Mesto u kojem pričamo o igranju preko neta. Uđite i saznajte šta Vam je sve potrebno da biste pristupili online igranju. Ovde takođe možete zakazati online utakmicu sa ostalim članovima.
Zavrsna faza PES-SERBIA...
09-05-2009 17:38
Cao svima:triprsta:... Pro moram da kazem da imate odlican fourm. Bio sam ovde vec neko vreme ali nisam postovo nista. Ali da predjemo na...
Evo malopre smo BiTrAtE i ja odigrali dva meca, ja sam pravio sobu. Izabrao sam Celzi, on Inter. Dole su skrinovi sa kraja meca. Veza je pokazivala...
Program za igranje PES2009 u mrezi. http://www.pesmagazine.net/dg/themes/Soccer/images/logo.jpg Kod PES Magazine 2009 ceo proces je skoro ceo...
Normal Threads
Kako je moguce ubaciti grbove ili dresove u pes 2009? Nasao sam pach-ove ali ne umem da ih ubacim u igru, nema sanse ubio sam se ali nikako nisam...
Kao što naslov teme kaže radi se o online turniru u PES-u 2009. Sve što je potrebno je registrirati se na pesjajce.smfforfree3.com i javiti se...
E,ko je za prijateljsku utakmicu neka se prijavi ode.Ajde,bas mi se igra PES '09 :)
Svi koji mogu da igraju PES Online dobro dosli su na ovu temu. Kome se igra jedna liga, nek se prijavi ovde. I kazite koji cete tim uzimati ! Hvala. ...
Ljudi, jel vam se igra jos jedna online liga? Ajd ako ima zainteresovanih, da se skupimo, pa da pikamo. Samo nam treba neko ko zna kako se ubacuju...
Jel moze neko da postavi link za najnovije transfere naravno za pes 9:clap:
Ljudi molim vas, ma preklinjem vas, ne snalazim se bas dobro u ovom modovanju ili kako vec u pes-u, samo mi je strasno potrebna mala pomoc. Nebih da...
Kreirane su grupe preko kojih mozete da se dogovarate oko meceva, takodje u ovoj temi pisite i izvestaje rezultata. Hamachi ~ Download Network:...
E,ko je raspolozen za utakmicu neka mi javi.Moj IP je 5.127.183.229
Ovo su timovi sa kojim moze da se igra da li zelite da odigramo ovaj turnir AC Sparta Praha (CZE) AEK Athens FC (GRE) AFC Ajax (NED) AS Roma...
http://img200.imageshack.us/img200/1483/40451747.png Napi??ite ovde va??e ima da bi mogli lak??e da se dodajemo :shifty: Moje je: Marko...
Vidim da su sve mreze pune pa sam otvorio svoju: ime mreze:PES-SRBIJA password: pes09 Svi koji zele PES 2009 da igraju preko neta neka...
Za igranje su vam potrebni PES GREEN 1.0.3e i HAMACHI i naravno PES2009 sa instaliranim oficijanim pecom 1.2 ~Download. Prvi deo tutorijala: 1....
moze li neko da mi pomogne koko namestanj PES2009 Imam kablovski internet preko SBB neznam koja mi je IP adresa ? i preko kojeg programa da...
BETA 2 Evo kona
1. Program download : TeamViewer Download 2. Pokrenite instalaciju. Cekirajte na personal, posle u nastavku normal instal. Nemoj te pisati username...
S obzirom da ima interesenata za online pes09 lige, a niko od "uprave" pesoholichari ne
E ovako..posto ono nije..uspelo...stvarno nemogu da skontam ljude...(bilDe) koji se prijave pa se nejavljaju 10dana...odlucio sam da napravimo...
Kako do PES 2009 online..Samo uradite to... Hamachi mreza Login:Macedonia PES 1.2 patch Pass: 00000000 Ajde da...
Po??to neki i pored svih mogu?
CAO narode!!! nov sam ovde i odmah imam jedno pitanje za vas!!! potrebna mi je vasa pomoc, poludecu :rulet:!!! Brat mi je pricao malo pre da...
FINALNA VERZIJA Evo kona
Traljavo je jedina rec kojom mogu da opisem svako objasnjenje za online igranje pes 09, koje sam uspeo da pronadjem ovde. Uz svo uvazavanje ljudi...
Kako da igram sa piratom on line preko hamatchija? ne znam sta tacno da uradim? Molim Vas za pomoc hitno:1trougao::red_indian:
Skinuo sam Jelen Super Liga patch v2.0, koji mi se bas svidja ispravljena su imena svih igraca i tako dalje. Imam jedino problem sto nece da ucita...
Imam orginal pes, i pre par mjeseci sve je funkcionisalo odlicno online. Medjutim zaboravio sam game id, i taj akaunt izbrisao na konamijevom sajtu i...
da li moze da se igra jls liga online????zna li neko???:stuart::stuart::stuart:
Molim vas da mi pomognete instaliro sam CustomiZer patch i usao sam u igru imam sada da kazem od,ah sve promjene ekipa za engleski ligu kao i dresove...
Da li neko ima psp konzolu i ako ima mogli bi mogli bi se ovde dogovarati za online meceve
Vec se vise od nedelju dana patim,pokusavajuci da namestim PES online.Stvarno ne znam vise u cemu je problem,mnoge sam i pitao i niko nije znao...
Pridruzite se u networku na hamachiju BECOME.A.CHAMPION pass: pes2009 Evo i sajt: http://proevo.own.cz/players.html Na hamachiju pitajte...
when i want to connect whith someone in pes 2009 in network with pesmagazine..i create room and he join but when we wont to start game says...
Pozdav,predstavljam vam sajt BPL - Balkan Punjenje Liga koja je zasigurno jedna ako ne i jedina najorganizovanija liga/forum za nogomentu simulaciju...
Pre svega, pozdrav svima! :) Nov sam ovde i poludecu :chris: zato sto vec nocima ne spavam, jer imam veliki problem - i pored svih podesavanja (koja...
Imam jedan problem,krenuo sam da igram sa nekim likom,sve podesio,ip,sve ok,on nadje,i udje,i pise mi crveno,on me pita da li sam SBB ja kazme, da on...
http://img218.imageshack.us/img218/1729/12837668.png "IZADJI MI NA CRTU!" po ugledu na takmicenje napravljeno za PES6online.To je online...
Vidim da na forumu ima mnogo nacina za igranje PES 2009, pa date preporucite mi ako hocete ko je najbolji nacin za igranje PES 2009 online ? Pod...
Ovde pisite svoje nickove na pes online-u. Video sam mnogo likova iz Srbije,ali ni sa kim od njih nisam uspeo da stupim u kontakt da ih pitam ko...
Ja kada hocu da igram online ja udjem u NETWORK i cekam 30-ak sekundi i pise da nemoze da mi udje i ispod pise ovo ASSIGN DMZ,PORT MAPING,CONFIGURE...
Pozz svima, eh sad ako ko moze pomoci dobro bi doslo. O cemu se radi, naravno zelim igrati PES online, naravno pirat cd, kazu da moze. Skino sam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules