Generalna diskusija o PES 2009, novosti o igri, galerija...
Sve sto vas zanima u vezi novog PES-a. Ovde pisite, ako imate neki problem ili pitanje vezano za novi PES.
Due for download at the end of February, the update will bring all club sides' rosters in line with all the moves and transfers made before the end...
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: - Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 1.4 GHz - 1 GiByte RAM - 6 GB hard disk - GeForce FX or Radeon...
Ljudi,sad kad sam usao u PES2009,pisalo mi je da se pojavio novi update i da je aktuelna verzija 1.40.Upravo skidam kroz igru.
Download : OVDE Patch Notes Time of Release: 5/11/2008 * Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an "Upload" feature...
Izasao novi patch na Konamijevom sajtu ali kod mene ne zeli da se instalira :mad: http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip
У овој теми пишемо о новом наставку. Вести, сазнања, слике и све оно што ће красити нови наставак који излази у Октобру текуће године.
Postavljanje linkova za download PES 2009 = momentalni ban! Web Crew
Normal Threads
pozdrav.prvo izvinjavam se ako sam na pogresnom podforumu,novi sam ,tako da se bas najbolje ne snalazim..........neki dan sam instalirao customizer...
Надам се да ником неће сметати што сам поставио ову тему само из тог разлога што желим да се захвалим СВИМ оним који су на било који начин допринели...
Jel zna neko kako da isimuliram faul??????
da ne moram da se mnogo zajebavam...da u meniju idu stvari koje ja ubacim. na koji fazon da ih stavim?
da li ima jos neko ko je dao golove iz kornera ja sam sa totijem dao vise puta ali samo jednom direktno ostalo se gosa izbaguje poz 8):tank:
Ova tema je bila i za osmicu pa reko da je naprawim i za 09 Jer ste nasli neke mlade koji brzo napreduju???
E ljudi meni neradi GGS?Ja kad idem pod open file cv.6 nece mi nista...a vidim da drugima radi...sto da radim?pliz odg:glare:
Cao svima evo novi sam registrovao sam se da vas pitam znaci pokrenem instalaciju pes 2009 i dodje mi do nekih 98 99 posto i odjednom comp sam vrati...
Znam da je dosta vas navuceno sad na novi mod BAL,ali da vidimo ko djuska ML Utisci,pohvale,kritike,iskustva,talenti... Tema za to.. :)
Ima li sta novo? Da li ste otkrili neki novi dribling, potez...?
jel zna neko kako ce da se izvode slobodnjaci? da li ce biti tesko kao i do sad P.S. Mislim na pes2008 sa playstation2
Bas me interesuje sa kojom formacijom igrate,da li ste nesto promenili u odnosu na prethodne delove,posto mi se cini da se ipak ovde igra...
Moj ortak ima "problem". Mnogo mu brzo ide igra. Mnogo brzo trce. To je zato sto ima zver od kompa. Pa je on hteo da smanji malo tu brzinu igre ali...
Zamolio bih nekog da mi pomogne u vezi odbrane. Naime, PES sam poceo da igram relativno skoro (2009), igram protiv kompa i navikavam se polako ali...
Kako da namestim da mi igra?
Izvolte raspravljajte PES :ave: :triprsta: Smaraju vise u onoj temi za vesti...pu; ...
Molim vas dali radi kitserver na Visti ? Pro??li soccer nisam igrao na Visti zato jer ga nije podr??avala Vista.?
U ovu temu stavljajte zanimljive screenshoot-ove iz igre (bagove, graficke brljotine...), a njih ?
Ko je za vas najbolji tim na pes 2009 i zasto ? Za mene je najbolje napravljen Inter , neznam zasto, al sa njim kad igram retko kada da...
Izvinite ako ima nova tema zaista sam trazio al je nisam vidio. Ako ima slobodno lock. Mislim da je pretjerano uradjen Eto a po meni je najbolji...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/41/ISSPRO.jpg/250px-ISSPRO.jpg Da vas cujem, kada je bio vas prvi susret sa nasom omiljenim...
Koga zanima moze da procita .. "Are you aware of the expectations of society towards your game? The truth is that in the beginning it was a...
Ako mo??e neko da mi ka??e kako po zemlji da ??utiram iz slobodnog udarca? I kako da lobujem golmana, naravno ne iz slobodnjaka :) Hvala...
http://winningelevenblog.com/files/2009/08/04dsc_0054.jpg WEBN je potvrdio da ce u cetvrtak imati intervju oko 30 minuta sa alfom i omegom KONAMIa...
Evo teme za ubacivanje novih transfera: Ko god sazna neki transfer JANUAR 2009 neka ubaci ovde da ljudi koji zele da promene "tim" odredjenim...
LB+LT+RT odnosno L1+L2+R1 Moram priznati da ga vrlo cesto koristim u sesnastercu prilikom kontakta pogotovo ako neko vuce za dres u tom trenutku...
E ovako. brat i ja svaki dan igramo jedan na jedan kuci on na dzojstiku,ja na tastaturi i odigrali smo danas 3-4 utakmice i sve sam dobio a...
Pogledajte moje klipove YouTube - PES 2009 Half court goal 2 (Top Player) YouTube - PES 2009: Half court goal 1 (Top Player) Mada dao sam ih...
sta mislite koji je najja?
kako zaustaviti eto-a,mesija,del piera,ibrahimovica,cristiana ronalda,kaku i ronaldinha...???
ZIkBscD28mE rbJdlecUEvc
Dok sam bio bolestan odlu?
Zanima me koje patcheve ste ubacili u igru?
30 zlatnih pravila igranja PES-a: http://www.pes-serbia.com/images/logopesvestzp2009.jpg
cao dali moze da radi pes 2009 na mom kompu ako imam graficku nvidia geforce 6150 i 1gb rama.pes 2009 ima dva diska...pes 2008 mi radi...
kupio sam novi komp i graficku HD4890 1GB DDR5 i samo na PES 2009 mi dok igram , vise dok ja dodajem i to se stvaraju crte nekakve ko kad gledas...
http://www.pesfan.com/images/pestube-inner-hd.png ..:: PESFan ::.. <<< (video) http://www.pesfan.com/images/news-article-hd.png ...
Igram PES od kad znam za sebe, ali zadnjih dana, ne znam za sebe. Desava mi se, da mi igra izbacuje, msm da se gasi, u trenutku kada se ucitava,...
e ovako,ne znam gde pa reko ovde daj da pitam... elem imam problem sa komentatorom,ne cuje mi se kad igram...imam sistem 5.1 i ne kontam sto ne...
Jel igrate na random ili nesto drugo? Ja i drugar gledamo onu listu gde su klubovi poredjani po koeficijentu pa onda uzmemo neke timove koji su na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules