Results 1 to 10 of 10

Thread: PES6 online ~ Tutorijal za Goalserver6 Alpha (Server / Client)

  1. #1
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Arrow PES6 online ~ Tutorijal za Goalserver6 Alpha (Server / Client)

    Bioskop ponovo radi!

    1-Server

    Prvo skinite ovo ==> http://www.megaupload.com/?d=44DJIE3F

    Ekstraktujte u novi folder poput outpes6server



    Pokrenite OutPES6_Server_EN.exe



    Pritisnite "space"



    Unesite svoju lokalnu ip adresu (primer 192.168.1.15)



    Unesite svoju internet ip adresu (mozete je videti na http://mywanip.com)



    Ostavite prozor otvoren tokom igre !!!!!!!!
    Ako imate ova dva prozora mozete pokrenuti PES6


    2 - Client

    Prvo skinite ovo ==> http://www.megaupload.com/?d=F6HDLGTP

    Ekstraktujte u novi folder poput outpes6client



    Pokrenite OutPES6_Client_EN.exe



    Pritisnite "space"



    Unesite internet IP adresu od vaseg prijatelja (koji je pokrenuo goalserver6)

    Ako imate ovaj prozor mozete pokrenuti PES6



    Ostavite prozor otvoren tokom igre !!!!!!!!!!!!

    Uzivajte

    tutorial by MasTerZ (preveo maremas)

  2. #2
    Super Star maremas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Borča
    Posts
    12,384

    Default

    Ajde probajte da se povezete pa javljajte utiske!
    Ako budete imali problema pogledajte ovu temu:
    http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=177.0

  3. #3
    NEorganizator skupa Milos's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,609

    Default

    ju meraka pa ovo moramo da krstimo mare

  4. #4

    Default

    a kako nadjem local ip?

  5. #5

    Default

    Ovako local ip nadjes u network connections > local area connection > status > support

    i odes na google pa upises what is my ip adress pa tu provjeris...

  6. #6

    Default

    Pitao sam za problem i ovo mi je odgovorio...

    Error ping is cause of server don't reply at ping.
    So you need that your friend who launch server do allow
    ICMP echo in his router.(In Admin tools)

    MasTerZ

    Uvek mi se pojavi error pinging i nikako da krenem da cepam... Sta treba da uradim?

  7. #7
    Top Player Ćule's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Smederevo
    Posts
    914

    Default

    Quote Originally Posted by Petko15 View Post
    Pitao sam za problem i ovo mi je odgovorio...

    So you need that your friend who launch server do allow
    ICMP echo in his router.(In Admin tools)

    MasTerZ
    Imam hauwei HG510 telekomov modem, kako da dozvolim ICMP echo?

    Sad sam pronasao? hvala...

  8. #8
    Top Player Ćule's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Smederevo
    Posts
    914

    Default

    Probao sam da se povezem i uspelo je !!!!!!!!!!!!!
    Radi ekstra!!!!!!!!!!!
    Skoro i da nije imalo laga!!!!!!!!!!!

    Stim sto u hosts faljlu mora da se postavi 210.249.144.166 stun server!
    Barem tako je meni radilo!

  9. #9
    Regular Eldorado's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ottoman Empire
    Posts
    299

    Default

    koliko ima servera ukupno ??

    jer kod mene pise please try later

  10. #10

    Default

    pa jel oce neko da probamo ovo?? ako ocete ubacite me na msn: chomi_84@yahoo.com ili skype: egomatric1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •