Generalna diskusija o PES 2010, novosti o igri, galerija...
Sve sto vas zanima u vezi novog PES-a. Ovde pisite ako imate neki problem ili pitanje vezano za novi PES.
Za sve clanove koji su nabavili igru. Obavezno napisite utiske.
Minimum requirements: * Windows XP SP3, Vista SP1 * Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor * 1GB RAM * 8GB free hard disk...
Normal Threads
U firmi imamo kompjuter koji koristimo za igranje PES 2010,ima wireless karticu tako da je konektovan na internet. JEdnog dana pre jedno...
Ко је по вама најбољи извођач слободних удараца? Ја сам до сада дао 3 гола из слободњака и сва три са Пирлом...
Danas mi se desilo i to 3 puta u 5 utakmica sa ortakom da kad se lopta nalazi kod praznog gola i nalazi se bliže mom odbrambenom igraču u odnosu na...
Jel neko uspeo do sad da simulira 1 faul? Ja ne... Cini mi se da su izbacili vise ono povlacenje za dres, tako da je mnogo teze simulirati a mozda...
da li je to nekim prodorima po strani, sutevima iz daleka, duplim pasovima.....? otkrijte to sa svima nama. ja najvise golova postizem prodorima...
Da li neko zna gde mogu najpovoljnije da pazarim PES 2010? Trenutno sam uspeo sam da nadjem jedino na...
Pozdrav svima i oprostite ako pitam na pogrešnom mjestu... Imam 22" samsung P2250 monitor rezolucija 1680x1050, omjer slike je 16:10 problem je...
Ko se snadje, snašo se :D http://www.konami.jp/we/2010/ps3_xbox/formation/ Evo je moja:
Zdravo. Zeleo bi da vam postavim nekoliko pitanja. 1) gde se ubacuju dresevi, STADIONI? 2) ne radi mi cirilica, prekopirao sam onaj fajl na...
Koristim PES 2010 (piratski) i trenutno imam verziju 1.0, i kada hoću preko igrice da skinem updejt 1.7, skidanje dođe do 100% i onda piše "Install...
Pozdrav raja, Imam jedan problem. Neovisno dali instaliram cist PES2010 ili PES2010 sa patchom 3.4.1, kada pokrenem BAL i kreiram igraca, izaberem...
Ovako prijatelji,znam da ovdje nije mjesto ovoj temi i molio bih vas da je ne brisete dok mi netko ne dadne odgovor.Da li je moguće u PES 2010 u BAL...
Imam pitanje za sve vas... Imam monitor koji ima rezoluciju 1366 x 768, kao i TV SONY Bravia koji je sa tom rezolucijom (sto bi se reklo HD ready)...
Najvise me nervira u 2010 sto ne mogu da igram kup iskljucivo sa nekoliko prijatelja. Elem, ne mogu (ne znam) napraviti recimo kup ili mini ligu za...
Od sledećeg PES-a imaćemo još jedno veliko klupsko takmičenje, Copa Libertadores, Južnoameričku ligu šampiona. A to znači i mnogo veći broj...
Ovo ce mnoge obradovati :001_tongue: 7nfy9V140tU
Da li postoji neki pech da moze da mi pes bude na srpskom
posto nije postavljano, a bila je anketa za demo, red je i za full verziju da se postavi molio bih one koji nijesu probali full pes10 da ne...
Da li je moguce podesiti da mi tastatura bude kao i obicno, controler 2 - gamepad i controler 3 -gamepad -2? posto kad dodje kod mene nas petoro da...
Preko kog pleyera mogu da pustim golove sto sam snimio, eventualno da napravim neki kratak filmcic? :confused: :pinch:
Prvo da spomenem da mislim da je dobro da se otvori jedna ovakva tema gde bi mogli da resavamo probleme nastale instalacijom PES-a na Win 7, i da se...
zdravo moze li neko da mi objasni kako da neku ligu zamijenim za srpsku....imam smoke patch 2.4 stvarno je sve fantasticno odradio covjek ali bih...
Evo ja stavljam Benzemu , Teveza i Owena , mnogo su drugaciji I C.Ronaldo , ima bolji heading od Vidica :S
E ljudi admini sta ste vec el znate mozda kada izlazi jsl pes 2010 od pes serbia???
DA li sam prevideo, ili pesoholichari nisu uradili ovosezonski patch jsl pes 2010:krsti
Malo sam cackao po forumu i naisao na ovu staru temu http://www.pes-serbia.com/threads/10853-Master-Liga-Takmicenje-Anketa i pomislio mogli smo opet...
Idite u system settings i pritisnite download jer imate novi apdejt koji sadrzi graficke dodatke kao i apdejt sastava.
Ovo možete uraditi pomoču Global functions opcije u PES 2010 Editoru link za...
Pozdrav pravim jedan nadam se lijep movie za pes10 pa mi je potrebno malo materijala ako imate neki dobar gol od pes6 pa do pes10 ali bolje bi bilo...
Evo link za download ostalih jezika za fudbal...neznam sta sve ima u pakovanju od jezika znam da ima dosta ko skine neka napise sve sta ima...fajl...
Imam Pes za PS3 i kad ocu da igram preko neta, sve lepo udje krene mec, kad posle nekoliko minuta sinhronizacija sa komandama i igrom se gubi, na...
Pisite o igranju 2 na 2, kako vam se svidja, koje taktike koristite i ostalo...
verujem da svi imate problem sa izvodjenjem penala, pa ako je neko provalio kako se izvode neka kaze... ja sam skapirao samo da treba prvo da se...
PESfan vam daje mogucnost da osvojite vaucer od 30 funti, treba samo da budete mastoviti i kreativni i da pretstavite svoje trikove i...
posetite ovaj sajt,odgovorite,ali posteno,i pomozite da Pes 2011 bude bolji!!! http://www.konamisupport.com/pes2010survey/
Ja sam sinoc provalio pa evo da podelim sa vama..Posto je ovo vrlo bitna stvar.... http://www.youtube.com/watch?v=v98DhcJXBnI Prva slika ako je...
Pozdrav evo imam problem sa slobodnjacima nikako da iz faula zabijem gol igrači neznaju pucat slobodnjake recimo nategnem do pola on pogodi zid onda...
http://pes2010balkanliga.blogspot.com/ Dakle, napravio sam "Balkan ligu". Koga zanima, neka se pridruzi. Na linku gore sam objasnio pravila....
wecn had researched a new crack skill,we add new league and new teams for pes2010,but it is not modify or exchange the existing teams. the new...
Dali neko moze da mi upload patch koji dodaje samo partizan?:punk:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Prijatelji: fiorentina-balkan.com | FM-Serbia.net