PDA

View Full Version : loadovanje edita?



zdravoumartini
10-27-2007, 15:09
Izvinjavam se unpared.

Video sam da je bila tema, ali ne mogu da je nadjem sada.


Da li je resen problem sa loadovanjem OF-a? Neko je pominjao da se joypad stavi kao prvi, a tastatura kao drugi, ali ja nemam joypad.
Hvala.

Djacic
10-27-2007, 15:48
ne,kad se dzojstik stavi kao prvi onda je sve u redu:wink:

pitaj sledeci put u temi Generalna diskusija,neko ce sigurno odgovoriti:wink:

мирегробар
10-27-2007, 16:54
I mene to isto ****.Crko mi joy pa dok ne uzmem drugi igram na tastaturi i moram svaki put kad udjem u igru da idem na load.