PDA

View Full Version : Problem sa loptama



Mikac
08-21-2006, 00:03
Uspeo sam kdb da prebacim u gdb
Inace balls paketi nece da rade raspakujem ih po upustvu
ali u igrici se ne pojavljuju nove lopte...
Ima li resenja za to?
Imam kitserver 5.2.3. i sledece alate:
1.balls_www.pesoholichari.com
2.Nike_Total_90_Aerow_II_miniballpack_www.pesoholi chari
3.stadium_server_www.pesoholichari.com
4.Srbija
Mozda nisu kompatiblni sa kitserverom
Pomozite hvala!!!

roxton
08-22-2006, 10:06
U kitserveru 523 bi trebalo da moze, ali jesi li uradio odgovarajuci map file

Mikac
08-22-2006, 12:05
Dobio sam map file kad sam download-ovo alat balls
Zaustavio sam kitserver,kopirao balls u GDB i pokrenu kitserver
Ali nista od lopti
Sta da radim sa map file-om

roxton
08-22-2006, 15:42
Treba ti da napises u tom map file-u u istom formatu tu loptu koju ubacujes

roxton
08-22-2006, 15:47
Idi u topic lopte i tamo imas uradjen map file