PDA

View Full Version : Patch za online



stole
11-01-2007, 19:26
Da bi se igralo online potrebno je da se skine ovaj patch. Bio je veliki problem sa serverima i danas su izbacili ovo valjda ce ovaj patch to resiti. Dakle bez njega i originala ne mozete igrati online :whistling:
DOWNLOAD (http://www.pesoholichari.com/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=16&Itemid=32)

Uh sad pogledah nije ovo patch samo za online ali se bez njega ne moze uci u opciju network

delija12312
11-02-2007, 14:33
Kod mene ne moze ni sa tim patch-om da se igra online! Ko jos ima takav problem?

Konfucije
11-02-2007, 15:04
Ne može jer je Konami privremeno zatvorio servere.

stole
11-02-2007, 19:48
Povremeno iskljucuju mada uglavnom rade serveri. Fora je u tome sto moraju sve ostale konekcije da ti budu disable kao na slici, samo da ti je ukljucena ta s kojom se logujes na internet. E sad ko ne moze da disabluje nesto nek mi se javi ima caka i za to :yes:

http://img2.imagetitan.com/img2/small/7/7_untitled801.jpg (http://img2.imagetitan.com/pic.php?image=7_untitled801.jpg)

shoninho111
11-12-2007, 02:28
stole aj pomagaj oko ovoga sto mi ne radi pes javlja mi ono an error ... kad pokusavam u neku sobu da udjem, znaci sve radi do tamo udjem u profil, i kad izaberem mec javlja mi eror jel ima veze sa konekcijama i ako ima kako da ugasim donju evo ti slike
http://img401.imageshack.us/img401/9000/networkei0.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=networkei0.jpg)

stole
11-12-2007, 10:04
Koj net imas i koja ti je konekcija za internet od tih na spisku?

shoninho111
11-12-2007, 10:48
adsl, i moraju da budu ukljucena oba, izgleda da su iste konekcije, tj kad je donja iskljucena ne moze da se konektuje na gornju , nekako sam uspeo da pokrenem sinoc i radi ok, nego samo mi reci jel se onaj patch instalira za 2 sekunde, meni ga je instalirao nije ni pitao gde je lokacija pes-a pa me to zbunilo, i da koji net imas ti i kolike ti cifre pisu dok igras utakmicu gore na lagu?
ps. izvini na ovolikom smaranju :biggrin:

stole
11-12-2007, 11:27
adsl, i moraju da budu ukljucena oba, izgleda da su iste konekcije, tj kad je donja iskljucena ne moze da se konektuje na gornju , nekako sam uspeo da pokrenem sinoc i radi ok, nego samo mi reci jel se onaj patch instalira za 2 sekunde, meni ga je instalirao nije ni pitao gde je lokacija pes-a pa me to zbunilo, i da koji net imas ti i kolike ti cifre pisu dok igras utakmicu gore na lagu?
ps. izvini na ovolikom smaranju :biggrin:

Da instalirao si patch sigurno jer da nisi ne bi mogao da igras online. ja imam 1500/192 a cifre variraju od 0 do 2000 hiljade mada to zavisi od dosta faktora(daljina i net protivnika, serveri konamija, stanje tvog neta...)

p.s. ne smaras :biggrin: bar ne za sada:biggrin:

ShevaSerbia
11-16-2007, 22:46
Povremeno iskljucuju mada uglavnom rade serveri. Fora je u tome sto moraju sve ostale konekcije da ti budu disable kao na slici, samo da ti je ukljucena ta s kojom se logujes na internet. E sad ko ne moze da disabluje nesto nek mi se javi ima caka i za to :yes:

http://img2.imagetitan.com/img2/small/7/7_untitled801.jpg (http://img2.imagetitan.com/pic.php?image=7_untitled801.jpg)

ja ne mogu da disablujem 1394 connection,firewalled,pomozi mi molim te

ShevaSerbia
11-16-2007, 23:18
imam samo dve konekcije,jedna je Local Area Connection,a druga je 1394 Connection,ovu drugu ne mogu da disablujem,a ova prva mi je adsl. Udjem na Network u pes-u i pojavi mi se tekst:
"Unable to transmit using UDP port 5730.You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc.
Assign DMZ,Port Mapping,Configure NAT Table and other router settings to the console.Individual products may use unique terminology"
Instalirao sam patch i opet isto. Ne znam sta da radim

stole
11-16-2007, 23:26
Moras prvo da uninstaliras adsl, pa onda ces moci da disable tu drugu konekciju i onda opet instaliras adsl

Goran_Pg
11-20-2007, 15:05
Moze li sa owim da se igra preko neta i ako nemam original pes?

EDIT:Smanji taj font niko nije slep ovde

Djuka
11-20-2007, 15:31
. Dakle bez njega i originala ne mozete igrati online :whistling:


Jel pise lepo?

Bar prvi post procitajte pre postavljanja pitanja!

Goran_Pg
11-21-2007, 16:04
Jbg...Ok,nisam obratio paznju...

Kocha_95
07-28-2008, 03:03
hey ljudi zdravo da vas pitam kad budem instalirao patch da li cu moci da igram Online kada bih nasao ORIGINAL Kod??????????? Ako nadjem Original da li cu moci da igram preko neta, imam 512/64kbs nesto mi je u poslednje wreme nesto baggowao skidao je 5,6,7,8,9 kbs kako kad,,, hwala bogu sad mi skida 50,60,70 KBS?????????????????????????????????/

hule
07-28-2008, 21:16
Са том брзином интернета, не можеш играти.

Black_Angel
08-12-2008, 12:48
Kako da skinem ovaj patch?

froginho
08-12-2008, 17:27
Kako da skinem ovaj patch?

http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=294

Reaper007
08-25-2008, 11:53
E odakle da skinem patch ja kad kliknem u prvom postu ne izadje patch....

wagner
09-05-2008, 16:50
Ja ne znam gde da skinem patch za online molim vas postavi te link!

Popa
09-09-2008, 11:30
Na CROPES forumu pise da je neki italijan uspeo da hakuje PeS 2008 online i da se moze pikati preko neta i bez originalne igre.

Konfucije
09-09-2008, 12:05
Moze, ima i ovde uputstvo.

Milosgak
10-31-2008, 19:07
jeli moras imati origanal pes ili mozes uz pomoc ovog patch-a sa piratom

Djuka
10-31-2008, 19:11
Ako zelis objasnjenje obrati mi se na PM!

nik381
11-14-2009, 03:43
kako da krakujem path???