Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 110

Thread: GUI for Goalserver 6 (za medjusobno povezivanje)

  1. #21
    Његош MozzART's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ђе у зору навраћају вуци, а предвече цуре и хајдуци
    Posts
    832

    Default

    Quote Originally Posted by Бишке View Post

    Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?
    Promijeni pozadinu na desku
    Ne znam, meni ide lagano..reinstaliraj program..

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by Бишке View Post

    Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?
    Ne znam zbog cega se to javlja. U svakom slucaju treba ti nova verzija (v0.26) koju svi koristimo
    http://www.fifaportugal.com/pafiledb...verGUI_026.zip
    Mozda to resi problem...

  3. #23

    Default

    ne treba ti nova verzija, i ja imam v0.25
    moguce da je pesJ sjebao hosts file, ako si igrao preko njega

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by Бишке View Post

    Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?
    I meni se ovo juce desilo, izgleda da mi spybot - search i destroy nakon skeniranja sjebao hosts file

    Treba da ima 10ak redova u njema ja kada sam otvorio imao preko 10 000, i pise nesto spybot - search&destroy blabla...

  5. #25

    Default

    Radi brej sade

  6. #26
    Super Moderator Бишке's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovska Mitrovica,Srbija
    Posts
    1,729

    Default

    Quote Originally Posted by MISKO View Post
    Radi brej sade
    Bata carov dada;

  7. #27

    Default

    ljudi pomoc treba hitno, sve zivce sam izgubio...ja i ortak sve to odradimo , cak i chatujemo u room-u , ja njega vidim on mene vidi
    al nikako ne moze da krene match
    jel treba da se ide na quick match?
    nikako nesto nece, kao trazi igrace i tako trazi 100 godina i nista

  8. #28
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Probajete da u settings (tamo gde menjate kontrole iz desktopa) u online odstiklirate opciju AUTO za UDP port. Mada drugaru i meni pre neku noc se desila ista stvar, samo je ponovo hostovao i sve je bilo uredu.

  9. #29

    Default

    hvala ti , probacemo opet, javljam sta sam uradio

  10. #30

    Default

    Quote Originally Posted by Бишке View Post

    Ovo mi izbaci kada kliknem na "Server"...Zna li neko kako da napravim?
    Isto.... :(

  11. #31

    Default

    Quote Originally Posted by raso93lfc View Post
    Isto.... :(
    E sad ovo sam popravio, ali novi problem pise mi da otvorim UDP 5730 portove ja otvorim i ono nista, ae molim vas help brzo

  12. #32
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Cim ti opet pise da otvoris portove znaci da ih nisi otvorio...

  13. #33

    Default

    jesam 1000% uradio sve kako treba... a je li obavezno da se skine onaj fajl za update igraca ono 500mb ?

  14. #34
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Nije obavezno, bez toga mozes da igras. Kao sto sam rekao cim ti pise to 5739 znaci da nesto nije uredu sa portovima...

  15. #35

    Default

    omg mozes da mi posaljes na PM tvoj msn, pokazacu ti da je sve uredu sa portovima Ajde da mi pomognes, pls posalji!

  16. #36
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    http://www.pes-serbia.com/vb/f72-pro...e-portova.html tu imas kako se forwarduju portovi za uglavnom svaki ruter, pogledaj za svoj kako se to radi, ocigledno nesto nisi dobro podesio.

  17. #37

    Default

    Sve je oke :S

  18. #38

    Default

    Omg novi problem ad sam skinuo taj fajl za transfere (oko 500mb) dobio sam gresku


    ! Cocuments and SettingsRasoMy DocumentsDownloadsCompressedPes 6123.zip: CRC failed in psl_pes6_2009_squad_installer.exe. The file is corrupt


    Znaci opet da skidam ?

  19. #39
    Professional
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kula, Democratic Republic Congo
    Posts
    310

    Default

    da, moras ponowo da skidas, ocigledno je da ti se nije do kraja skinulo, jbg....

  20. #40

    Default

    ja ne kontam u cemu mi je problem skinuo sam sve ove patchove za pes6 slinece nesto da se konektoje i da igram preko neta

    ne znam da nije mozda do portova? imam adsl... ako treba port neki da se otkljuca, molim vas da me add-ujete na msn i da mi to malo pojasnite kako se to radi...
    moj msn je nur.ka@hotmail.com

    By: Mirza

    pisem sa ovog racuna zato sto meni nije uspela registracija, pa mi je drug dao pass da bi mogao da resim moj problem!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •