PDA

View Full Version : Klasicni timovi dresovi pomoc



VAPA89
08-01-2006, 15:44
Treba mi pomoc u vezi dresova,gde se oni nalaze,mislim koji fajlovi su za klasicne timove......

TOTTI
08-02-2006, 00:34
E to treba i meni...klasicni timovi su extra ali su im dresevi CRNI :(

Pomoc molim vas....

evil_geko
08-02-2006, 01:07
Jer mislite na klasichne reprezentacije?

Imam dresove iz Legends Patcha tako da mogu da uploadujem neshto shto vas zanima.

VAPA89
08-02-2006, 14:13
Naravno da nas zanima,sve klasicne reprezentacije,mi imamo kit server 5.12 i preko toga ih ubacujemo.....

evil_geko
08-02-2006, 15:00
OK onda, uploadovacu kasnije u toku dana.

evil_geko
08-02-2006, 17:17
Evo Classic Brasil i Argentina

http://rapidshare.de/files/27929671/bra_arg.zip.html

evil_geko
08-02-2006, 17:22
Classic England i France

http://rapidshare.de/files/27930349/eng_fra.zip.html

evil_geko
08-02-2006, 17:31
Classic Holland i Italy

http://rapidshare.de/files/27930861/hol_ita.zip.html

I Germany iz '86 i '94

http://rapidshare.de/files/27931377/ger.zip.html


Kazite ako sam nekog zaboravio i ako hocete josh neke.

TOTTI
08-02-2006, 18:49
extra.... nego da li je to preko GGS ili preko ovog Kitservera sto imamo ja i VAPA...hvala puno legendo!!!!

evil_geko
08-02-2006, 19:11
Dresovi su iz Kitserver-a 5.1.2

Sax
08-11-2006, 21:39
Ima li neko zvezdine dreseve iz 91 ?

imported_drincca83
08-11-2006, 23:21
Ima li neko zvezdine dreseve iz 91 ?

To bilo extra kada bi neko napravio, a realno ti dresovi zasluzuju da budu napravljeni vise od svih :azn:

evil_geko
08-11-2006, 23:30
Evo Zvezde:

Red Star '91 by La3ar

http://rapidshare.de/files/29063532/Red_Star_91.zip.html

EDIT: Jeste dres iz Legend Patch-a.

A da je Lazarov,nisam znao...ne mora da se prebaci tamo,evo napomenucu da je njegov ;)

rodjo
08-11-2006, 23:32
Trebao bi postaviti taj dres u Lazarov topic, jer je dres njegov (ako je to onaj sa legend patch-a)...

Wade
08-12-2006, 00:48
Molim vas postavite ovde option file iz Legend patch-a.

zdenisa
08-12-2006, 12:04
Molim vas postavite ovde option file iz Legend patch-a.


lol....pa pogledaj samo naslov topika.... :offtopic: :offtopic: :ne: :ne:

Wade
08-12-2006, 12:20
Zao mi je sto sam postavio pitanje gde ne treba.Ali ja sam ovo pitanje postavio i u topiku o Legends patch-u i niko mi nije odgovorio.Zato vas molim da mi postavite option file.

VAPA89
08-12-2006, 15:11
Kakve sad veze ima option fajl iz legend patcha sa klasicnim timovima......

Sax
08-12-2006, 23:21
Hvala puno za zvezdin dres. Zar ne treba da ima napred reklamu Classic?

imported_drincca83
08-13-2006, 12:01
Zar ne treba da ima napred reklamu Classic?

To je Zvezdin dres je iz finala kupa sampiona, nema reklame...

TOTTI
08-13-2006, 15:48
Sacekajte,zar nikoga ne interesuje prica oko CZ i PAR (clasic)

Znaci Zvezda i Partizan (zlatna generacija)

Potrebni...samo dresevi,spisak igraca i grbovi....

Mikri
08-13-2006, 15:59
Ma bre!!!!Cekamo pes6.!!!!!
JA sam pes5 prestao da igram od Aprila,ove godine!!!

