PDA

View Full Version : Pomoc u vezi EDITA



Pro_Evolution_Montenegro
03-17-2006, 15:12
E owako ja mislim da bi owo trebao biti TOPIC za pomoć..jer nema swako pitanje određeni topic u koji će se staviti..Tako da ce ovo biti..sve gdje se ne zna da se stavi..Nadam se da nisam naprawio neku grešku u wezi topica..:))

Pro_Evolution_Montenegro
03-17-2006, 15:16
I ewo moje prwo pitanje... :D :D Skinuo sam onaj PES more patch..i kad ocu da gaotworim trazi mi password..NE znam shta je to??Unaprijed xwala.. :D :D

tarantula
03-18-2006, 00:13
Mislim da je password: pesturkey.net

Pro_Evolution_Montenegro
03-18-2006, 08:16
Xwala puno tarantula... :D :D

tarantula
03-20-2006, 22:46
:wink:

TOTTI
03-22-2006, 21:19
Nego da vas pitam nesto ali da ne ispadnem glup....

Situacija je sledeca:
Da li ja nekako mogu da prenesem igricu kod mog druga koji nema DVD citac.

Mislim da mu prekopiram moj folder KONAMI (koji bi narezao na 2 cd) i da mu radi igrica.

Please odgovor :oops: :D

tarantula
03-23-2006, 15:01
Zanimljivo pitanje.
Ja mislim da bi trebalo da moze, ali nisam 100% siguran.

rodjo
03-23-2006, 15:11
Ja sam to uradio sa PES4, valjda bi moglo i sa peticom. :wink:

Veliki_Brat
03-23-2006, 18:45
Hmmm.... On pes5 nema instalirano? ako nema onda chisto sumnjam.. :( jbg mislim da mora da se instalira

tarantula
03-23-2006, 19:10
Ma probaj, sta te kosta!

Pa nam javi rezultat!

imported_mmilos085
03-23-2006, 21:47
Imas komplikovaniju, ali 100% tacnu varijantu

Napravi image od instalacije koristeci nero, alcohol ili WinISO...nije bitno ... neka bude 1 fajl

U winRAR-u ili WINZIPU imas opciju split file i podeli ga na 2x700

Onda dobijene fajlove narezi na cdove i kada hoces da ih otpakujes prati uputstvo :) RADI provereno

TOTTI
03-23-2006, 22:27
Stvarno vas je zagolicalo pitanje...samo pratim,nego nisam bash vesht sa tim glupostim sa pravljenjem ikonica a bas bih voleo kad bi mu pomogli jer je decko veliki ispaljenik na PES 5.

P.S da li je neko video za ono pitanje sto sam postavio u vezi dresewa Borca iz cacka,vozdovca,OFK (domaci/gosti/GK)

Pro_Evolution_Montenegro
03-25-2006, 09:33
Evo jedno zanimljivo pitanje..Da li se moze promijeniti oprema sudije?? :D :D
P-S-Evo slika nowih dresowa nashe repke na SP-u.Prelijepi su!! :D
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=1&pcount=&Product_Id=213129&Key_id=&SearchQuery=serbia

http://www.teamsport-schlaefer.de/index.php?cat=22222222&product=5609

TOTTI
03-25-2006, 12:04
Grobare probaj da postavljas direktno slike,objasnio sam ti valjda???

http://www.teamsport-schlaefer.de/Media/Shop/H5609_300.jpg

http://www.soccer.com/Images/Catalog/ProductImages/300/51569.JPG

http://www.soccer.com/images/catalog/productimages/600/51569.RE23.JPG

http://www.soccer.com/images/catalog/productimages/600/51569.RE02.JPG

Stvarno lepse dreseve nisam video (u posledne vreme)

I mislim da majstori edita imaju "mali" zadatak da sto pre naprave dreseve nase reprezentacije i da ih izbace na net....ajde momci brzo

Pro_Evolution_Montenegro
03-25-2006, 12:17
Totti ja stawrno ne znam kako da stawim skiq da se vidi.. :D Shto se dresowa tice...odlicni su i prelijepi su stwarno..nemam rijeci..:))
P.S.Aj TOTTI pomozi da naucim kako sliq da stawim:))

TOTTI
03-25-2006, 12:26
Prati sliku:

Treba da kiknes na IMG koje sam zaokruzio ali da ti kursor bude sa desne strane>ubacish link od slike pa nonda opet IMG..i tako zatvorish sliku

http://img215.imageshack.us/img215/3629/beznaslova3ob.jpg

"VJEZBAJ burus li vjezbaj" :D :D

Probaj na post kad ubacujesh klikni na PREVIEW da vidish na shta yi lici post.

