Mali fudbal na Adi, balonu, hali...
Vreme: 16:00 Mesto: VK Crvena Zvezda (Balon na Adi) Cena: 14 igraca: 220 din 12 igraca: 250 din Ovaj termin ce se igrati pa makar nas...
Normal Threads
MAXIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH 16 IGRA SE PO SISTEMU LS OPSTI USLOVI TAKMICENJA • Liga po pravilu startuje 6. marta 2010 godine a planiran...
Cena po igracu 350din: Mesto: Ada , Balon VK Crvena Zvezda Vreme: 22h Svako ko zeli da izbaci alkohol i po neko prasence iz sebe,neka dodje...
Cena po igracu: 12 igraca = 375 din 14 igraca = 320 din Lokacija: Balon na Adi (VK Crvena Zvezda) Termin: Ne znam jos,...
Ko bi hteo fudbal u subotu, termini do 16:00 su 2200din, posle toga su 2800... Igrali bi u 'balasevicu', nalazi se u Rakovici...To je 15-ak minuta...
TURNIR U MALOM FUDBALU MESTO ODIGRAVANJA: Mirijevo zadnja okretnica 27e,79, e6 VREME ODIGRAVANJA:Subota i nedelja(17,18 i 24,25) UCESCE:1500...
U 12h na Adi pocinje novi 'liga sampiona' turnir u organizaciji sajta 'juve-srbija'! (zvanicna najava...
F U D B A L S K I T U R N I R ! ! ! Mesto odigravanja: Tereni na Adi ili tereni u Pionirskom gradu Pravila: * Igra se 12 ekipa po 6...
Prijavljeni: 1. Stupi 2. Keka 3. Mikri 4. Nemanja 5. Dule93 6. Ghost Rider 7. Stefke 8. Bogdan
Mole se dole navedeni pesoholicari sa kojima sam igrao fuzbal da STO HITNIJE ovde ostave svoje podatke VISINA, TEZINA, GODINE, JACA NOGA i eventualno...
Evo ovako... Nesto sam pricao sa Neshom , u prici sam spomenuo da cesto igramo fudbal na adi, pa sam nas malo hvalio da deremo ostatak sveta...
Pravo glasa imaju oni koji su igrali sa nama u bilo kom terminu do sad ! Onima kojima je sve jedno, preporucujem da glasaju za oba :)
Da pokusamo za sutra da se skupimo. Imamo loptu :tt2: 1.Bogdan 2.Stupi 3.Nemanja Cim se skupi dovoljno ljudi, dogovoricemo se za termin......
1. Mikri 2. Keka 3. Tottimas 4. Andrej 5. Stupi * 6. Hule 7. Keka 2
Prijavljeni: 1. Mikri 2. Tottimas 3. Andrej 4. Keka 5. Stupi 6. Nemanja 7. Keka2 8. Keka3
Igra se na betonskim terenima! Prijavljeni: 1. Mikri 2. Milos 3. Tottimas 4. Keka 5. Stupi*
Pitanje je, 5vs5 ili 6vs6? Prijavljeni: 1. Mikri 2. Tottimas 3. Stupi* 4. Nemanja* 5. Stefke 6. Andrej*
1. Mikri 2. Stupi 3. Nemanja 4. Tottimas 5. Milos 6. Stefke 7. Keka 8. Andrej
Igra se na nekom od betonskih terena... Vreme: 18:00 Prijavljeni: 1. Mikri 2. Keka 3. Bogdan
Igraca: 12 Vreme: 18:00 Prijave: 1. Mikri 2. Pera 3. Keka 4. Zizou 5. Tottimas
Vreme: oko 16-17h Datum: utorak 21.jul -------------- Prijavljeni: 1. Mikri 2. Zlaxi 3. ZakZizu 4. Zizou
Lokacija: Balon, Ada! Cena: 220 din (14 igraca) ili po 250 din (12 igraca) Vreme: 17:45 ------------------------ Prednost kod prijava...
Ева ако неко хоће да се пријави за турнир у Борчи који се зове Видовдан. Значи, турнир полиње негде у Септембру, ја правим екипу, а могу да се...
---------------------------------------------------------------------- Cena: 220din Vreme: 17:45 , 12.jul Lokacija: Balon,Ada...
Lokacija: Balon,Ada Ciganlija Datum: 7.7.2009 / Utorak! Vreme: 17:45 Cena balona je 3000,ali ako nas bude 14 ponesite po 100din jer castim...
Neka se vrlo svojski potrudio da vas okupi :unsure: tako da sad preuzecu stvar u svoje ruke. Najmladji takmicari koji mogu da ucestvuju na skupu...
Evo ljudi posto je poraslo interesovanje za fudbal, a i dogovorio sam se sa Milosem(neorganizator skupa) mogli bi da krenemo sa dogovorenim fudbalom...
Da li ima zainteresovanih da se okupimo za fudbal na Adi napolju bice lepo vreme tokom aprila pa da iskoristimo ? ja sam za,a verovatno i...
da li ima svrhe nastavljati?Napisite vase predloge sugestije i kritike otvorite dusu :) mole se ljudi koji nisu igrali nikad fudbal u organizaciji...
Милош ми је послао поруку да неће у скорије време моћи на фудбал због проблема неких небитно сад којих, замолио бих вас да се овде изјасните да ли...
Mesto : Balon veslackog kluba Crvena zvezda Vreme : Nedelja, 15. Februar 2009. - Sretenje - 16:00h Cena : 250 dinara (za 12 igraca) / 220...
Mesto : Balon veslackog kluba Crvena zvezda Vreme : Nedelja, 08. Februar 2009. - 16:00h Cena : 220 dinara (za 14 igraca) Spisak prijavljenih : ...
Mesto : Balon veslackog kluba Crvena zvezda Vreme : Nedelja, 01. Februar 2009. - 16:00h Cena : 220 dinara (za 14 igraca) Spisak prijavljenih...
Овако, пошто имамо термин овде до средине, евентуално до краја фебруара, морамо да мењамо локацију. Ја за нормалну цену и терен 6в6 могу да завршим...
Mesto : Balon veslackog kluba Crvena zvezda Vreme : Nedelja, 25. januar 2009. - 16:00h Cena : 220 dinara (za 14 igraca) Spisak prijavljenih : ...
Mesto : Balon veslackog kluba Crvena zvezda Vreme : Nedelja, 18. januar 2009. - 16:00h Cena : 220 dinara (za 14 igraca) Spisak prijavljenih : ...
paDakle skupimo se mi sa foruma (nevezano od turnir ekipe ) za jednu opustenu varijantu fudbala,pozeljno da se skupimo sto pre da odigramo do 20...
Evo zavrsen prvi fudbal, izgubismo 11:5 nezasluzeno (trebalo je 21:5 :ahah:) Enivej, oseti se godinu dana nepikanja lopte, izvinjavam se svima koje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules