Kreirajte svoju karijeru i pričajte nam o Vašim igrama, golovima, iskustvima. Postavite screenshot-ove, klipove, i sve ono što će nam dočarati status igrača.
Mnogo je bolji sad u 2010, malo tezi, sve u svemu EXTRA!!!
Normal Threads
Јанковић потписао за Војводину Како сазнаје спортски журнал,млади перспективни играч С.Јанковић после дукачких преговора потписао за...
E ovako bio sam bannovan , i smorio se , pa poceo bal , potpisao lepo za ofk , i tamo bio pola sezone , e a onda pocinje zaplet , iznervirao se ja i...
Milenovic postigao dogovor sa Javorom !!! Milenovic Milos,mladi fudbaler iz Beograda,konacno je postigao dogovor sa jednim...
Nikad vece zainteresovanje za jednog igraca iz ove regije... Despotovic Strahinja,mladi fudbaler iz Knjazevca zapanjio je sve skaut utakmicom koja...
E da vam napisem svoju karijeru u 5-6 hiljada recenica :lol: poceo karijeru u stutgartu presao u salke 04 1.sezona 10 tekmi nista dao 2.21 goal i...
Karijeru sam poceo u Atletico Bilbao-u (ne sećam se koje sam još ponude dobio za početak karijere). Brzo sam uspeo da se ubacim u prvih 11, ali iz...
konacno i ja da pisem .Jedne lepe veceri skinuo sam jsl patch ,ali stvoprio se problem ekran je bio crn,zahvaljujuci forumasima uspeo sam da sve lepo...
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...
Poštovanje svima... Evo rešio sam da podelim sa vama moj začetak karijere. Nakon početnog potpisanog profesionalnog ugovora sa Borcem iz...
Srbija se budi! Neverovatna prica nam stize iz Loznice! Nesvakidasnja pojava u nasem fudbalu, naime mladi igrac "Babalajnice" iz Loznice...
evo i ja sam započeo karijeru.u prvoj utakmici s babilajnom pobijedio sam s 2:0,obadva gola sam zabio ja :balloon:.Došle su ponude od...
evo jednog programcica na kojeg sam naleteo sasvim slucajno na nekom gamers forumu...pomocu ovog programa oni koji igraju pes bal mogu malo ubrzati...
Cao! Kako bi bilo da se odemo na server sa nasim legendama i odigramo par utakmica? :shifty: Ko je "za", neka se ovde javi. :winkiss:
Zanima me za koliko sezona dodje ponuda za neki drugi klub...??:001_rolleyes:
evo i ja započeo igrati Become a Legend.Igram na top player.Utakmnicu s Babilaynom sam pobijedio 2:1.Dobio sam ponude od Cibalije,Šibenika i...
Adventures of an young Matej - road to success Evo i ja sam zapoceo svoju Karjeru - moje ime je Matej! Nazalost tek je prijelazni rok pa nisam...
Epa odlucio sam da pocnem.(Prezentaciju ce mozda u nastavku vrsiti GrobarSrbija).Posle probne utakmice, u srpskoj Ligi izabrao me rad...Sve...
http://www.youtube.com/watch?v=kD1sAwJRndU Iskustvo sa reprezentacijom: Jedva sam sa Srbijom osvojio Svetsko prvenstvo 2022.god. Napadaci nam...
Креће нова сезона.Одлазим у ОФК Београд,на тренинзима сам се врло брзо истакао,улазио сам више пута у 60 минуту.Дебитовао сам против Партизана дао...
Evo da se i ja javim...nemam neku bas priču al sam napravio mali video snimak, pa recite mi jel vam se svidja! Pozdrav za sve IGRACE! :ziveli:
Nakon smaranja sa Master Ligom,poceo sam igrati drugi mod u PES 2010,tj.Become a legened Igrao sam napadaca u lokalnom klubu i bio jako dobar...
SEZONA 1: 2009/2010, FC Utrecht, Feyenoord Nakon ametrskog meča, koji je moj tim izgubio 2:1 nakon preokreta, uz moju solidnu partiju i jednu...
Ovo sam nasao na you tubu. Decko je rasturao celu karijeru. Vidi se da decko zna da igra. Na ovom snimku pokazuje sta je sve osvojio i...
Pozdrav svima ,, imam playstation 2 i igram become a legend i treba mi pomoc oko komandi,,, znaci zanima me kako da namjestim da igrac digne ruku pa...
Legenda Rakocevic-PES2009 ... To je link do mog igraca na PES-u 2009. Taj fudbal vise ne igram. Na predhodnom pesu sam imao neverovatnu karijeru,...
/ Veliko interesovanje za srpskog "wuderkida" Ovaj...
Pocetak karijere nisam mogao bolje da zamislim, posle potpisivanja prvog profesionalnog ugovora sa Portsmouth Football Club i tek sto sam izborio...
E vidite juce sam poceo sa novim JSL patchom igrati Become a Legend.I naravno napravio sebe normalno napadac,visok i frizurica xD i uzeo JSL ligu...
da li je jos nekom problem dati gol iz kornera? ukoliko ima neko koje taj problem resio, voleo bih da cujem kako. ovo me ubi. visok sam 192cm a...
Nasao na pesfan, uzivancija je gledati kao i slusati :D IrXSYPm_gg0
Uzeo sam da igram u Spanskoj Pimeri.Dobio sam ponude od Saragose,Rasinga i Deportiva.Prihvatio sam ponudu Deportiva.U 1. traning matchu sam dao 2...
delete.. daj temu lock i brisi je
Kada udjem u pes odem u Bicome a Legend napravim igraca i sve ikrenem da igram Pise ONO Please a Wite i tako nest i izbaci me a sve ostalo radi sam...
od kako je novi pes izasao,poceo sam da igram i ovaj mod zvani "become a legend" i realno mi se svidja,s tim sto imam jednu zamerku..od nekih 50suta...
pozzzz ljudovi,poceo sam pre neki dan prvi put da igram jsl. i poceo become a legend u NAPREDKU,ali me zacudilo sto sam u prvoj sezoni na polovini...
Poz svim PES manijacima... zanima me koji je najveci i najmanji rejting na jednoj utamici? Meni je maksimalni bio 8.0 posle 2 gola i jedne...
Zanima me sta znaci ona plata sto se dobija da li to moze negde da se koristi ili sta se desava sa tim
Prica o Crnogorcu sa Bosanskim drzavljanstvom Ime:Mirza Visina:184 cm Tezina:70 kg Pozicija: Central Foward Klub: Aston Villa Na prvoj utakmici...
Poz jel moze neko da nadze unique ID za Become a legend playera? Hocu da dodam igracu neka kosa i neka tetovaza ali nemogu da nadzem unique ID......
Sezona 1 (2009/2010) Ja sam poceo svoju karijeru u Brazilskom klubu Palmeirasu,i na jednoj utakmici dosli su scouti sirom sveta, posle utakmice...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: FM-Serbia.net | fiorentina-balkan.com