Ako nesto nije jasno reci?

vlada92_sd
03-28-2006, 22:05
LJUDI TREBA MI POMOC STO SE TICE OF-A.KADA SKINEM BILO KOJI ODAVDE I ISKOPIRAM GA U MY DOCUMENTS KONAMI ON PRAVI NO OF KAO KADA PRVI PUT IGRAMO IGRU. ISKOPIRAO SAM NA DRUGO MESTO MOJ STARI OF I KADA SAM HTEO DA GA VRATIM ISTO SE DESILO. :cry: MOLIM VAS POMOC PLSSSS :( :( :( :(

TOTTI
03-28-2006, 22:54
Sacekaj....jer ti kopiras u moje dokumente ili u Moji dokumentiKONAMIPro Evolution Soccer 5savefolder1

OF mora da radi 100 %

vlada92_sd
03-29-2006, 13:27
prekopiram gau moji dokumenti/konami/pes5 (skinuo sam neki zhaki OF ) i on automatski kada udjem u igru pravi novi OF kao kada prvi put startujem igru.Posle toga uvek koristi taj OF.help :cry: :cry: :cry:

tarantula
03-29-2006, 21:13
prekopiram gau moji dokumenti/konami/pes5 (skinuo sam neki zhaki OF ) ...

lepo te pita covek jel kopiras OF u My DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 5savefolder1, a ti kazes "prekopiram ga u moji dokumenti/konami/pes5"!!!

Pa to nije isto!!!
U tom folderu PES5 imas podfolder save, a u njemu podfoldel folder1
E tu ga iskopiraj!!
I mora da ti radi 100%!!

vlada92_sd
03-29-2006, 23:07
Zaboravio sam da kazem da sam ga iskopirao tamo.Skinuo sam zhaki OF i u uputstvu je pisalo sledece

Option file by ZhAKI



Extract files to pes main folder in My Documents




Iskorigovani likovi i imena igraca, team logovi,kompletan transfer igraca u januarskom prelaznom roku,
izbrisani dupli igraci i mnogo dodatih,sredjene prve postavke timova (sem FC Kopenhagena),
+Crvena Zvezda I Partizan.
U raru je zapakovano 2 file-a : KONAMI-WIN32PES5OPT i KONAMI-WIN32PES5000 kada to iskopiram u folder/save...... i pokrenem igru on automatski pravi novi OF kao kada udjemo prvi put u igru (rekao sam ovo 1000000 puta).Molim vas ako neko moze da skine isti OF (downloads) i da pokusa da ga pokrene.pls


:roll:

bacago
03-30-2006, 09:55
Gdje si skinuo taj file? Daj link!
Inace, da li ti je igra svjeze instalirana? Ako jeste, odigraj prvo jednu utakmicu sa formiranim option fileom, zatim izadji iz igre i prekopiraj novi option u
C:/Program Files/Documents and settings/My Documents/KONAMI/save/folder1
Startuj igru i vidi da li je prihvatio promjene.

vlada92_sd
03-30-2006, 16:44
Izgleda da ovaj OF koji sam skinuo odavde iz sekcije downloads nije bio dobar.Bacago skinuo sam onaj OF sa ISS worlda i veoma je dobar (mada Ronaldinhova prosecna ocena je 95...).Zanima me preko kog programa mogu da uradim neka lica(moram kad tad da krenem) a kada nesto napravim reci cete mi kako da ih ubacim. :D

bacago
03-31-2006, 08:37
mada Ronaldinhova prosecna ocena je 95...
Pa zar nije...??? 8) :D

Zanima me preko kog programa mogu da uradim neka lica(moram kad tad da krenem)
Za pocetak imas u igri editor, da udjes malo u stos sa crtanjem i prenosenjem slike na crtez, a poslije toga... posjeti neki pesdownload ili evo-web, tamo imas programa, tutorijala i ostalog.

