Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 110

Thread: GUI for Goalserver 6 (za medjusobno povezivanje)

  1. #1
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default GUI for Goalserver 6 (za medjusobno povezivanje)

    PES6 GoalServer GUI


    Download

    Otpakovati ga u PES6 direktorijum, veoma jednostavan za koriscenje, kao host jedino treba da kliknete na SERVER i prosledite klijetnu vasu WAN IP adresu, on to unosi umesto 127.0.0.1, klikne na CLIENT i onda oboje mozete uci u igru i ici na NETWORK, za password kucate bilo sta i igra moze da pocne

    Skinite PSL PES6 2009 Squads Installer [500 MB] i PSL PES6 Squad Switcher da bi imali aktuelne sastave timova za ovu sezonu:
    Download ~ Squads Installer
    Download ~ Squad Switcher

    Oni koji imaju ruter mora da otvore ove portove(koji imaju modem ne mora ovo da rade):
    [10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]
    Upustvo kako otvoriti portove imate na ovom sajtu, samo treba da izaberete vas ruter.

  2. #2

    Default

    Prelazite na ovo!!! Nema da lagne, a i mnogo je jednostavan.

  3. #3
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Ja preko ovoga sad mogu da igram kao HOST
    Igrali Petko i ja i bilo je kao offline!

  4. #4

    Default

    cuca je juce ovo nasao, samo drugu verziju
    samo sam skinuo, nisam isprobao

    kako klijent ulazi?
    kuca protivnikov wan ip u client only?

    daj mi link gde si ovo nasao

  5. #5
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    I meni je cuca juce ovo dao ~Another GUI for Goalserver 6

  6. #6
    Super Star -C.R-9-C.R-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Београд
    Posts
    1,699

    Default

    Jel oce neko samnom da odigra,da vidim i ja kako sljaka evo ipa

    91.150.103.180

  7. #7

    Default

    sa ovim ce liga bit bolja,...

  8. #8
    Zvonko Mihajlovski ackomd's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Grad ulja
    Posts
    1,052

    Default

    posto sam kao sto vidite pocetnik na forumu,a i totalni neznalac sto se tice online moda,zamolio bih vas za pomoc.
    Naime,skinuo sam PES6 goalserver GUI uradio sve po uputstvu,usao u igricu,izabrao online mode i pojavilo mi se sledece :
    http://img139.imageshack.us/img139/9...occer62009.png

    onda sam takodje po uputstvu upisao dole sifru u ono polje(kako mi je receno,nije potrebna neka posebna sifra,mogu da upisem bilo sta) i pojavi mi se sledece:
    http://img220.imageshack.us/img220/9...occer62009.png

    E sad pitanje,da li sam sve uradio kako treba,a ako nisam da li bi neko mogao da mi objasni sta da radim?

  9. #9
    PES-master _Dante_'s Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,515

    Default

    Sve je to u redu Samo trebas da das taj ip nekom sa kojim hoces da igras
    Inace imas li Patch 2009 Squads?

  10. #10
    Zvonko Mihajlovski ackomd's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Grad ulja
    Posts
    1,052

    Default

    ne ali sad cu da ga skinem!ja mislim da je tezak negdje oko 500 mb,pa mi ga je bilo tada mrsko skidati,al sad cu ja...

    evo moj IP 77.239.71.22

    sorry sto smaram ovim postovima,al ajd nek me neko doda na msn da se dogovorimo da opicimo jednu prijateljsku ....

  11. #11

    Default

    pokušo sam igrat sa ackomd i kad treba da štimamo formacije izbaci nam obojici onaj error "connection with other player was lost blabla"

    šta bi mogo bit problem ?

  12. #12
    PES-master _Dante_'s Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,515

    Default

    Pa nije onda dobro hostovao...

  13. #13
    Super Star -C.R-9-C.R-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Београд
    Posts
    1,699

    Default

    Ne bre!Nema to veze sa tim...on ima PSL SQUADS 2009 patch a ti nemas....ili obrnuto...

    @Dante aj stavi drugi avatar pls jadno mi ovako sve mislim da je mare

  14. #14

    Default

    ja imam , on isto kaže da ima :O

  15. #15

    Default

    kad pokrenem ovaj program i pes6 nece mi pes6 nikako a akda be programa hoce..na li neko u cemu je problem???hvala i poz

  16. #16
    Čovek sa prostatom Dule 93's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Jabučki Rit
    Posts
    2,312

    Default

    Jel mi treba sa mo ovaj program da bih igrao onlajn ili jos nesto????

  17. #17
    Super Star -C.R-9-C.R-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Београд
    Posts
    1,699

    Default

    Za pocetak prvo morate da oslobodite sledece portove:

    [10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]

    Portovi se oslobadjaju ovako:

    Desni klik na local area connection - change windows firewall settings
    Odes na exceptions, pa na add port (tcp port) broj porta.
    U fajlu hosts ti nista ne treba da upisujes, PSL Client automatski upisuje podatke u fajl hosts.

    Zatim na putanji C:WINDOWSsystem32driversetc fajl hosts ne sme da vam bude read only.

    zatim skines ovaj program i to je to...

  18. #18
    Zvonko Mihajlovski ackomd's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Grad ulja
    Posts
    1,052

    Default

    Quote Originally Posted by -C.R-7-C.R- View Post
    Ne bre!Nema to veze sa tim...on ima PSL SQUADS 2009 patch a ti nemas....ili obrnuto...

    @Dante aj stavi drugi avatar pls jadno mi ovako sve mislim da je mare
    kod mene je sve u redu,i imam taj patch,znas i sam da smo igrali sinoc!!!

  19. #19

    Default

    Nisam sada nista forwardovao portove, ali jesam jednom prilikom, tj za utorrent.....
    Pa sada da li trebam da radim ponovo?
    Imam huawei SmartAX-MT882


    A imam i jedan valjda ruter, ono sto kabal iz adsl ide u njega ne u pc, pa iz rutera ide u pC, u Satelitsku i u modem...........


    i da, ja sto sam se prvi put zeznuo, i u tamo sistem32,hosts kopirao ono, da li to nekako mogu da vratim?

  20. #20
    Super Moderator Бишке's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovska Mitrovica,Srbija
    Posts
    1,729

    Default


    Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •