Tutorijali i pomoć za početnike oko editovanja i igranja PES 2009.
Finte u PES2009 by PESoholic :clap: dlCAkLBShE0&ap=%2526fmt%3D18 PES 2009 Advance Tricks Tutorial :ave: Y8WOUE8qcwE
http://img135.imageshack.us/img135/7955/hairtutpa1.png Download: Part 1 RapidShare: Easy Filehosting Part 2
Otvaram ovaj thread da se ne bi otvarao novi za svako pitanje o tutorijalima i requestovima :).Pa,ta pitanja postavite ovde,radi preglednosti...
Normal Threads
E mozete da mi objasnite kako mogu da uradim da vidim golove kad nisam u igrici posto nikad nisam to radio pa mi treba pomoc.?
Za one koji jo?? u?
Evo jednog odlicnog tutorijala, preuzetog sa cropes.net. Verujem da ce biti od velike koristi svima koji nemaju palice (gejm-pedove), ili im zatreba...
Kako Igrati Pes 2009 Online Nek Neko Detaljno Objasni
Zanima me kako da ubacim scorebordove u Scoreboard selector-u u comand pr. formatu u kome je baziran program,kako da vratim ad boardove na normalne...
ne znam da li postoji slicna tema trazio sam ali ja je nisam nasao evo sta bi ja htio da li je moguce kombinovati dva vec uradjena patcha npr....
Fenomenalan Video za pravljenje Stadiona http://files.filefront.com/Stadium+Tutorialwmv/;12653468;/fileinfo.html
Evo link 49mb: http://uploading.com/files/YMYQ0ERA/tutorial_by_Lorinho.rar.html
da li bi mi neko mogao reci kako da napravim dres?? hvala
rs0e_e commentator: 1-1379 names 1379-1870 and "name" 1871-2361 heres "name" 2362-2852 name(in opportunity) co-commentator: 2853-2883...
Imam problem,da li neko zna resenje? kada krenem da instaliram bilo koji od dva navedena patch-a ,krene da se instalira sve kako treba i samo...
verovatno su se mnogi obradovali kada su videli ovu temu, ali nazalost ni ja to ne znam, pa bih molio nekoga ko zna kako se meni menja ( format...
Zelim da svoje sacuvane golove prebacim u neki video format ( AVI, MKV, DViX, DVD, MPEG, itd...) Preporucite mi neki program koji ima tu funkciju, i...
Vidio sam da je ve?
Hello, in the past I have used this function from a tool, but now I can't remember how to add (not swap!) a team to another league, can you help me...
Kako relinkovati i importovati dresove nelicenciranih timova u PES 2009 Korak 1: Kako relinkovati dresove i promeniti model/kragnu stil ?
Ljudi molim za pomoc,zeleo bi da napravim lopte i posle da ih redovno pravim ,pa da postavljam u temi 'LOPTE' da moze svi da ih SKIDAJU...PLEASE...
go simnuvam ova KitsRelink i posle ne mi se otvora mi pisuva The application failed to initialize properly(0xc0000135).Click on OK to terminate...
I found a new technique about how to make textures like konami's ones The Idea : Konami's textures are in high quality with smaller size because...
Tutorijal za koriscenje programa pod nazivom ArtMoney, uz koji, po sistemu "sam svoj majstor", mozete uliti dozu "nade" svom posrnulom timu u Master...
Tutorijal za po?
Kako da uzmem neki klub i onda mu zamenim dres,grb... Uzeo sam BSK Borcu zamenio ime u Palilulac preko "PES_2009_Editor_v2.4",ali kako sad da...
Da li se pes 09 moze igrati na netu(multiplayer)pez originalnog cd-a?please help
Da li zna neko kako preko 2 laptopa povezanih na mrezni kabl moze da se igra pes 2009, ako je moguce uopste posto stalno izbacuje server is not found?
Zdravo.Jas sam novi i sam iz makedonije.Znam srpski ali ne mnogo.Molim vas da mi pomognete.Treba mi da smenim imenom na Jednom drzavu.Kako na Primer...
evo imaju dva nacina jedan se radi preko blendera RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting a drugi preko oedita RapidShare:...
Evo kona
Kako da prebacim klubove iz Engleske premijer lige u zonu gdje su evropske nacijonalne reprezentacije?
Kako da napravim transparentnu sliku da bude u indexed color modu a da pri tome ne izgubi kvalitet.hvala
who can tell how to play PES2009 in LAN ?????? pls pls pls
Eh ovako,sigurno se nekada vama desilo da vas sorc izgleda da je predug.. Vjerovatno kada,za razliku od PES2008 su duzi. Da bi rijesili taj...
Pozdrav. Molio bih pomo?
Evo Linka Special Thanks to BugA http://rapidshare.com/files/236016111/How_to_Create_Alpha_Mask_Tutorial_by_ggorann_Special_Thanks_.rar
Kako napraviti preview za kopacke pomocu GGS-a?
zanima me da li moze da se igra pes preko neta,a da nemas original cd. dali postoji neki patch koji mogu da instaliram,ili nesto sl. unapred...
Ljudi, treba mi tutorial za pravljenje logoa kao sto su u JSL patchu. Ko zna neka mi objasni ili neka da neki tutorial.:helpsmilie:
Molim za pomoc,sta mi sve treba za ubacivanje stadiona
Ovako nadam se da ce neko da mi sto pre pomogne, Imam problem ok prelaza nekih linija u samoj igri i na terenu, ranije na pes08 je bilo obcno samo...
cackao sam, pretrazio sve zivo i mtrvo i nigde ne mogu da nadjem. primetio sam da se dosta ljudi interesuje za ovo pa reko da pitam. jasno mi je...
edit cv0f.imgunnamed_1166.bin pink:initial address of blocks blue:length bytes in blocks yellow:teams ID(2Bytes)...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules