Da ne gusim vise onu temu prijateljske utakmice,jer ispade da samo ja pisem tamo,ovde cu postavljati,neke skrinove i golove....Evo sada sam odigrao sa Dzonijem MMom,i evo jednog lepog gola
Da ne gusim vise onu temu prijateljske utakmice,jer ispade da samo ja pisem tamo,ovde cu postavljati,neke skrinove i golove....Evo sada sam odigrao sa Dzonijem MMom,i evo jednog lepog gola
"The fans whistle me because I'm good-looking, rich and a great footballer."
Ko bi drugi?
2:1,ako racunamo sisa gol stisnuo pauzu,zvoni mi fon,ti nastavis i das gol...pitaj koga oces al da ti iskreno kazu bez forica,(skoro)uvek izbacim loptu u aut,kada vidim da zatrazi pauzu....1:1 ako ne racunamo sisa gol....![]()
ma otkud znam shto si stisnuo pauzu..ja reko ocesh izmenu tako neshto ne znam ni ja...da si stao sa igrom ja bi izbacio, ali ti si nastavio da se branish....
Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека.
Posle dugog,dugog vremena i neuspeha na santiago bernabeu,maremas je najzad pao ali na EmiratimaIgrali smo 2 tekme,prvu sam bio bolji po statistici i dobio 2:1 on je bio Volsburg,a drugu....
![]()
Evo odigrao sam sa Gogilandom dobru tekmu,on je uzeo slab tim,dok sam ja po obicaju jaci - Arsenal...evo golova,zamolio bih vas da pogledate drugi gol koji sam dao sa Velom,jer je majstorski
jel to kolenom sutnuo???