PDA

View Full Version : kitserver 523



pop1806
08-11-2006, 09:02
link za najnoviji kit server


http://www.pro-evo.pl/download.php?id=009

zdenisa
08-13-2006, 23:25
instalirao sam taj novi kitserver...ali mi sad nema onoga da biram stadione...tamo nema nicega, mozda nesto trebam podesiti?

evo vam screenshot:

http://www.slibe.com/slibe/2fa43a45-untitled-png.png

zdenisa
08-13-2006, 23:33
joj....ma nista :oops: :oops: :oops:
skuzio sam....zapravo procitao manual...tipkama page up i page down :wall: :wall: :sajkaca:

zdenisa
08-14-2006, 13:31
e ali sad imam problem.....
problem je s dresovima...nekad su mi dresovi sasvim u redu a nekad su ovakvi ali samo kod domace ekipe:
http://www.slibe.com/image/70b8af90-Untitled-1-png/
u odabiru dresova sam stavio gornji dres sivi

koji je problem i kako ga rijesiti?

^BigPapa^
08-14-2006, 13:46
e ali sad imam problem.....
problem je s dresovima...nekad su mi dresovi sasvim u redu a nekad su ovakvi ali samo kod domace ekipe:
[url]http://www.slibe.com/image/70b8af90-Untitled-1-png/[url]
u odabiru dresova sam stavio gornji dres sivi

koji je problem i kako ga rijesiti?


Ja ne mogu vidjeti sliku ;-)

Toza Car
08-14-2006, 19:23
Ovaj kitserver je do jaja!!! Vidi se slika od stadiona,ima jos da se svasta podesava,al najbolje je sto vidis lopte u 3D... Do jaja!!!!
:1st: :1st: :1st:

imported_drincca83
08-14-2006, 19:32
e ali sad imam problem.....
problem je s dresovima...nekad su mi dresovi sasvim u redu a nekad su ovakvi ali samo kod domace ekipe:
http://www.slibe.com/image/70b8af90-Untitled-1-png/
u odabiru dresova sam stavio gornji dres sivi

koji je problem i kako ga rijesiti?


Treba da uparis opremu, tj. ne mozes majicu(home dres), gace(away) da kombinujes, znaci prilikom biranja dresova probaj da izaberes da ceo dres bude home standard, away standard...itd. Nadam se da si me razumeo, ja sam imao isti problem i tako sam ga resio.

Inace kitserver 5.23 je extra!

djusk
08-14-2006, 19:53
Фин овај нови ÐºÐ¸Ñ‚ÑÐµÑ €Ð²ÐµÑ€ :)

zdenisa
08-14-2006, 20:18
Treba da uparis opremu, tj. ne mozes majicu(home dres), gace(away) da kombinujes, znaci prilikom biranja dresova probaj da izaberes da ceo dres bude home standard, away standard...itd. Nadam se da si me razumeo, ja sam imao isti problem i tako sam ga resio.

Inace kitserver 5.23 je extra!


jesam razumio sam....i sad radi...znaci ne moze se igrati u pr. away gacama, majici home?

imported_drincca83
08-14-2006, 22:34
Kod mene ne moze, znaci ni kod tebe....ne znam kako je kod ostalih

Ajdin
08-14-2006, 22:52
Kod mene ne moze, znaci ni kod tebe....ne znam kako je kod ostalih

Kod mene je sve ok.Sve radi kako treba dosad nisam primjetio nijednu gresku-

roxton
08-22-2006, 10:42
ljudi a lopte

Bobi
08-26-2006, 12:44
Da li moze neko da uploaduje svoj GDB folder,posto nema GDB-a u kitserveru 5.2.3

Goran
08-26-2006, 23:30
Da li moze neko da uploaduje svoj GDB folder,posto nema GDB-a u kitserveru 5.2.3

Mozes koristiti gdb folder iz proslog kitservera

tarantula
08-26-2006, 23:45
Da li moze neko da uploaduje svoj GDB folder,posto nema GDB-a u kitserveru 5.2.3


Bobi, jos jedanput isti post u dva razlicita topika i sleduje ti zuti karton.

Bobi
08-27-2006, 09:18
Ok Tarantula samo kad stavim GDB iz proslog kitservera iskace mi iz igre

^BigPapa^
08-27-2006, 09:39
Da li moze neko da uploaduje svoj GDB folder,posto nema GDB-a u kitserveru 5.2.3


Bobi, jos jedanput isti post u dva razlicita topika i sleduje ti zuti karton.


bas sam mu ja to htio napisati ali ti si me prestigao

krimiznalac
08-28-2006, 12:14
Je l` mogu da zamolim nekog da mi malo pojasni kako radi ovaj kitserver, skinuo sam ga danas, nikada ranije nisam radio sa njim, a cini mi se da je vrh. MOLIM VAS jer ne znam bas nista...

Unapred zahvalan!!!

tarantula
08-28-2006, 17:58
Procesljaj malo forum, objasnjavali smo 1000 puta. Ukratko: treba da ga iskopiras u KONAMI folder u Program Files-u i da ga instaliras, pritiskom na setup. u njemu imas folder GDB, sa podfolderima uni (sa dresovima), balls (lopte), stadiums (stadioni) i faces (face igraca).

