PDA

View Full Version : Kitserver 7.0.0.c



Misko
10-27-2007, 00:36
Kitserver 7.0.0.c

http://img84.imageshack.us/img84/4227/downloadrd1.gif
(http://www.pesoholichari.com/downloads/2008/alati/kitserver-700c.zip)

мирегробар
10-27-2007, 01:35
****te sad instaliram ovaj kitsever i namestim na rezoluciju 1024x768 na high i radi mi extra.Ne znam dal je to do kitservera ili do cega al sam se odusevio.****te pa pes 6 nemogu da igram na toj opciji jel koci a pes2008 mogu.Koji trip.Tek se sad vidi koliko je brutalno uradjen sto se tice grafike.

Konfucije
10-27-2007, 02:09
Instaliram Kitserver i ne pokreće mi igru, izbaci ono *****e send/dont send.
Kad izbrišem radi normalno.

zdravoumartini
10-27-2007, 02:52
Instaliram Kitserver i ne pokreće mi igru, izbaci ono *****e send/dont send.
Kad izbrišem radi normalno.

Takodje

King_Bosna
10-27-2007, 10:56
Kod mene je isto tako ali sad kad sam izbriso kitserver nece opet da mi pokrene igricu i pise ono send *****e

shoninho111
10-27-2007, 10:57
Instaliram Kitserver i ne pokreće mi igru, izbaci ono *****e send/dont send.
Kad izbrišem radi normalno.
na 4 razlicita kompa smo isprobali i na svakom izbacuje ovu gresku.
prvo smo mislili da je do viste ali isto se dogadja i na XP-u

Konfucije
10-27-2007, 11:01
Kod mene je isto tako ali sad kad sam izbriso kitserver nece opet da mi pokrene igricu i pise ono send *****e
Meni kad obrišem Kitserver igra radi normalno.

King_Bosna
10-27-2007, 11:04
Ne znam sta je ,i u vezi cega je sad problem,****m ti kitserver,sad cu ponovo igru da instaliram

shoninho111
10-27-2007, 11:08
Ne znam sta je ,i u vezi cega je sad problem,****m ti kitserver,sad cu ponovo igru da instaliram
jesi samo obrisao kitserver ili si prvo isao setup pa remove ?
ako nisi uradio remove nece ti raditi


edit: ma opusteno :biggrin:

Konfucije
10-27-2007, 11:08
Jedno glupo pitanje, al kad ga brišeš, jel ga brišeš tako što uđeš u setup pa ideš na "remove" ili ceo folder obrišeš?

EDIT: jbg shoninho, bio si briži :)

King_Bosna
10-27-2007, 11:15
ja sam ovako rijesio i opet mi sad radi pes, prvo sam klik na remove,nije islo,pa sam izbriso cijeli folder ,opet nista: E ovako, kopiram opet kitserver folder u folder od pes- i klik na install kitserver,i pokreno settings i izbaci mi ono neko pitanje i ovaj put sam iso na "no" i namjestio setings kako meni treba,izbrisem sad kitserver sa remove i ide pes opet

FXGT
10-27-2007, 11:26
ovaj kitserver nista ne valja nece da radi sa njim
zasto su ga napravili kad ne radi

milosmilan
10-27-2007, 12:02
Vrlo je moguce da je pretrpan kitserver pa zato nece da startuje igru:stupid:

Dimce
10-27-2007, 12:59
molim vas nadjite nekoj saglamniji kit server.Pls hitno mi je.

kreka
10-27-2007, 14:07
chisto da javim da i meni izlazi dont send :scooter:

Стефке
10-27-2007, 14:10
molim vas nadjite nekoj saglamniji kit server.Pls hitno mi je.
kako ti je hitno kad nema jos dresova?

Vikings37
10-29-2007, 13:00
problem je u tim da ima problema sa no.cd crackom morate da skinete 7.0.0d

http://rapidshare.com/files/65494040/kitserver-700d.zip

dux75
10-29-2007, 14:56
jedno pitanje veyano za upotrebu kitservera...
dali kitserver i optimizacija grafike koja se njim vrsi utuice na zahtevnost igre..
TJ.ja igram na medium 600x800 i to dosta secka... 512mb atiradeon 9600 pro...dali ce upotreba kitservera moci da mi poboljsa grafiku a da mi ne poveca yahtevnost cele igre


hvala unapred

Vikings37
10-29-2007, 17:07
neverujem. ja mislim da ce cak i vise da secka.

Totti
10-29-2007, 18:01
i meni prijavljuje gresku...

@milosmilan.nije ti tacan potpis

milosPES6
10-29-2007, 19:47
izvalio sam u cemu je problem. kada stvite kitserver on vam izbacuje gresku to je do setings-a stavite drugi setings i radice vam!!!!!!!!

skicha
10-29-2007, 21:12
jeli ima neke razlike kada se napravi u settings grafika (high i 1024x768) i u kitserveru

Mourinho
10-30-2007, 11:51
jedno pitanje veyano za upotrebu kitservera...
dali kitserver i optimizacija grafike koja se njim vrsi utuice na zahtevnost igre..
TJ.ja igram na medium 600x800 i to dosta secka... 512mb atiradeon 9600 pro...dali ce upotreba kitservera moci da mi poboljsa grafiku a da mi ne poveca yahtevnost cele igre


hvala unapred

imao sam isto problem...
ja igram na istoj mashini (512mb ram ati radeon 9600 pro, procesor celeron 2.5Ghz (sa max rezolucijom, i medium grafikom)) i ni malo mi ne secka... prede ko podmazano...
stvar mozesh vrlo lako da reshish...

1. reinstalirash vindovs... XP a ne vistu! obavezno!

2. rasteretish hard (imam oko 20GB slobodno)...

3. povecash virtuelnu memoriju (desni klik my computer, propertis, advanced, kod performance izaberesh setings, pa opet odesh na advanced , pa na virtual memory, i tu izaberesh change... namestish na inital size 1024 a na maximum size 2048, kiknesh na set, pa na ok, opet ok, josh jednom ok... I kraj...)

4. apdejtujesh driver za grafichku... (odesh na ati sajt... pronadjesh svoju grafichku, skinesh driver za nju i instalirash...)

5. restartujesh komp...

sada pokreni igru... :devil2:

kao shto vidish pes6 sa super patchom mozesh da igrash sve na maximumu (i u , LOD mixer modulu u kitserveru slobodno povecaj sve na max... nece seckati) bez ikakvih seckaza, a pes2008 kao shto sam gore rekao, na bilo kojoj rezoluciji, samo da je grafika na mediumu, poshto ti opcija high nije dostupna...)...

:devil2::devil2::devil2: