Sve o online ligi na pesoholicharima. Prijavite se, dok još ima vremena!
LIGA 2 ~ Divizija A : Рембрант (Telekom ADSL 1024/128 ) MSN - boki92030@hotmail.com Pejaz (ADSL 1024/256k) RS // MSN: tricko93@gmail.com ...
LIGA 2 ~ Divizija B 4evra - MSN : 4evra@live.com Nikolla (SezamPro 1024/128 ) MSN: nikola3081@gmail.com asmirasmir (ViNet kabl 1024/512) MSN:...
LIGA 1: Sly (SezamproADSL 1024/128k) / MSN : hidden Cule (Telekom ADSL 1024/128k) / MSN : lukic_aca@yahoo.com Marulja (neobee ADSL...
Ova tema je novina u dosadasnjim sezonama i ona sluzi za sledece stvari: - imate nesto da nam predlozite kako bi sezona bila bolja - zelite da se...
KORAK 1 - DKZ studio: http://www.megaupload.com/?d=K91JBP55 KORAK 2 - custom PATCH http://www.megaupload.com/?d=YG7XG6MM instalacija:
PES6 Liga 1 PES6 Liga 2
posto nam je pred svaku sezonu, draft i sredjivanje patcha oduzimalo mnogo vremena, odlucili smo da uvedemo odredjene promene u organizaciji lige ...
Tabela Liga 2 - divizija "B" Parovi kola 1-4.
Tabela Liga 2 - divizija "A" Parovi kola 1-4.
Tabela Liga 1 Parovi kola 1-4. ( rok za odigravanje, Nedelja 5.9. /00:00h ) Parovi kola 6-10.
Prvo sto morate da uradite je da skinete DKZ studio, i instalirate ISS v4 patch. No, evo kako da se prijavite za ligu u 6 koraka, da ne trazite te...
Normal Threads
U ovoj temi cemo postavljati snimljene ligaske utakmice i postignute golove :) Evo ekskluzivno HD snimak utakmice: Madoxx vs. Novicamit, uzivajte...
Da resimo i to pitanje,evo kratkog objasnjenja kako postaviti thumbrlainse od slika na forum. Sami proces gde vi birate sliku preko browse opcije...
Kingofpro iz evo league mi je predlozio da odigramo protiv njih meceve. Ukupno 10 meceva, od toga 2 ili 3 da budu 2v2. Dakle, 7 ili 8 1v1 i 2...
Evo ovako, otvaram temu u kojoj cemo pricati samo o dresevima i grbovima za nase custom teamove. Kao sto znate custom teamove ce imati svi ove...
e narode mislim da bi mogla da se osnuje i treca liga, koliko vidim ima jos dosta ljudi koji hoce da igraju u ligi, ali su se kasno prijavili... ne...
Пошто видим да је доста вас заинтересовано да игра неки куп,дошао сам на идеју да га организујем. Куп ће играти 8 играча росподељених у две групе А и...
Zbog toga sto nisam uhvatio pes-serbia cup,a vidim ima i drugi koj nisu resio sam da uradim mini kup 1 vs 1,pre pocetka nove sezone.. Da bi se...
Ovako na listi ce biti svi koji su igrali kup ili ligu,оvako izgleda bodovanje Prolaz u drugo kolo: 200 bodova Polu finale: 400 bodova Finale:...
Lista Strelaca -- PeS-6 Letni Kup 1. G.Higuain - 4 2. R.Van Persie - 4 3. Vucenic - 3 4. Kaka - 3 5. Rooney - 3
Evo posto sam video da igraci koji igraju PES2010 organizuju "ONLINE TURNIRE" koji se igraju jedno vece dodjoh na ideju da i mi napravimo nesto tako....
Svi ste dobili ovo na pm na pes6j, ukoliko nastavimo da igramo sa nasim pecem zavrsicemo pes6j karijeru :shuriken:
Otvorili smo sobu na "PesLauncheru"(bolje od MSN), soba se zove "pesoholichari online". Mislim da je najbolje da to bude mesto za okupljanje učesnika...
Pre koju nedelju smo igrali turnir sa cropes u PES 2010, evo ovde mozete videti kako smo prosli http://proevo-online.blogspot.com/, a upravo su me...
VS. Pravila: Znaci ne gleda se gol u gostima, pobedjuju oni koji imaju veci broj bodova ukupno, naravno pobeda 3 boda, neresena 1 bod. ...
pes-srbija - pes.lt pravila: svaki nas igrac igra sa svakim njihovim po 2 puta lenght-10min condition-random weather-fine injuries-yes
Evo zainteresovani su da sa nama organizuju online turnir u PES 2010, a posto igraju i PES6 ligu mozda mozete da se i Vi dogovorite za neki turnir ;)
Jedan predlog....mozda bi moglo pre lige da se odigra neki turnir 2vs2 do raspusta....ja prvi necu moci zbog skole.... EDIT:Bravo Crnogorac
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net