Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 50

Thread: Kitserver

  1. #1
    Super Star Strippy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,099

    Default Kitserver

    Download Link -----> MediaFire



    speeder.dll for kitserver 6:
      Spoiler:

    Download Link -----> MediaFire ili SpeedyShare

    -Prvo kopirate fajlove speeder.dll i speeder.cfg u kisterver
    -onda otvorite fajl kload.cfg preko notepada i napišete gore DLL.num=13 (pre je bilo 12) i skroz dole dodate ovu liniju: DLL.12 = "kitserver\speeder.dll"



    i sačuvate taj fajl

    - onda otvorite speeder.cfg preko notepada i menjate count factor, ako upišete više od 1 igra će ići brže, manje od 1 sporije



    addon module for kitserver : "camera zoomer"
      Spoiler:

    Description :
    • It will allow to adjust camera zoom.


    Download Link -----> MediaFire

    How to use :
    • Extract & put to kitserver\ folder
    • Edit kload.cfg

    add this line :

    into

      Spoiler:
    # Loader configuration file
    #############################

    gdb.dir = ".\"
    ReservedMemory=200000000

    DLL.num = 14
    DLL.0 = "kitserver\zlib1.dll"
    DLL.1 = "kitserver\libpng13.dll"
    DLL.2 = "kitserver\afs2fs.dll"
    DLL.3 = "kitserver\kserv.dll"
    DLL.4 = "kitserver\bserv.dll"
    DLL.5 = "kitserver\fserv.dll"
    DLL.6 = "kitserver\lodmixer.dll"
    DLL.7 = "kitserver\dxtools.dll"
    DLL.8 = "kitserver\stadium.dll"
    DLL.9 = "kitserver\bootserv.dll"
    DLL.10 = "kitserver\clock.dll"
    DLL.11 = "kitserver\psc.dll"
    DLL.12 = "kitserver\speeder.dll"
    DLL.13 = "kitserver\Camerazoomer.dll"

    DirectX options
    dx.force-SW-TnL = 0
    dx.emulate-HW-TnL = 0
    dx.fullscreen.width =
    dx.fullscreen.height =

    #############################
    # End of loader configuration


    How to adjust zoom value :
    • Open : Camerazoomer.cfg



    Default is 1430, you can change it as liking.

    Option :

    Change it to "1" if wanna switch enable.

    Have fun !

    Credit : Master Juce (for kitserver source code), Reddwarf (for memory address documenting)

  2. #2
    Professional coolactive's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    627

    Default

    Ovaj kitserver nije za ovaj deo foruma. Postuj ga na PES6 !

  3. #3

    Default

    Id u k**ac!!!Ja se taman ponadao da je nastavio da radi kitserver-e za 2009,a ono za PES6....

  4. #4
    Freelance Programmer
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bor, Srbija
    Posts
    1,297

    Default

    Kao sto ti coolactive rece, ovo je kitserver za PES6... Ne verujem da ce se juce vratiti, barem sto se PES2009 tice, i pre nekog vremena je bio doradio kitserver za PES5, nakon sto je odustao od doterivanja poslednje verzije za 2009, i na tome je i ostalo.

    EDIT: milosmilan, daj se malo kontrolisi

  5. #5

    Default

    Jbg,ponele me emocije....

  6. #6

    Default

    Izasla je verzija 6.6.4. od kitservera,ispravljeni su manji bugovi prijasnjih verzija...

    [QUOTE=juce;857669]Version 6.6.4 released
    ======================
    NEW in 6.6.4:
    - now *really* fixed problems with afs2fs module
    - rebuilt all DLLs to ensure compatibility with new kload
    NEW in 6.6.0:
    - AFS2FS module (same functionality as in Kitserver 7 and 8, but with multiple roots support)


