Podforum u kojem pričamo o igranju preko neta. Uđite i saznajte šta Vam je sve potrebno da biste pristupili online igranju. Ovde takođe možete zakazati online utakmicu sa ostalim članovima.
Da bi se igralo online potrebno je da se skine ovaj patch. Bio je veliki problem sa serverima i danas su izbacili ovo valjda ce ovaj patch to resiti....
E ovako znam da je ovakva tema postojala na delu za pes6 pa mislim da je red da postoji i ovde :biggrin::biggrin::biggrin: evo ja sam spreman za...
Kako igrati online? Da biste igrali online, morate (naravno) posedovati originalan primerak PES 2008. Online se ne mo?
Normal Threads
Pozdrav svima.nije me bilo duze vreme na ovom forumu. a razlog sto pisem ovaj thread je sledece slucajno sam naleteo na coveka koji prodaje...
da li moze pes 10 da se igra online bez originala sa piratom :gunsmilie: da nemoram kupit original (znate kriza)
Hocu da igram sa frendom PES preko hamachija (imamo istu verziju)I sad kako da igramo 1vs1 ? ?? ? ? ?
sta mislite da se organizuje online liga,mislim da mnogi imaju original PES,ko je zainteresovan za tako nesto?
Poz ljudi, nije me bilo 100 godina. E sad skoro sam provalio za ovu foru preko hmachija i raspalio bih malo ako je neko raspolozhen, javite se ovde...
Mozda ce nekom koristiti... - 9Q - ming - zansten - giusepe - psolarhis - Mr. Zoso - raidenfuna - t-allen-UK
http://www.bosniansc.com/vs_copy284367_1e.jpg - Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv naših saradnika sa www.bosniansc.com, na odigravanje...
El moram da imam original PES da bi igrao preko neta ??I el ima negde da se igra neku turnir ali da mogu da igraju i maloletni??????I gde prvo izlazi...
Ko igra pes2008 online nek ispise svoje podatke u sledecem formatu: Ime Prezime- nick na online brzina neta msn adresa
Cao ljudi. Imam problem sa igranjem PES2008 preko neta na PS3. Podesio sam Network Settings kako treba i odradio Test konekcije i sve je proslo...
ljudi,ne mozete shvatiti koliko mi je potrebna pomoc oko oko igranja on line. vec 5 meseci nisam uspeo da odigram niti jedan mec, a sony sam kupio...
Dakle moj problem je sledeći: Imam wirelles internet konekciju koja radi preko LAN kartice a PES se nemo?
mozeli mi ko objasnit kako da igram PES na online unaprijed hvala!!!:triprsta:
Prodajem org. PES 2008 za PC, ja sam se reg. za online igranje i odigrao sam 10ak utakmica koje sam vecinom dobio. Znaci ostala su jos 2 slobodna...
Danas sam dobio original pa ko hoce da probamo nek se javi. Cuo sam da je problem sa lagom veci nego u pes6 a i da je drugacije iskazan, Naime ne...
Nadam se da neko moze da mi pomogne! Trazio sam ali nisam mogao da njadjem odgovor za moje pitanje. Namestim u edit-u formaciju, taktiku i postvu...
Ako ima neko da je u Americi i posjeduje PES original neka se javi ili ovde ili na vladdy77@yahoo.com da odigramo koju. Mnogo mi laguje online...
problem sa spajanjem online.trazi novi patch. U cemu je problem????? brzo!!!!!!!!!!!!
Mogli bi da igramo online turnire preko pesrankingsa
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules