PDA

View Full Version : Kontrole 2 dio - space



theennis
10-26-2007, 22:51
Vidio sam da je vec zakljucana jedna tema o kontrolama i da ste momku rekli da vidi jel mu iko odgovorio u opstoj diskusiji sto po meni nema logike za nas ostale (a ima nas puno) koji imamo isti problem... tamo je haman 200 stranica ja stvarno nemam zivaca da ih pojedinacno gledam

dakle ako neko ima odgovor kako da se rijesi ovaj problem sa space-om ako moze da napise ovdje jer ce mi trebat mjesec da se sad nakon ne znam ni ja koliko godina naviknem na nove kontrole

set
10-26-2007, 23:14
Nema rešenja još uvek, žalim.

Djacic
10-26-2007, 23:16
kupi dzojstik,ja sam pre isto igrao na tastaturi ali znas koliko je bolje na dzojstiku.kao nebo i zemlja

stefanACM
10-26-2007, 23:17
Ă…Â*ta si morao otvarati novu temu čim bi se to pojavilo neki pacth ,a neće sigurno, mi bi ga objavili na forumu PES-SRBIJA.
A sada
LOCK

Konfucije
10-26-2007, 23:18
Ako saznamo ili izadje neki fix napisacemo.
Dotle neka ostane otključano, ako neko drugi sazna da napiše, jer ima velik broj ljudi koji igraju samo na tastaturi i ovo im je veliki problem.

Milos011
10-27-2007, 14:18
Hvala Konfuciju!

Ja sam i zapoceo celu ovu prepisku za space, pa reko da se javim

Cekam StefanaACM da nesto napravi, a dotle ALT.

Ajd pa ako ima vesti javljajte

Стефке
10-27-2007, 14:32
kupi dzojstik,ja sam pre isto igrao na tastaturi ali znas koliko je bolje na dzojstiku.kao nebo i zemlja
ja sam za PES6 kupio kontroler jer sam stalno pre toga PES 2 i 1 igrao na sony playstation 1 pa se navikao i zaista je mnogo mnogo bolje kontroler je stvoren za fudbal

Milos011
10-27-2007, 14:52
ja sam za PES6 kupio kontroler jer sam stalno pre toga PES 2 i 1 igrao na sony playstation 1 pa se navikao i zaista je mnogo mnogo bolje kontroler je stvoren za fudbal

Hvala na savetu, ALI
OVO SAM VEC NAPISAO - NE PISITE KUPI DZOJSTIK! To nama sto godinama igramo na tastaturi nikako ne pomaze - verujte.

Djacic
10-27-2007, 14:56
i ja sam igrao pes 3,4,5,i u pocetku 6-icu na tastaturi.I kupio dzojstik da probam,u pocetku mi bilo tesko,vracao sam se tastaturi cesto.ali sad sad se navikao i mnogo je bolje.kupi dzojstik i probaj,neces propasti za 10 evra.

markotor
10-27-2007, 15:01
Naravno da je space bitan, ja tu menjam igraca (L1) i to samo lupim palcem

FXGT
10-27-2007, 16:02
a sto malko ne pomeris komande pa lupaj alt recimo ono T Y U I G H J K B N M tu negde namestis

Dejo from Bosnia
10-27-2007, 18:31
Ă…Â*ta si morao otvarati novu temu čim bi se to pojavilo neki pacth ,a neće sigurno, mi bi ga objavili na forumu PES-SRBIJA.
A sada
LOCK
Sto se neko igra moderatora...

stole
11-06-2007, 18:15
I dalje nista od ovoga, mnogo ljudi mi se zali na ova problem :yes:

zlaxy
11-06-2007, 18:43
Hvala na savetu, ALI
OVO SAM VEC NAPISAO - NE PISITE KUPI DZOJSTIK! To nama sto godinama igramo na tastaturi nikako ne pomaze - verujte.
:yes:

bocky
11-07-2007, 13:14
A šta je problem? Nisam upratio!?

stole
11-07-2007, 13:16
Evo resenja najzad :yes:

http://infostore.org/info/4186055?refer=4186561&rs=2

Milos011
11-07-2007, 15:36
Evo resenja najzad :yes:

http://infostore.org/info/4186055?refer=4186561&rs=2

e jos kad bi ovo radilo....
ja sam probao desetak ovakvih programa, ali oni samo zamene komande u windowsu ali pes ih idalje prepoznaje "u originalu".

zlaxy
11-07-2007, 15:45
pretpostavljam da si i ovaj probao i da ne radi?!

Milos011
11-07-2007, 16:57
pretpostavljam da si i ovaj probao i da ne radi?!

Ovaj sam sad probao i RADI!!!!!

HVALA

stole
11-07-2007, 18:27
Ovaj radi i u pesu :yes:

zlaxy
11-07-2007, 18:33
taj problem smo resili!

stole
11-07-2007, 23:52
Nek ostane jos malo otkljucano ako neko ima problema da podesi. Zlaxy budi strpljiv jos samo malo :biggrin:

zlaxy
11-08-2007, 00:14
e pazi razmisljao sam,ali sam mislio da ti ili bilo ko napise kako ste instal i sve to ,a ako neko ima problema,postoji topic za pocetnike :devil2:

Johnny
11-08-2007, 16:36
Posto je ova tema otkljucana, pitacu ovde zasto mi ne radi, ovo sto je stole okacio.
Skinuo sam lepo, ali nece da se instalira. Ja udjem, u folder program files, i nadjem ikonu, preko cega pokrenem program bez instal. i kao podesim sve lepo, ali nece da funkcionise.

???

set
11-08-2007, 17:53
Otpakuj arhivu prvo pa onda instaliraj.