PDA

View Full Version : Pitanje



Zokyyy
12-14-2007, 20:38
Pozdrav!

Kupio sam Pes 2008 pre nekoliko dana i celo vreme ga cepam od jutra do mraka i sto je najgore mnogo se nerviram! :) Golman me strasno nervira, nerazumem koji moj on iskace na skoro pola terena da uzme loptu? sto nestoji tamo gde mu je mesto? igram preko neta ovo i ljudi mi siju golove da se u*****m, bas zbog golmana :) jedan hrvat mi danas ubo 8 komada zbog golmana koji je svaki put kad je on napado iskako da mu uzme loptu? to je zalosno sto mi radi! jel moze to na settings nekako da se namesti?

Igra je naravno na PC!

:taz:

Trile
12-14-2007, 20:42
Pozdrav!

Kupio sam Pes 2008 pre nekoliko dana i celo vreme ga cepam od jutra do mraka i sto je najgore mnogo se nerviram! :) Golman me strasno nervira, nerazumem koji moj on iskace na skoro pola terena da uzme loptu? sto nestoji tamo gde mu je mesto? igram preko neta ovo i ljudi mi siju golove da se u*****m, bas zbog golmana :) jedan hrvat mi danas ubo 8 komada zbog golmana koji je svaki put kad je on napado iskako da mu uzme loptu? to je zalosno sto mi radi! jel moze to na settings nekako da se namesti?

Igra je naravno na PC!

:taz:

Probaj da reinstaliras igricu i skines prvi konamijev pach koji ja mislim donekle popravja golmana mozda ti se zaebo jojstick pa sam drzi trougao??Provjeri u podesavanja.::S:

Zokyyy
12-14-2007, 20:47
Igram sa tastaturom nemam joistik!

Imam konamijev patch 1.10 i 1.20

Partizan FOREVER
12-14-2007, 20:48
pa instaliraj patch;)

Zokyyy
12-14-2007, 20:51
jel stvarno?

Trile
12-14-2007, 20:52
Igram sa tastaturom nemam joistik!

Imam konamijev patch 1.10 i 1.20

Opet sumnjam na neko dugme na tastaturi da nisi prosuo coca-colu to je sve cudno islim da golman ne bi trebo tako da se ponasa??

Zokyyy
12-14-2007, 20:57
Opet sumnjam na neko dugme na tastaturi da nisi prosuo coca-colu to je sve cudno islim da golman ne bi trebo tako da se ponasa??

Smunjam da je do toga jer onda bi i drugi igraci skakali gde bilo?
Ja sam mislio da postoji neka opcija da se stavi da golman neizlece vec da cuva mrezu?

zlaxy
12-14-2007, 21:10
probaj iskljuci/ukljuci automatsko upravljanje golmanom
p.s.imas temu o problemima u pesu,kao i topic za pocetnike ako neshto nije jasno
pozz