PDA

View Full Version : KOnami CUP



eminem
11-17-2007, 17:45
jel neko provalio kako mogu dva igraca da igraju kup a da moze u grupi da se igra za kompjutera..posto sam probao i jedino mi daje opciju da igra komp protiv ortaka ili da igram sa ortakom..nikako protiv njega a do sada smo u pes6 stalno igrali jedan protiv drugog...btw nisam znao gde da pitam za ovo pitanje...sorry..hvala

skicha
11-18-2007, 11:04
ja sam igrao jednu tekmu u European Cup-u sa ortakom a sljedecu sam igrao protiv kompa ja mislim da je to zbog prve tekme kad igras protiv ortaka prvu tekmu npr. France - Italy, ja sam france a on italy, tako da moram cekati sljedecu tekmu protiv Italije

eminem
11-18-2007, 16:45
nisam na to mislio...mi uzmemo obojica po tim...8 grupa po 4 tima.......naravno da smo u razlicitim grupama i sad pre smo uvek kad igra neko od nas protiv preostala 3 tima iz grupe koja su naravno komp..mi pre meca namestiomo da igramo da igramo jedan protiv dryugog i tako ceo kup..a sada ne daje mogucnost da se igra za kompjutera.....sto znaci da bi se ladili dok nam se ne desi da ako obojica prodjemo pa tek onda jedan protiv drugoga

nydza986
11-18-2007, 21:56
jbg, ja kontam da ne moze...
ni kad igrate 1 na 1 ne mozete promeniti strane...
ortak i ja smo to radili na drugi nachin na 6-ici - ako napravimop tour sa 32 ekipe, svako uzme po 16, kontash?
tako ti je stalo do svake ekipe, duze traje, sve su ti tekme na neki nachin vazne...
probaj to, ako ne nadjesh drugo reshenje...

zokis
11-21-2007, 08:51
nisam na to mislio...mi uzmemo obojica po tim...8 grupa po 4 tima.......naravno da smo u razlicitim grupama i sad pre smo uvek kad igra neko od nas protiv preostala 3 tima iz grupe koja su naravno komp..mi pre meca namestiomo da igramo da igramo jedan protiv dryugog i tako ceo kup..a sada ne daje mogucnost da se igra za kompjutera.....sto znaci da bi se ladili dok nam se ne desi da ako obojica prodjemo pa tek onda jedan protiv drugoga
To je nazalost veliko razocarenje, ne znam koji k..... su to menjali,isti problem je za one koji igraju na tastaturi turnire,kada igraju kao gosti ousudjeni su na dzojstik!Bas bez veze...

eminem
11-21-2007, 14:44
To je nazalost veliko razocarenje, ne znam koji k..... su to menjali,isti problem je za one koji igraju na tastaturi turnire,kada igraju kao gosti ousudjeni su na dzojstik!Bas bez veze...

ma mora da postoji neka fora..da je neko provalio....ovako mi je smaranje uopste da igram kup..ajd kad si sam..al brate mili nas dvojica...pa dok cekas da svako da odigra sa kompom...smaranje..dodje mi da se vratim da igram 6...

zokis
11-22-2007, 10:18
ma mora da postoji neka fora..da je neko provalio....ovako mi je smaranje uopste da igram kup..ajd kad si sam..al brate mili nas dvojica...pa dok cekas da svako da odigra sa kompom...smaranje..dodje mi da se vratim da igram 6...znam i ja sam sa drugarom to nonstop radio,stvarnom ne znam zasto je tako,ali sto kazes nadam se da ce neko to ispraviti u nekom od narednih patcheva?

wlajko
11-28-2007, 12:57
ako hoces da igras sve utakmice moras u opcijama da navedes da ima 32 igraca.
prva dva igraca ne mogu da menjaju strane , pa ako neko igra na tastaturi treba da bude bar treci ucesnik .Naravno kad krene utakmica u setingsu namestis da je jedan pad coach mod.ali sve namestas na njemu.
to im je VELIKI propust

мирегробар
11-28-2007, 13:59
Jeste.Mnogo veliki propust.I ja sam igrao do sada sa ortakom tako.Uzme on jedan tim,jedan ja i pichimo svaku tekmu jedan protiv drugog.Samo kad pocne tekma promenim djojstike i vozi.