Arhiva starih ''Kazuki Ito'' online liga.
Normal Threads
Druga sezona je počela, ali to ne znači da je sa prijavama završeno, nikako! Novi igrači slobodno se prijavljujte. U ovoj sezoni imaćete status...
Ostalo je još da se odigra dvomeč između Booqy-ja i Stefanss-a, kako bi se odredio konačni redosled u 2.ligi, a nakon toga i dvomeč između Kadjo-a i...
U ovoj temi obaveštavaćemo vas o raznim stvarima vezanih za tok lige, pa vas molimo da budete u toku
S obzirom da u ovoj sezoni koristimo BPL tabele, i da svi takmičari sami upisuju i potvrđuju rezultate, nije neophodno potvrđivati ništa lupanjem...
Ovde možete postaviti pitanja oko nekih stvari koje vam nisu jasne, predloziti nesto, izneti primedbu... Pre postavljanja bilo kog pitanja...
S obzirom da je u sobu "Pesoholichari" slabo ko zalazio, doneli smo odluku da mesto okupljanja bude u BPL sobi (password je 321). Tamo uvek ima...
U ovoj temi ste obavezni da svaku nemogućnost odigravanja ligaških utakmica u predviđenom roku prijavite, i navedete koliko ćete biti odsutni (ako se...
Evo otvaram temu da kazem moje misljenje o Kazuki Ito online ligi, stvari koje mi aj da kazem smetaju. Prvo u pocektu Kazuki Ito liga je zamisljena...
Određeni su parovi za "Kazuki Ito" kup takimičenje. Svi takmičari su stavljeni u jedan "bubanj" i program "compomaster" je sam odredio parove po...
Kao što već znate, želja nam je velika da posle ove 1. sezone bude dovoljan broj takmičara, kako bismo oformili i 2. ligu. E sad, s tim u vezi doneli...
FK Seltic (engl. The Celtic Football Club) je Skotski profesionalni fudbalski klub iz Glazgova,koji se takmici u Premier Ligi Skotske. Osnovan je...
Mislim da ce svima biti lakse sa frapsom... inace ukrtako za one koji ne znaju... Link za download >>> http://fraps.en.softonic.com/ Kada ga...
evo ovako. je i tillinho77 smo prijatelji. ja bih htio sudjelovati na turniru ali pes online mogu igrati samo kad sam kod tillinha (na njegovom...
Evo ovako ljudi, razmišljamo da bi bilo lepo nagraditi simboličnim nagradama osvajače lige, kupa... Akcenat je na simboličnim nagradama i ni u kojoj...
Parametri utakmica 2.sezone: Match level: Top player Trajanje utakmice: 10 min. Injuries: Yes Extra time: NO PK: NO Max. no. of...
Evo ovako, sa malim zakašnjenjem, doneli smo i striktna pravila vezana za ovaj jako bitan segment. Kao što već znate, kada neko odustane/izađe...
Ove sezone koristićemo najnaprednije tabele do sada za PES online, koje smo dobili na korišćenje od prijatelja sa BPL sajta. Hvala im puno na ovom...
U ovoj temi možete videti termine odigravanja svih kola. Spisak kola možete videti kad se logujete/prijavite u tabele i kliknete levim klikom miša na...
Dok nestpljivo isčekujemo da Maremas postavi rezultate žreba, postaviću osnovna pravila draftovanja i naglasiti neke bitne stvari. 1. Biranje tima...
1.Iz prve lige na kraju sezone, poslednja dva takmičara (11. i 12.) direktno ispadaju u 2.ligu, dok 10. igra baraž sa trećeplasiranim iz druge lige....
E ovako ljudi, imamo jako bitan predlog, pa nas zanima da li ste za ili protiv. Želimo od sledeće sezone da uvedemo beleženje kartona (žutih i...
Timovi iz 1.klase su zabranjeni za biranje,svi ostali dolaze u obzir 1.klasa Arsenal Barcelona Chelsea Inter Juventus Liverpool ...
Pozdrav svim eventualnim učesnicima i ostalim članovima koji su samo provirili iz radoznalosti. Drago nam je što je pes2010 online takmičenje...
Izvinjavamo se svim takmičarima zbog poništavanja prve ankete, i ponavljanju glasanja. Naime, odlučili smo da uvrstimo i 3. opciju u anketu, mislimo...
Prva sezona je počela, ali to ne znači da je sa prijavama završeno, nikako! Naime, cilj nam je da oformimo najmanje dve lige. Ta 2. i eventualno...
Evo ugovorio sam jos jedan turnir, razgovarao sam sa njihovim predstavnikom on je rekao da treba da okupi njihove igrace pa mozda od nedelje da...
Prva sezona "Kazuki Ito" online lige je uspešno privedena kraju. Zahvaljujemo se i čestitamo svim takmičarima što su odigrali sve na vreme i velikoj...
Čitaj pažljivo! :) U ovoj temi ćete upisivati rezultate utakmica po kolima i to na sledeći način: 1. broj kola 2. Ime domaćeg i gostujućeg kluba...
S obzirom da dosadašnji način zakazivanja nije bio nimalo efikasan, i da nije postojao nikakav red... rešili smo da preciziramo i uvedemo tačna...
Ajd i za ovo da glasamo :) Trenutno u 2.klasi ima 11 timova, a 12 igrača će činiti 1.ligu. Izmedju ostalog, i zbog toga želimo da ubacimo još 2-3...
U ovoj temi ste obavezni da svaku nemogućnost odigravanja ligaških utakmica u predviđenom roku, prijavite i navedete koliko ćete biti odsutni (ako se...
>>TABELA<< Rok za odigravanje prva 4 kola je 31.1.2010! 1. Kolo (26 Jan 10) boskopaunovic (Galatasaray) 0 - 2 aciko (Atletico Madrid)...
Naš je predlog da se od sledeće sezone uvede ovakav način odredjivanja redosleda biranja timova (drafta): Bira se obrnutim redosledom od osvojenog...
Sutra od 18:00 budite na cetu, bice i oni... Evo jos jednom i pravila Znaci ne gleda se gol u gostima, pobedjuju oni koji imaju veci broj...
Planiramo da napravimo turnir izmedju naseg sajta i http://www.peslt.lt/ , kao sto vec vidite oni su zainteresovani, igralo bi se 5 nasih na 5...
Napravljen je BLOG za ligu, gde mozete pratiti vesti, tabelu, rezultate i td... ubacen je alternativni cet tako da i njega mozete korititi, jos je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net