    Features:
    - kits support for licensed/unlicensed (including "Other C") teams. Kit format: paletted or truecolor (PNG or BMP). HD-kits supported.
    - 3rd,4th,etc. (extra) kits selection using "1" and "2" buttons (for both players and gk)
    - kit parts mixing is possible, and also no shared palette headache.
    - all kit attributes supported (model, collar, number/name placement). New attribute: "shirt.number.location" to set where number on the front of the shirt (for national teams) appears: center or topright.
    - Faceserver (with hairserver)
    - Bootserver (unlimited amount of boots: each player can get its own)
    - Ballserver
    - LODmixer (LODs, camera-fix, aspect ratio correction, attendance settings, etc.)
    - Stadium Server
    - AFS2FS (with multiple roots support)
    - gamepad/keyboard hotkeys support

    Kitserver 6.6.4 (1.2 MB)
    kitserver-664.7z Download File
    kitserver-664.7z
    Ă•đĂ*Ă*ĂĄĂ*čĂĄ Ă´Ă*Ă©Ă«Ă*, áåñïëĂ*òĂ*Ă® çĂ*ĂŞĂ*Ă·Ă*òü č ñêĂ*Ă·Ă*òü

    Vista Fix 6.4.1.1 (23 K)
    For all people using Windows Vista, this is a fix to the problem that you had to reinstall Kitserver after restarting Windows. For further info, please use :arrow: THIS thread. This fix also works for other versions of Windows and Kitserver, but it makes no difference there.
    http://filevip.com/files/7695.vip
    ks-vistafix-setup-6411.zip (mirror)
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service (mirror)
    RapidShare: Easy Filehosting (mirror)

    [/qoute]

  7. #7
    sly_zomb1e Slyz's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,816

    Default

    Da li jos neko ima problema sa loptama?
    home_map mi je lepo podesen, englezi furaju Nike T90 a svaki put je Random lopta...kad igram sa njima,kao i sa drugim ekipama/ligama.
    Uvek je random lopta?


    Edit: skontao sam , evo u chemu je stvar.

    Boja kojom pise naziv lopte....
    The color you see
    Meaning
    The ball selected in the game options will be used.
    Always play with this ball (normal mode).
    Home ball mode for a team with home ball assigned. If you play the next match with another home team, the ball will automatically change to that team's home ball.
    Home ball mode too, but for a team without home ball. In that case, a random ball will be chosen. However, the home ball mode is still active, so if you next team has a home ball, that one will be used.
    Auto-random mode: For each match, a random ball is chosen.

    Kliktanjem reset dugmeta menja se boja. [kocka]=reset

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    13

    Default

    nisam nikada imao kit server evo sada sam skinuo ovaj 6.6.4 najnoviji

    dali je neko ljubazan da mi objasni kako se radi

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    good addon
    thanks for your share ^_^

  10. #10
    Professional rebbrash's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Бијељина
    Posts
    356

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    moze li neko objasnjenje? Imam kitserver i sve mi radi dobro (dresovi, stadioni, kopacke) , samo lopte nikako, jel moze neki link sa loptama koje mogu samo prekopirati ili da mi neko objasni kako da ubacim lopte preko bilo cega drugoga... imam nesto iskustava sa radom na dkz studiu...

  11. #11

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    a kako ja ovaj kitserver da instaliram i gde...posto ja nemam veze sa ovim stvarima molim vas objasnite mi ...unapred hvala marko

  12. #12
    Regular Barselonac's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Нови Пазар, Србија
    Posts
    242

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Quote Originally Posted by rebbrash View Post
    moze li neko objasnjenje? Imam kitserver i sve mi radi dobro (dresovi, stadioni, kopacke) , samo lopte nikako, jel moze neki link sa loptama koje mogu samo prekopirati ili da mi neko objasni kako da ubacim lopte preko bilo cega drugoga... imam nesto iskustava sa radom na dkz studiu...
    ni meni ne rade lopte i ja se pitam sto mi ne rade.

