PDA

View Full Version : DKZ studio???



Stević
08-29-2006, 15:29
Kako da instal DKZ studio??? :sajkaca:

Veliki_Brat
08-29-2006, 15:46
pa dvoklikom na setup...

Konfucije
08-29-2006, 16:02
Ne razumem čemu ova tema, pa dkz se instalira kao i sve drugo :D

Soufiane Touzani
08-29-2006, 16:19
http://www.projectdb.org/style_emoticons/default/whatafool.gif

Stević
08-29-2006, 16:31
kod mene nemoze jer je u .rar formatu... :userfriendly:

Konfucije
08-29-2006, 16:33
Pa jednostavno ga otpakuješ.

Soufiane Touzani
08-29-2006, 16:43
A da li ti uopste imas program WinRar ili barem Total Commander?

Stević
08-29-2006, 16:45
nemam

Soufiane Touzani
08-29-2006, 16:52
Potrazi jedan od ta dva programa na google.com i resio si problem.

Stević
08-29-2006, 16:55
Hvala na razumevanju... :hail: