PDA

View Full Version : zasto je sporo



damjan34
09-20-2007, 09:21
zasto je u pes 6,pes 5 onako sporo?ljudi jel mozete malo vise da mi odgovarate

Ronaldo7
09-20-2007, 09:54
^ opet Ti......................

stole
09-20-2007, 10:01
zasto je u pes 6,pes 5 onako sporo?ljudi jel mozete malo vise da mi odgovarate

I zasto si sad tu temu otvorio u podforumu Pes 7 predlozi. ovo ti je zadnja opomena