PDA

View Full Version : Sta da radim... MOLIM VAS



jevic989
12-17-2007, 19:39
Pozdarv narode ovaj problem ne znam kako da resim pozivam vas da mi pomognete znam da je bilo reci o ovavoj temi zato nemojte da mi uzimate u negativnom smislu.
Radi se o sledecem instalirao sam PES 2008 imam po meni veoma solidnu konfiguraciju (ATI Radeon HD2400Pro (AGP); 2700 procesor celeron i 1,2GB rama) na midijum mi sece dok na low mi lepo radi a i sami znate da low ne radi ni igrivost u dobrom smilslu kao na haj i midijum.Razmisljam da uzmem jos 1 GB rama da li je to po vama izlaz iz ovog problema ili ima jos neki pomozitemi hvala unapred spreman sam da odogovaram na postavljenja pitanja a da se ostvari bilo kakva pomoc
Pozzz i hvala puno!!!

maremas
12-17-2007, 19:43
Celeron tu najvise smrdi! Mom drugu je PES6 na 2533 Mhz Celeronu sa 512MB Rama i GeForce 7600 GTS kocio a trebalo bi da radi na fullu. A sada sto se tice teme, promasio si mesto nisi tu trebao da postavis pitanje!?

Johnny
12-17-2007, 19:43
Pozdarv narode ovaj problem ne znam kako da resim pozivam vas da mi pomognete znam da je bilo reci o ovavoj temi zato nemojte da mi uzimate u negativnom smislu.
Radi se o sledecem instalirao sam PES 2008 imam po meni veoma solidnu konfiguraciju (ATI Radeon HD2400Pro (AGP); 2700 procesor celeron i 1,2GB rama) na midijum mi sece dok na low mi lepo radi a i sami znate da low ne radi ni igrivost u dobrom smilslu kao na haj i midijum.Razmisljam da uzmem jos 1 GB rama da li je to po vama izlaz iz ovog problema ili ima jos neki pomozitemi hvala unapred spreman sam da odogovaram na postavljenja pitanja a da se ostvari bilo kakva pomoc
Pozzz i hvala puno!!!

U grafickoj ne bi trebalo da je problem, u ramu takodje, dosta je to...mada njega nikad dosta(sto se tice pesa, dosta)

Sad taj procesor mrka kapa...ne znam, si instal. directx9.0c, najnovije drajvere etc..?

anatom
12-17-2007, 19:52
Ja sam imo x1950pro, 2 GB rama i athlon 3000+ i nije moglo. E sad opt imam sve to samo mi je athlon 5200+ i ide na high ko ludo.
Ako ti je dobar soket pa da mozes kupit bolju procesor kupi obavezno, stim da izbjegajes celeron=smece.

jevic989
12-17-2007, 19:55
znaci do rama po vama nije!!!

maremas
12-17-2007, 19:57
Nije sigurno jer drugar igra sa Sempronom 3000+, 512 DDR PC 400 i GeForce 6600 na medium bez frke!

jevic989
12-17-2007, 19:58
Sempronom 3000+ je bolji od mog pa sta bih ti uradio na mom mestu
jel postoji neki patch ili t ako nesto ili sta bih prvo uradio da si na mom mestu!!!???

maremas
12-17-2007, 20:10
Da ima i pacth se zove buy new procesor, salim se!
Probaj da snimis oficijalni patch od konamia ako imas original, mozda ti to pomogne mada sumljam, probaj sa novim drajverima ali cinjenica je da te procesor najvise zeza po pitanju pesa!

jevic989
12-17-2007, 20:18
znaci da skupljam pare za PS3 posto nov procesor prakticno nov komp hehe

maremas
12-17-2007, 20:20
znaci da skupljam pare za PS3 posto nov procesor prakticno nov komp hehe
Da ali PS3 nije komp!

Dr.Sale
12-17-2007, 21:16
Problem je u grafichkoj !!!

Ja imam Celeron D 3.06GHz, 1GB ram, MSI nVidia NX8500GT, i PES 2008 mi radi na high bez problema.

Djuka
12-17-2007, 22:59
Brate moooooooj pa zasto me teras da ti dam zuti... Zamisli od 12500 clanova da svako otvori temu za svoj problem na sta bi to licilo ???

A lepo imas Temu PES 2008 - Pomoc i pitanja (http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=7337) i tamo postavis pitanje!!!

Lock i zuti !!!