Zašto se svađaju ovi divni ljudi??
kure pisi latinicom da mogu podmah da ti odgovorim,a ovo sto sam ja napisao se nije odnosilo na tebe nego na malog miloša koji ***** na veliko, ja sam mu kazo da me prestane spominjati u bilo kojem kontekstu i prije ovih postova na chatu drue lige,ali on nastavlja i dalje i dalje. tako nemoj pricati o necemu sto ne znas pozadinu.a takodje ovom porukom i ti mozes da od****s spominjajuci mene i moj nik u bilo kojem kontekstu. hvala
Добри дан , добри људиКако сте ми ? Игра ли се пес ?
![]()
САША ИЛИЋ #22
Zdravo svima !
Da li se jos uvijek igra ova liga ? Nekad davno sam pokusavao uci, pa sam odustao. Sad bih zelio igrati.
(izgubio sam password od starog profila, pa sam napravio novi, skoro pa nevazno vjerovatno me se niko i ne sjeca (Frank25))
naravno igra se...upravo zavrsena sezona![]()
Pozdrav igraci najboljeg PESa
У сезону новууу крееећееееее..!
МОБИЛИЗАЦИЈААААА!![]()
Drugari, hajde da pomognemo ljudima koji vode ligu.
Da se nastavi ova đavolska liga, što bi Mixi brat rekao. Da pomognemo ko koliko može, zna. Jer ovde smo svi zbog PES-a, druženja, pa čak i da se nekada vidimo, upoznamo, popijemo koje pivo![]()
Tako da igrajmo pes, družimo se
Ps.
Princa ako nekada ugostite karton piva =jedan dan, dok Domina možete slobodno pozvati, neće doći, ispaliće
A sadaaaa, daj aukciju!
ДОГОДИНЕ У БАЊАЛУЦИ !!
ИДЕМО ПЕСОХОЛИЧАРИ, ПАЛИ СЕ МАШИНА !!
Ajde i ja da se oglasim, banuo da vidim sta radi banda, kad ono nista novo, prozivke i svadje...
Pozdrav za sve pesoholicare...jbt nekada nas je ovde bilo 50-60![]()
Last edited by Danijel 10; 09-11-2019 at 14:53.
Scooby moj dobar drugar
Dragi igrači,
Zbog velikih problema sa korupcijom i malverzacijom, prinudjen sam da ne budem više deo chata na dicordu. Cimajte me ovde na pp što se tiče igaških i ostalih aktivnosti što se tiče utakmica, zamolio bih pojedine članove zajednice da me ne cimaju dzaba, Dominator, član admin tima će vas uputiti ko su ti "nepoželjni članovi" sa kojima ne želim da imam nikakvih dodira pa ni u virtualnom svetu.
Pozdrav Pes-ovci![]()
Ovo i dalje traje pauza?
* Arsenal * * Atletico Madrid * * Borussia Dortmund * * AS Roma *
Celta de Vigo
Pozdrav Emele, igra se i dalje samo sto smo na drugom forumu sada.
https://playpes.rs/forum/ctl-liga/
Udji nekada na diskord da posjetis stare drugare![]()