Tebe boli kito ti imas sve(Komp,Xbox,PS3),ma i bez domoa meni je pes uvek bio bolji,nekako mi se ne svidja fifa...
Tebe boli kito ti imas sve(Komp,Xbox,PS3),ma i bez domoa meni je pes uvek bio bolji,nekako mi se ne svidja fifa...
sama anketa kaze sta je bolje..... btw fifa je meni tesko njesra.... igraci se nerealno krecu, grozni sutevi, dodavanja, prebrza mi igra....sve u svemu mi se ne svidja nista kod fufe..... jbg zato ce doci revolucijonalni pes 2010![]()
brate naravno da pes fleka fifu u anketi kada ste stavili na pesovom forumu ajde stavite na fifinom pa da vidimo..![]()
Ja cu i tamo glasati za PES. FIFA ima neke svoje momente i vrline u kom je ispred PES-a. Ali je PES def. bolja igra, ali kompleksaske izjave tipa "fufa", smesna je su smesne. FIFU sam na PS3 igrao mnogo puta PES nisam nikada na konzoli, i FIFA je tamo bolja bar meni nekako izgleda samo igranje bolje, ali su definitivno dresovi, oblici igraca, dresovi, face... Nula. Ali su im stadioniDok je PES fudbal koji igram skoro svaki dan na racunaru i normalno je da mi je drazi kada nemma priliku da stalno igram FIFU. Ne mozes reci da ne volis nesto i da je bezveze a da nisi ni probao. Mislio sam da uzmem novi komp ma da sam se odlucio za XBOX pa bas da vidim da li ce me vremenom FIFA vise privuci.
Zimski update. Zima 2010
Svaka riba 'oce sa mnom da se prca.
Brate i ja sam za pes bio zaludjen i prso sam jer sam dao tolko pare za komp i opet nije bilo kako ja sve ocu i uzeo sam xbox i igrao sam fifu i pes na seXbox-u i ne moze da se porede jer je pes isti na pc,ps3 i xbox ali fifa je skroz druga jer oni nece da naprave da bude takva na pc-u jer niko nece da kupuje za ps3 i xbox...Nekako meni izgleda realnije mozda vama sad nece kad gledate klip ali da igrate na LCD HD tv stvarno je bolja
http://www.youtube.com/watch?v=cegh5PfzLCo
A ovo su finte
http://www.youtube.com/watch?v=m9bCsVoIAgU
Da mi je znati samo zašto su ona trojica glasala za fifu![]()
Prima squadra della capitale !
ma bas i ne vidim neki smisao ove teme , kakve veze ima fifa sa PES-om ?
po meni bas nikakve , jel ovo je forum o PES-u a ne o fifi
Slazem se tema je glupa,ovo je forum za PES a ne za Fifu.
Ide pod Lock
These thoughts will carry me...through the darkest nights...while your eyes rest in mine!