PDA

View Full Version : ovo me ubija, pomozi te!!!



XZOT
08-18-2006, 16:14
Treba mi pomoc. Skinuo sam OF sgn falkhon i montirao ga normalno. Tu su svi dresovi bili namesteni u editoru. Kasnije sam skinuo kitserver sa dresovima. Od tada mi igra iskace. Najvise mi iskace kada u editoru u igri sklanjam textove i reklame sa dresova posto se preklapaju dresovi iz editora i kitservera. Da li iskakanje ima veze sa ovim? Zasto mi zakucava na desktop sta da radim??? (Ne zelim da brisem ovaj OF uradio sam i transfere!!)

Konfucije
08-18-2006, 17:00
Jel si instalirao kitserver?

Soufiane Touzani
08-18-2006, 19:27
XZOT, da li bi bio ljubazan da okacis OF sa transferima u ovoj (http://pesoholichari.com/forums/index.php?topic=599.0) temi?

Pustolov
08-18-2006, 20:04
:offtopic: Ја сам доста унапредио свој, па ћу окачити вечерас. Тражим још трансфере Холанђана.

XZOT
08-19-2006, 16:32
Jel si instalirao kitserver?
Jesam instalirao sam. Da li je moguce da neki dres nekeko nevalja pa zbog toga iskace. Mislim da mi iskace kada namestam nesto kod Man utd ali nije sigurno. Jel moguce da je zbog toga?

redsi
08-19-2006, 17:26
za pustolova:dali si sve odradio sto se tice novih transfera,ekipa,i sve ostalo.pozdrav :gitara: :gitara:

Soufiane Touzani
08-19-2006, 19:12
Pa bolje je bilo da si postavio pitanje u temi BEST Option FIle jer to ovde http://pesoholichari.com/forums/Smileys/default/smil42720ef4b7c47.gif, a ona tema je bas za to namenjena.

Cantona
08-19-2006, 23:15
ne, u best option file se postavljaju najsavrsheniji of a on je ovde izneo svoj problem. U tome je razlika :wink:

XZOT
08-20-2006, 14:25
ne, u best option file se postavljaju najsavrsheniji of a on je ovde izneo svoj problem. U tome je razlika :wink:
HVALA

roxton
08-22-2006, 10:32
Jel si instalirao kitserver?
Jesam instalirao sam. Da li je moguce da neki dres nekeko nevalja pa zbog toga iskace. Mislim da mi iskace kada namestam nesto kod Man utd ali nije sigurno. Jel moguce da je zbog toga?

Je l ti prijavljuju gresku jer to meni isto radi kad drzim ruku na esc na tastaturi

roxton
08-22-2006, 10:33
Jel si instalirao kitserver?
Jesam instalirao sam. Da li je moguce da neki dres nekeko nevalja pa zbog toga iskace. Mislim da mi iskace kada namestam nesto kod Man utd ali nije sigurno. Jel moguce da je zbog toga?

Je l ti prijavljuju gresku jer to meni isto radi kad drzim ruku na esc na tastaturi
Prijavljuje gresku, izvini