  13. #13
    Moderator Stevan's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nis be
    Posts
    3,042

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Quote Originally Posted by LUCIFER_MERAKLIJA View Post
    a kako ja ovaj kitserver da instaliram i gde...posto ja nemam veze sa ovim stvarima molim vas objasnite mi ...unapred hvala marko
    kopiras ga u folder gde ti je instaliran pes i ides na setup pa instal,pose tu trpas lopte,dresove,face itd a takodje mozes da stavljas i dat fajlove

  14. #14
    Regular TonyBiH's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Europe
    Posts
    154

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Meni neće stadione da očita stavio sam ih u GDB folder kraj faca, lopti i ostaloga (naravno u poseban folder stadiums)... koristim patch pes 7...rade mi face i dresovi al neće novi stadioni samo default stadioni. Instalisao sam sve po upustvu i imam novi map.txt u stadiums folderu. Molim pomozite. Da li se mogu videti svi stadionu u igri i šta treba? Da li treba koristiti page down tipku kad biram stadion ili ne? Molim nemojte mi zameriti, verujte prvi put koristim PES 6 do sad sam igrao PES 2009 i PES 2010 ali sam oduševljen sa gameplayom PES-a 6 koji je neverovatan i ima dušu. Inače radi mi sve što stavim recimo u dat folder... samo sam sa stadionima zbunjen? Hvala braćo unapred na odgovoru.

  15. #15
    Professional RimSo's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Doha, Qatar
    Posts
    322

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Quote Originally Posted by TonyBiH View Post
    Meni neće stadione da očita stavio sam ih u GDB folder kraj faca, lopti i ostaloga (naravno u poseban folder stadiums)... koristim patch pes 7...rade mi face i dresovi al neće novi stadioni samo default stadioni. Instalisao sam sve po upustvu i imam novi map.txt u stadiums folderu. Molim pomozite. Da li se mogu videti svi stadionu u igri i šta treba? Da li treba koristiti page down tipku kad biram stadion ili ne? Molim nemojte mi zameriti, verujte prvi put koristim PES 6 do sad sam igrao PES 2009 i PES 2010 ali sam oduševljen sa gameplayom PES-a 6 koji je neverovatan i ima dušu. Inače radi mi sve što stavim recimo u dat folder... samo sam sa stadionima zbunjen? Hvala braćo unapred na odgovoru.
    Folder se mora zvati stadiums a moras isto napraviti u map u stadionima kao i za lopte i ostalo..sto se tice izbora dolazi poslije lopti tj. tacnije poslije kit menu-a

  16. The Following User Says Thank You to RimSo For This Useful Post:


  17. #16
    Non mollare mai dj90's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    6,597

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Malo smo smarali Juce-a da nam unapredi Kitserver 6 kao što je uradio za PES5 tj da ubaci speeder i network module i rekao je da će videti (što znači da hoće samo ne znamo kada ).
    E sad ja ne kontam baš čemu služi taj network module pa ko neko može da pojasni

  18. #17
    Non mollare mai dj90's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    6,597

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Evo ga napokon, kao što sam i rekao:

    speeder.dll for kitserver 6:

    http://ifile.it/phv3y4e/speeder-6.6.6.zip
    http://www.speedyshare.com/files/266...eder-6.6.6.zip

    by juce

    PS: za ovo sam i ja zaslužan delimično

  19. #18

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Moze li mi neko reci sto znaci ovaj speeder tj.kakva poboljsanja donosi kitserveru? Ako ga ubacim u kitserver i gdje da ga ubacim tacno, a imam shollym pach mogu li nesto da sj***m?
    Hvala

  20. #19
    Non mollare mai dj90's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Beograd
    Posts
    6,597

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Služi sa promenu brzine gempleja.

    -Prvo lopirate fajlove speeder.dll i speeder.cfg u kisterver
    -onda otvorite fajl kload.cfg preko notepada
    i napišete gore DLL.num=13 (pre je bilo 12) i skroz dole dodate ovu liniju: DLL.12 = "kitserver\speeder.dll"



    i sačuvate taj fajl

    - onda otvorite speeder.cfg preko notepada i menjate count factor, ako upišete više od 1 igra će ići brže, manje od 1 sporije


  21. #20
    Црно-бели! grobarinbgd's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Блокови батице
    Posts
    1,918

    Default Re: Kitserver Version 6.6.4

    Znaci najbolji fudbal ikad sa ovim je neverovatan !
    I tebi svaka cast @dj90,na trudu,i upornosti na forumu nji`ovom,ruskom.

  22. The Following 4 Users Say Thank You to grobarinbgd For This Useful Post:


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •