Predstavite vas tim u Master League modu u PES 2010.
Da nastavim tradiciju.nekako uvek otvorim ovu temi..Dajte utiske,sastave,ss... razlike u odnosu na proslu...poboljsanja,nedostatci..
Novi pes je tu, a sa njim i potpuno nova, mozda i revolucionarna Master Liga. Da vidimo koliko je vernih fanova ovog KONAMI-evog moda na ovom...
Normal Threads
Znam da ima puno tema o igranju masterlige sa Aston Vilom,ali eto,i ja sam je odlucio za ovaj klub baš zbog toga što nije ni prejak,a nije ni preslab...
Pozdrav , evo i ja sam poceo igrati master ligu i odabrao sam Aston Villa-u...Mislim da je solidan klub nije previse jak , a ni slab i nadam se da cu...
Hej ljudi imam problem ...Igram master league sa partizanom i swe je radiolo fino do sad. :) 2 mojix igraca su stalno u poor conition :/ Imam swe one...
Pocela je nova seznoa u JSL!!!! FK Crvena Zvezda ce sa novo upravom (na celu sa mladim perspektivnim predsednikom kluba Aleksom Dudicem i novim...
FK Crvena Zvezda pod novom upravom novog predsednika Mandić Ivana i sportskog direktora Đurović Milana krenula je u stvaranje novog moćnog tima koji...
Posle dužeg vremena počeo sam opet sa Master Ligom.Ovaj put sam se odlučio za Premijer ligu.Svi su mi izgledali dobro,ali odlučio sam se za...
Pocinjem master ligu sa paokom..odma da kazem da je ovo katastrofa od ekipe..veoma losa..ali sam je uzeo zbog bratstva sa PARTIZANOM :) Igram u D2...
Nova sezona, nove pobede, nova uprava... Novi predsednik Miroslav Radic pokusace da vrati slavne dane nase proslosti... Prva sezona: Jelen...
Почео сам МЛ у првој сезони сам освоио Јелен супер лигу,Лав куп и у лиги Шампиона сам завршио 2. изгубио сам од Челзиа на пенале !! купио сам 3 нова...
Поново сам почео да играм МЛ, имао сам једну солидну каријеру са Миланом, међутим морао сам да реинст. пес и заборавио да сачувам МЛ фајл, тако да је...
Poceo sam novu sezonu sa Liverpoolom od kako je izasao ovaj novi Pes Edit Patch 4.0 :) Tezina je Top Player. Duzina Utakmice je 10 min. Screen nesto...
Nakon umrli pokusaja sa drugim timovima, odlucio sam sa Celtiom poceti igrati Master Ligu, i valjda necu da pogrijesim. Trenutno igram u...
Pozz svima,ev' posle par sezona da i ja postavim neke ss-ove.Trenutno sam zavrsio sezonu 2013-2014.Za sada sam nepobjediv :P . Evo ukratko : ...
Krenuo sam ML sa Shakhtar Donetskom, tim je solidan, sa nekoliko vrlo talentovanih igraca.Igram u D2 League sa vecinom nemackim klubovima.Evo vam...
Kao prvo , izvinjavam se sto otvaram 2. temu vezanu za moju Master Ligu, ali vise nemam save fajl od prosle ML. Da pocnemo... Crvena...
E ja sam poceo sa nekadasnjim drugoligasem Herculesom.To mi je najveci izazov i zelim sve da osvojim.Koristim ''Russian Super Patch v1,3'' Licna...
Nova sezona pocinje a Crvena Zveda ima jos vecu zelju da osvoji JSL i preuzme titulu partizanu Dobija nove sponzore: MTS-Mobilna Telefonija Srbije...
Poceo sam sa Realom cim sam instalirao PES. Prvu sezonu sam zavrsio na 6 mestu. Sada igram u kup uefa. Prvi sam na tabeli U ligi sam 3. Okacicu...
preporuka svima koma treba odbrambeni igrac kupite Molinara iz Juventusa ja igram sa juveom i decko rastura,inace svaka cast za sve postignuto do...
Zvezda do zvezda!!!!
Tezina: Top Player Duzina Meca: 10 min. Misija: Napraviti DreamTeam P.S. Igram u engleskoj ligi. Sezone 2009-10 PAOK ce voditi novi menadzer...
Da odmah na pocetku kazem da je ovo sa PES 6,ali posto nema ove teme za ML za PES6 dio foruma,jbg,napisacu ovo ovdje,ako admini izbrisu necu se...
Evo krenuo sam ML sa Aston Villom pa rekoh sa vama da podelim rezultate mojih prvih utakmica.Prva utaakmica sa Man City-em zavrsena je rezultatom...
e ovako....poceo sam sa zvezdom master ligu... u prvoj sezoni u D2 ligi sam zavrsio na prvom mestu...doveo sam laffertya iz rengersa... priklucio...
Crvena Zvezda promjenila upravu Fudbalski klub "Crvena Zvezda" je promjenila svoju upravu.Doskorosnji direktor i predsednik su...
Sezona 2012/2013 prethodne sam osvojio kup italije i ligu sampiona,a seria a mi izmakla za 1 bod,ove sezone trenutno sam u 1/8 finala LS,u kupu...
Inter igranje master league.prva sezona je pri zavrsetku sumirat cemo utiske na kraju sezone.
Sve je pocelo davne 2010 godine i u pocetku je bilo malo teze dok nisam doveo Carlosa Velu.... Covek looood.... I onda.... Prvenstvo, liga...
FK Crvena Zvezda Posle dovodjenja Koromana,Tosica,Milovanovica,Crvenoj Zvezdi je potreban centarfor.Na meti vice sampiona Srbije su 22-o...
Uzeo sam Birmingham samo zato jer htio s nekim ne toliko jakim klubom početi sezonu, jer stvarno ubija čar kad igraš s Barcelonom, Realom,itd. ...
Sponzor: Evo i ja počeo ML.Pošto sam iz Zrenjanina uzeo sam FK Banat.Igram sa JSL patch-om. Odigrao sam do sada 10-ak tekmi,i za sada sam drugi...
Evo posto ml sa Arsenalom nemogu igrat poceo sam novu sam M.Cityem...posto od prve sezone nisam pokrenuo temu nemam ss-ove ali cu ukratko sastaviti 1...
Evo da i ja stavim svoj tim s kojim igram master ligu...sad sam u sedmoj sezoni u svaku sezonu sam sve osvojio osim u 4 fa kup...igram na top player...
Evo rezultata posle jedne sezone , prvu sezonu sam zavrsio sa prvim mestom , i osvojio FA Cup , i uso u ligu sampiona , sad sam u 1/4 finale lige...
eo igram sa man.cityem... PRVA SEZONA(KRAJ) 5 MESTO ,PLASMAN U LIGU EVROPE(1 B FALIO DO LS) igram Premier ligu..stim sto sam ubacio C.Zvezdu,...
Poceo sam sa njim sa atletikom je krenulo nesto napako sace ss
E pa ovako...Igram u ligi sa našim domaćim klubovima,druga liga je PTLS.U prvoj sezoni sam osvojio prvenstvo,sasvim ležerno tako da sam sebi mogao da...
Poceo sam sa atletikom jer volim taj klub a ovaj imam jos klubova koje volim ali njega sam izabrao...
Poceo sam Master ligu sa Barselonom(top player) i moja vizija je da (kao i pepe gvardiola) dovedem Villu,Matu i jos po neke igrace za fudbal po...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net