PDA

View Full Version : Kako se konektovati sa dvije konekcije



stefanACM
11-27-2007, 19:37
Dakle moj problem je sledeći:
Imam wirelles internet konekciju koja radi preko LAN kartice a PES se nemoĂ…Âľe igrati sa dvije konekcije.
Ko mi reši ovu zavrzlamu dobija 500 novaca.

EDIT: Rešio sam problem sutra ću napisati TUTORIAL

toni_kinez
11-28-2007, 17:43
kada ce taj tutorial?

stefanACM
11-28-2007, 18:57
Evo konačno rešeje MOJ TUTORIAL OVDE (http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?p=264254#post264254)

Djuka
11-28-2007, 19:21
Stefane hvala ti na tutorijalu ali nazalost ni to ne resava moj problem!

Ova slika mi se jos uvek pojavljuje pri ulasku u sobu!
http://img136.imageshack.us/img136/9681/43311731lf0.jpg

Misko
11-28-2007, 20:35
Stefane hvala ti na tutorijalu ali nazalost ni to ne resava moj problem!

Ova slika mi se jos uvek pojavljuje pri ulasku u sobu!
http://img136.imageshack.us/img136/9681/43311731lf0.jpg

Mislim da znam resenje za ovaj problem .
Reci mi samo jel imas nvidiu graficku kartu ?

Djuka
11-28-2007, 20:45
da :(

Misko
11-28-2007, 20:51
da :(

Brate ima spasa za tebe.
Brisi drajver i instaliraj ovaj : OVDE (http://li.ru/go?www.3dnews.ru/files/pub/drivers/nvidia/163.69_forceware_winxp_32bit_english_beta.exe)
Neces imati vise probleme :yes:
Provereno 100 %.
Kad uspes dodji na forum da mi das neke novce :D::

Djuka
11-29-2007, 00:24
E alal ti vera za ovo... Uspeo sam da udjem i sad cu malo da igram sa ovim stranijerima...

Hvala Misko i evo ti 1000 budjona

Misko
11-29-2007, 14:15
E alal ti vera za ovo... Uspeo sam da udjem i sad cu malo da igram sa ovim stranijerima...

Hvala Misko i evo ti 1000 budjona

Mislio sam na prave budjone ::D:
Zezam se ,pikaj samo :excl:

Djuka
11-29-2007, 14:52
Aj kad je vec tema tu...
Kako je moguce da je do drajvera grafike ::S:
kakve veze ima, totalno mi je nepovezano

Misko
11-29-2007, 15:04
Aj kad je vec tema tu...
Kako je moguce da je do drajvera grafike ::S:
kakve veze ima, totalno mi je nepovezano

Nemam pojma stvarno ali radi kako treba ::D:
Ja nesto pokusavao i proradilo sa ovim drajverima sto sam ti dao.

MihtyIbra
01-02-2008, 01:13
a kako ja to isto da sredim ali na sony-u 3 ???

cashier77
04-24-2008, 13:48
Kod jarana sam sve instalirao (patch za on line, pes magazin) i igrao je preko hamachija sa drugim mojim jaranom sasvim normalno mada je malo stekalo, ali opet to zavisi od konekcije, kad sam ja htio da igram sa njim on line preko hamachija, kod njega je izbacivalo upravo kao u ovom predhodnom postu ann eror has occurred i nikako nije mogao da udje na netvork (ondje gdje bi trebalo da pise client,server). PS. On nema n vidiju sto se tice graficke.. MOLIM POMOC !!!!