Generalna diskusija o PES 2008, novosti o igri, galerija...
Da ne bi bilo off topic-a i raznoraznih gluposti, nek stoji ovo ovde! Pisite vase probleme i pitanja vezana za samu igru!!! Evo za pocetak,kako...
neznam dje ovaj thread da postavim, pa sam ga ovdje postavio, pa neka ga admini premjeste: ...
http://img218.imageshack.us/img218/9599/pesoholicharicv6.png Od sad pa nadalje ovde stajace vam pravila koja mozete postovati a i ne morate(zna...
Normal Threads
Zanimaju me mladi igraci koji mogu da se koriste za ML... Koje ste vi kupovali, i pronasli, otkrili...? Meni se mnogo svideo mladi Smajhel,...
Pes 2008 original za 1300din. coveku iz bg-a, kupite ga molim vas da ga nebi pojeo :wall:(koje djubre), inace sva tri online profila sam napravio i...
Covek je sve rekao :taz:, sve sto je rekao je skroz tacno. PES 2008 REVIEW PART 1 http://www.youtube.com/watch?v=dnHdxONq2zk PES 2008 REVIEW...
Prvo sorry ?
Posle formatiranja kompa ostao sam bez pes-a cd sam izgubio a a zaboravio sam da backup-ujem. Skinuo sam sa interneta PES ali skinuo sam...
Zanima me ?
Kako da mi obbrambeni igraci idu napred za vreme prekida?
U ovu temu stavljajte zanimljive screenshoot-ove iz igre (bagove, graficke brljotine...), a njih ćemo posle ubaciti i direktno u sajt na galeriju.
Evo par golova, tačnije tri. Prva dva i nisu nešto posebno, ali treći mi se mnogo sviđa :) r0kWER2k0K8 Uživajte ;) p.s. Za sve koji ne mogu...
Ovde pishite stvari vezane za master ligu.Poboljsanja u odnosu na prethodni fudbal,nedostatci,iskustva,kako je odradjena,po kom sistemu,koliko...
Meni dve stvari idu na zivce: 1. Centarsut 2. Kamera Kamera je uzasna, mada, na to cu se jos i navici. Al' centarsut mi je skroz debilan, cak...
Sve što ste novo otkrili u novom PES-u i sve što je ostalo isto iz prošlog, a tiče se driblinga i sličnih poteza podelite sa ostalima u ovoj temi.
Kako vam se cine slobodni udarci u PES2008. Ja mislim da su malo laksi nego u pes6, jos nisam dao nijedan, ali kako mi se cini, nece biti uopste...
Pozzz svima da li je neko zainteresovan za turnir? Vidim da sam propustio jer nisam bio dugo dugo na sajtu da je bio odrzan turnira... Pa mi sad...
e owako stoje stwari, instalirao sam PES 08 i udjem u igru i swe je ormalno ali kada ocu da igram ligu neku i da snimim pojavljuje mi se...
Ewo otvaram thread za sve one koje igraju pes 2008 na windows visti i kakve probleme imaju.
Nikad nisam znao sta sluzi ove 3 opcije koje se mogu cekirati u PES 2008. I za sta sluze i sa kojim cekiranim PES najbolje radi???...
Ovako imam problem, radi se o sledecem kupio sam GAME - Laptop i za sad da kucnem u drvo sve igrce cita ko od sale.Tako je uradio i sa PES2008 a onda...
Kako su po vasem misljenju uradjeni golmani u odnosu na 6-icu i uopste! Po mom misljenju su retardirani.Ono sto je neodbranjivo obavezno odbrane, a...
Pozdrav svima. Ja sam novi clan na vasem predivnom forumu i izvinjavam se sto je moj prvi post ujedno i nova tema. Procitao sam sve vase teme i...
pre oko dva meseca sam kupio nov kompjuter i instalirao pes2008 na njega. sve je radilo odlicno do pre 20-ak dana. prvo mi je kocio u meniju....
Posto vidim da vecina samo stavlja negativne strane pesa 2008 odlucih ja da stavim temu o pozitivnim stvarima pesa 2008 sta vam je bolje meni se...
Ova tema ce iskljucivo sluziti za resavanje vasih problema prilikom instalacije,rezolucije i dr.
E odigrao sam jednu prijateljsku i birao Celtic i odmah zavukao gol sa Nakamurom iz slobodnjaka sa 17-18 metara. Video sam da C. Ronaldo razbija sa...
pozdrav, danas sam kupio novu grafičku.imam kompjuter AMD Athlon XP 2500+ ; 1,83 GHZ i 768 RAM. imao sam do danas ati radeon 9200, 128 MB i na...
Seabass je ako neko slucajno ne zna tvorac igre PES. Malo su ga isprozivali ovi likovi, i ako su! Kad je usro novi pes! It has taken a great deal...
kad uđem u pro evolution soccer 2008 odmah mi restartuje komp. igram na low details i imam grafičku ati radeon 9200 128 mb, ali svaku treću kad uđe...
Ovaj text ce vas docekati ako odete na doticni sajt:slap: Velika steta i problem za sve koji su se oslanjali na njihovu download bazu ::S:
gldeao sa klipove ljudi sa foruma i odusevio sam se nekim golovima. kako se sutira suvi list, kako se sutira veliki fels da lopta ide u samu stranu...
ljudi izbor dresova koje mogu napraviti za moj tim u master ligi je ocajan. ako postoji mogucnost da ubacim dresove ostalih ekipa za moj tim molim...
pozdrav svima! imam problem kad krenem instalirat PATCH 1.20 (pes2008) (win XP) javlja mi stalno error: 1603: error installing windows...
ovako secka mi na mediumu 1280,960 ali ne sece stalno... samo prilikom izvodjenja kornera, slobodnjaka, kad je guzva u 16 itd... to mi strasno ide na...
Moze li neko da mi odgovori na pitanje razlike izmedju Pes6 PC ili (Pes2008 PS2) u odnosu na Pes2008 na Playsation 3. Naime trebao bih uskoro da...
U konamiju su potvrdili da neće biti moguće igrati 2vs2 online. Koji idiotizam :angry::shit:
Rob McLean No1 PES igrac banovan je sa pesrankinga zbog varanja!:slap: Oni koji imaju recimo PES6 original igru imaju ga u onoj dodatnoj knjizici uz...
Imam da porucim svima vama koji igrate ovo glupavu igricu da bre, ...jeeee...( hoole nemoj ban, nisam psovao xD ) 1.razlog: Glup in-game meni...
Ugl. Imam instaliran PES2008 na kompu, i moj jedini dojam je da mi je PES6 bolji. Nekako mi igra ide prebrzo i nedovoljno "igriva"... Medjutim,...
Ljudi da li postoji patch za PES 2008 ali da sve ide u kitserver instaliras i gotovo kao na PES 6 a ne preko ovog AFS Explorera i da li ima neki...
Moze li sta da se uradi po ovom pitanju PES2008 . Imam zvucnu kartu 5.1 i sitem zvucnika 5.1 kada mi je stavljeno u sound opcijama 5.1 tada jedva...
Hteo bih da u ovoj temi, oni koji igraju ili su probali obe, dovoljno da mogu koliko toliko realno da ih ocene, iznesu svoja misljenja i poredjenja....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules