Forum namenjen zakazivanju prijateljskih utakmica.
Podforum Prijateljske utakmice zamisljen je kao mesto gde ce okupljati PES igraci, gde ce se voditi evidencija prijateljskih online utakmica po...
Normal Threads
poozzzz
Rangers (Kostavth) 0 - 1 Celtic (dido28) Celtic (dido28) 2 - 1 Rangers (Kostavth) Sve pohvale za Dido28, novi je clan foruma, i odigrali...
Bordeaux (Maremas) - Lyon (Strippy) 3:0 Lyon (Strippy) - Bordeaux (Maremas) 2:0 U prvoj tekmi Maremasov kec iz rukava (zaboravih kako mu je...
Prva moja recimo prijateljska za forum bila je nedavno sa strippy-jem Domirao je mečom, uz malo sreće i komičnih situacija :D Na kraju posle...
Evo odigrah sa Stripy-jem par utakmica, nisu bile lose, vazda tvrde Vladavasa 0:0 Stripy Stripy 0:1 Vladavasa
Evo i ja sam odigrao cetiri prijatelske: redstar92 vs zidane 4:1 (to sam ja) redstar92 vs fatal93 2:2 redstar92 vs skript 5:0 redstar92 vs...
Triba mi neko da odigra sa menom 3 dvomeča (taj triba bit iz kazuki ito lige )tribam to odigrat da potvrdim prijavu
Prvu tekmu sam lose odigrao, posle sam resio da promenim formaciju i stavim flastera na Kornilenka, postigao sam brzo golove ali poslednjih 20 minuta...
pocinjemo
ewo i moje prve prijateljske utakmice :) Stefanss Vs Visnja(nole) Prva utakmica: Atletiko Madrid(nole) 1:1 Valencia (stefranseki) po...
Evo odigra i ja prve dve prijateljske i nisam bio los.. Prva tekma Mirko85(Barcelona)-BooQy(Juventus) 1-3 Bufon je bio neverovatan... Druga tekma...
Evo i ja otvaram temu s utakmicama Za početak evo meč protiv Strippy-a Taskmaster96(porto) - Strippy(bordeaux) 0-1 Strippy(bordeaux) -...
odigrao sa aladinom i stripijem da proverim posle mnogo peripetija je ispalo da je direkt x bio problem,bez obzira na sve bilo je mnogo bolje cak...
Prva tekma: Atletiko M.(KEPA)-Aston Villa(Billy) 4:1 Odlicna tekma,sanse na obe strane. Domacin ipak bolji. Druga tekma: Aston...
Galatasaray(Strippy) - Genoa(Contec) 3-2 Genoa(Contec) - Galatasaray(Strippy) 0-1 U prvoj utakmici je bilo dosta sanse za obadvije ekipa,ali je...
KEPA ( Lyon) 0 - 1 Maremas (Fiorentina) http://img258.imageshack.us/i/maremas1.jpg/ Maremas (Fiorentina) 2 - 2 KEPA (Lyon)...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net