PDA

View Full Version : ubacivanje stadiona preko kitservera



thranduil
07-03-2007, 12:53
Skinuo sam sve stadio ne premijer lige i pokusavam da provalim kako se namestaju, na forumu sam uspeo da ndjem samo fragmente tog postupka. Da li nek moze da ispise potpuni algoritam za ubacivanje stadiona preko kitservera.

Hvala

trane
07-03-2007, 13:06
napravis folder stadiums u GDB folderu i tu ubacujes stadione skinute sa neta a imas ih u pes 6 editu u temi stadioni.

Jednostavno udjes u igru i ides na page down, dovoljno je kliknut jednom i tu ce ti se pokazat neki stadion sa slikom i ako zelis neki izabrat stadion ides birat sa 0 i 9 brojevima iznda slova.

thranduil
07-03-2007, 17:58
pojavi mi se stadiums 4/4 i nista vise, nece da menja stadione. Da li kad se stadioni ubace u taj folder treba nesto da se radi u samom fudbalu, neko vrsta loadovanja. Svaki stadion ima 4 podfoldera, da li to treba da izgleda tako?

gajich
07-03-2007, 18:09
To kad ti se pojavi 4/4 idi na 0 ili 9 i tu menjaj stadione

trane
07-03-2007, 18:37
i sljedeci put kada budes nesto htio pitati pitaj u topicu za pocetnike :wink:

thranduil
07-03-2007, 20:11
Nista se ne menja kad pritiskam brojeve, cak se i ne vide one slicice stadiona, izvinite na dosadi ali stvarno ne razumem. POMOZITE

predrags
07-18-2007, 01:35
napravis folder stadiums u GDB folderu i tu ubacujes stadione skinute sa neta a imas ih u pes 6 editu u temi stadioni.

Jednostavno udjes u igru i ides na page down, dovoljno je kliknut jednom i tu ce ti se pokazat neki stadion sa slikom i ako zelis neki izabrat stadion ides birat sa 0 i 9 brojevima iznda slova.

e izvinjava, se, sada sam skinuo stadione engleske lige i samo da pitam kako da ih ubacim???
kada kazez da kada udjem u igricu pa u page down na sta mislis? jel na taster page down?... ili kako? bas mi je bitno da ovo uspe. hvala.

snjezan
08-17-2007, 11:41
ubacio sam stadion SRB - Marakana, Belgrade i kada pritisnem page down pojavise slicica stadiona onda pritisnem start da bih pokrenuo igricu ali me tada izbaci iz igrice skroz imali rjesenje za to

nataeos
08-17-2007, 16:23
ubacio sam stadion SRB - Marakana, Belgrade i kada pritisnem page down pojavise slicica stadiona onda pritisnem start da bih pokrenuo igricu ali me tada izbaci iz igrice skroz imali rjesenje za to

jel imas zadnji kitserver???
ako nemas idi u download sekciju sajta, skini i stavi i trebalo bi da radi

snjezan
08-17-2007, 21:14
Upravu si bilo je do KITSERVER skino sam ga i sada radi

becicfamily
08-29-2007, 14:18
Molim vas da mi neko objasni kako da ubacim stadion u map txt.Ubacio sam zeljene stadione u folder GDB stadiums i to je ok,ali ne znam kako da ih ubacim i u map txt.PLEASE!:helpsmilie: