ljubav se nalazi u srcu, samo u srcu!!
Sly, Destiny, Sloga, kada ste online ?
NemusPFC, nisi ni jednu tekmu odigrao, kada ces ?
u guzvi sam velikoj, u petak cu poceti da igram svoje utakmice i zavrsicu ih brzo.
! hvala na razumevanju![]()
Ja se stvarno izvinjavam zbog problema sa netom, razgovarao sam sa provajderom i rekli su mi da pocetkom sledece nedelje donesem racunar da vide kakav je problem.
Ako je neka frka moze te slobodno registrovati meceve a ako ne neka ljudi sacekaju sve cu da odigram samo kada mi se net stabilizuje!
Hvala!
Prijatelji: FM-Serbia.net | fiorentina-balkan.com