U folderu uni imas podfoldere sa imenima liga, npr. Premier League ili La Liga i sl. U njima su folderi sa imenima klubova u kojima se nalaze dresovi. Tu je i map.txt fajl koji odredjuje gde koji dres ide itd.

U folderu balls ti stoje texture lopti, poseban folder sa .mdl fajlovima (svaka textura lopte mora uz sebe imati odgovarajuci .mdl fajl) i ponovo map.txt fajl

U folderu stadiums treba da ti stoje folderi sa imenima stadiona. Svaki stadion je poseban folder.

U folderu faces su .bin fajlovi sa facama i ponovo map fajl.

Mozda ti sve ovo deluje zamrsenao, ali je ustvari krajnje jednostavno.

U kitserveru imas i podfolder docs u kome se nalazi uputsvo za ceo kitserver na engleskom, italijanskom i mislim ruskom. Procitaj uputstvp i sve ce ti biti jasno, i kako da ubacis nove dresove, stadione i sl. i kako da ih biras u igri.

krimiznalac
08-28-2006, 20:45
U folderu GDB imam samo podfolder uni, balls, stadiums i faces nemam. Takodje, nigde nema fajla map.txt!

HVALA tarantula

tarantula
08-28-2006, 20:49
map mozes i sam da napravis, kao i folder faces.

Konfucije
08-28-2006, 21:01
Napravio bi on ali ne zna kako ;)

admir88
08-30-2006, 16:39
Zdravo

Ja sam veliki fan pes5

Nesto me jako zanima
Imam svakakvih dodataka sa igru
Downloado sam patch koji na njemu ima 187 stadjona i pise da treba kit server za instalirat . Al problem je da se ja satima i satima borim sa tim kako instalirat te stadjone u igru da oni konacno rade. Ali nikad mi ne uspje Molim ako ko zna kako se to uradi da mi napise na post

Hvala unapred

Ako moze neko da mi napise njihov MSN da se lepse dogovorimo

tarantula
08-30-2006, 16:44
Zdravo i tebi!
Potrebno je samo da (ako si prethodno instalirao kitserver) te satdione (foldere stadiona) prekopiras u folder stadiums koji se nalazi ovde:
C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5kitserverGDB

Sax
08-31-2006, 15:11
Gde mogu da se skinu stadioni za kitserver?
Po mogucstvu pojedinacno jedan po jedan jer imam prokleti dial-up.

admir88
09-02-2006, 09:03
Sve sam napravio kit server instaliro konami/pes5/kit server/gdb/stadiums i ubacio unutra 4 stadjona ali kako jih upotr****ti

Hvala Unaprjed

Evo kako kod mene izgleda

http://img177.imageshack.us/img177/149/pes5te7.th.png (http://img177.imageshack.us/my.php?image=pes5te7.png)

admir88
09-02-2006, 09:33
jeli zna ko sta zanci map.TXT.bak

Stević
09-02-2006, 10:44
Kako da biram lopte koje ubacim preko KITSERVERA???

tarantula
09-02-2006, 11:08
Pa ajde ljudi malo citajte forum!!! Imate i to je*eno uputstvo uz kitserver, nemoguce da je toliko komplikovano!!!
Sto hiljada puta pitanja "Kako da biram lopte?", "Kako da biram stadione?"!
I sto hiljada odgovora na ista pitanja!
Svi hoce da znaju, a niko nece da pokusa da potrazi po forumu i tako nauci!
Pa najlakse je cim nesto ne znas odmah pitati i dobiti odgovor na tacni!!!

Admire, koristi "0" i "9" za odabir stadiona.
we9 grobar, koristi "V" i "B" za odabir lopti!

I ljudi, citajte malo forum, ne morate ceo, ali procitajte bar ono sto vam treba, imate i gore opciju SEARCH, lako je!

djusk
09-02-2006, 11:15
Дресоà Â²ÃÂ¸ су ми Ñâ€*рни, шта да радим? :MrGreen:

Konfucije
09-02-2006, 12:19
Дресоà Â²ÃÂ¸ су ми Ñâ€*рни, шта да радим? :MrGreen:


Nakon pravilni instaliranog Kitserver-a?

djusk
09-02-2006, 12:22
Ма зајеба Â²ÃÂ°ÃÂ¼ се, све је ок.

Stević
09-02-2006, 12:37
Hvala tarantula...

krimiznalac
09-07-2006, 10:55
E ljudi ne ynam kako se pravi config.txt za dres.
Je l` moza neko da mi kaze gde mogu da skinem primer ovakvog fajla?
Trazio sam po forumu nisam mogao da nadjem...
UNAPRED HVALA

tarantula
09-07-2006, 11:02
Evo ti jedan conf fajl. Ja ih pravim "rucno" mada mislim da ti je lakse da koristis GDB Manager.

krimiznalac
09-07-2006, 12:30
tarantula HVALA

krimiznalac
09-13-2006, 12:34
LJudi skinuo sam lopte sa ovog sajta i ubacio ih u kitserver. Sve super izgleda, medjutim, kada izaberem neku da igram iskace mi iz igre.
Je l` zna neko sta moze da bude problem???

Veliki_Brat
09-13-2006, 12:41
hm to se i meni desavalo sa starom grafiackom skini 3d analyze pa preko njega pokreni pes...
http://www.edgefiles.com/file.x?id=/edgegaming.com/pes4/3danalyze_2_36.zip