TOTTI
08-13-2006, 16:10
Kako mozes....i da ne izadje pes 6 ovo meni ne moze dosaditi....

Mikri
08-13-2006, 16:39
Meni moze..Posto imam graficku kanta(ATi 9200 radeon)....mutno i smara...ALi kad izadje pes6 uzimam novu,bolju graficku>.<

VAPA89
08-14-2006, 14:24
Pa sto ne kupis sad novu graficku?????

Mikri
08-14-2006, 15:21
Cekam damlo da ustedim a i da padne cena..pasce sigurno 20-30e!!!Po mojoj slobodnoj proceni!!!

TOTTI
08-15-2006, 17:36
Vapa koliko si ti platio graficku???

MIKRI nije toliko raspitaj se kod vape...ima i jeftinije a graficka jede zivu decu :)

Mikri
08-15-2006, 18:21
Aj da vidimo sta ce VAPA da kaze...Koja je njegova graficka??

Konfucije
08-15-2006, 18:53
Aj da vidimo sta ce VAPA da kaze...Koja je njegova graficka??


Rekao je, ja mislim FX5200 al klokovana.

Mikri
08-15-2006, 19:02
Sta znaci to 'klokovana'??? :offtopic:

VAPA89
08-15-2006, 20:33
Moja je ati 9550 gamers edition,ima 256 mb memorije ali je spora,zato je i jeftina (oko 70-75 eura),ali zato ako je klokujes radi extra,klokovati znaci povecati joj brzzinu,primera radi ova graficka ima brzinu jezgra 250 Mhz a memorije 200 Mhz,ja sam to povecao na jezgro 399 Mhz i memorija 275 Mhz, skor u 05 3d marku sa 850 (bez klokovanja) sada je prelepih 1700,ekstra radi a bas je jeftina tako da je svima preporucujem......

Mikri
08-15-2006, 20:44
Meni treba nesto novije......Jel postoji neka opasnost kad se klokuje!?Kako ja da klokujem moju ATI 9200,jel bi bilo poboljshanja??

VAPA89
08-15-2006, 20:46
Nema ako znas granicu,znaci koliko smes,svaka graficka ima svoj limit....
Novije,koliko novije i koliki ti je budzet.....

Mikri
08-15-2006, 20:51
Budzet mi je 130e........Ali valjda ce da padne cena dok ne izadje pes6!!!

VAPA89
08-16-2006, 14:09
Hmm,za 130 e mozes da kupis cudoviste od graficke,cene su im u zadnje vreme toiko pale da to nije normalno,jos ako klokujes......
Naravno treba imati dosta rama da ne bi slucajno negde seckalo sa tako dobrom grafikom....
Koliko imas ram-a

Mikri
08-16-2006, 15:04
2X256 ddr

VAPA89
08-17-2006, 14:10
Dual mode,lepo,sa 512 radi lepo,mada mislim da ce ti za pravo uzivanje u pes 6 trebati barem jos 256 Mb...

tarantula
08-17-2006, 14:18
Ne skrecite sa teme.

dodgeme
08-19-2006, 23:08
a kako da klokujem . jel se to placa neshto

Soufiane Touzani
08-19-2006, 23:12
Nemoj ni da pokusavas cim tako pitas. To ti je moj savet.

Cantona
08-19-2006, 23:20
a kako da klokujem . jel se to placa neshto


:ptdr: :ptdr: :ptdr: :ptdr: :ptdr: :ptdr: jaaaoooooj! naravno da se ne placa. Ja mislim da se klokuje u biosu.

VAPA89
08-20-2006, 10:28
Ma jok,kakav bre bios,to retko ko koristi,i to nije bios od kompa (matocne) vec bios graficke...
Imas temu overkloking zone pa tu postuj koju graficku imas i ja cu ti sve objasnim kako da je klockas...

hule
06-26-2007, 12:56
Цитирао си пост стар годину дана!