Pro_Evolution_Montenegro
03-31-2006, 09:35
http://img527.imageshack.us/img527/6871/resizeof18hv.png (http://imageshack.us)

Da was pitam zashto je owo owako??Ljudi help..Inače dresowi su odlicni..Ali ja ih ubacujem preko starog kitservera...Jel to OK??

http://img96.imageshack.us/img96/8189/resizeof24ys.png (http://imageshack.us)

http://img81.imageshack.us/img81/6687/resizeof39hz.png (http://imageshack.us)

imported_toda
03-31-2006, 12:19
izgleda da ne mozes preko starog...samo preko 5.12,ali onda verovatno moras da brises stari kitserver...a mozda i radi ako ubodes model
inace dresovi su stvarno da jaja

Pro_Evolution_Montenegro
03-31-2006, 16:07
Ewo naprawio sam ..uspio sam jer sam promijenio atribb.cfg fajl..stwaio sam preko postojećeg owaj od 200 bajti(onaj je bio 381 bajti).I to je to..Do jaja je stwarno...Dobar je owaj kitserver...:))))))

Pro_Evolution_Montenegro
03-31-2006, 22:47
Ewo za swe one kojima je dres kriw...Naime owo treba da ubace umjesto pstojeceg foldera koji jen za nashu repku(cini mi se da je 05036)..Ewo...
http://rapidshare.de/files/16901070/attrib.cfg.html

TOTTI
04-01-2006, 14:05
Molim vas da mi odgovorite....

Gde mogu da nadjem reklame koje se nalaze oko stadiona (nike,adidas....)

REKLAME BATO,REKLAME :D :D :D

Vetonpg
04-09-2006, 18:57
Treba mi pomoc koji fajl je da promenim reprezentaciji ime.

imported_gagipfc
04-10-2006, 03:05
Jel` ima neko ball texture za ovu loptu, sa kojom se igrao poslednji derbi?

http://rapidshare.de/files/17619841/kappa.jpg.html

TOTTI
04-10-2006, 13:57
Jel to onaj derbi gde ste izgupili titulu ili onaj pre 50 godina kad ste nas zadnji put bobedili :D :D :D

bizzy
08-03-2006, 20:43
evo moja neka lopta kako da je stavim u igru?

Wade
08-04-2006, 13:59
Da li neko zna da li se mogu u igru ubaciti himne reprezentacija?

Mihajlodc
08-07-2006, 22:15
Bio bih zahvalan alo bi mi neko pomogao ili nesto tome slicno.Instalirao sam operacioni sistem vista 64-bit,ali sada kada instaliram fodbal,izbaci mi pola ekrana crno a drugu polovinu ostavlja u vecoj rezoluciji,nema ni zvuka ni slike od igrice i tu se zabaguje.Da li mozda neko zna da mi pomogne?

Stewa
08-08-2006, 19:47
treba mi pomoc u vezi editvanja trave na stadionima pomocu ggs.1.da li je to moguce?2.koji su fajlovi u pitanju ako imam instaliranu maru i jna?hvala unapred! :respect: :fume:

had111
09-17-2006, 01:10
Imam problem svidja mi se ovaj Wotsonov option fajl ali mnogo igraca je unazadio neke preterao to sam uzeo da ispravljam ali imam problem neznam u kom programu mogu da registrujem i da odjavim igrace naime radi se da CLASIC reprezentacije imaju neke igrace koji jos uvek igraju, e sad hocu da tu vratim igrace koji su tu igrali ali imam problem jer su ti igraci registrovani u nekim klubovima ako ih zamenim sa onima koji tu treba da igraju oni se pojavljuju u tim klubovima. Znaci hocu samo da ti igraci ostanu u klubovima ali da ih odjavim iz clasic reprezentacije da bi tamo mogao da vratim clasicne igrace????? :think: :think: :think: :wall: :wall: :wall:


Ah da i kako se ubacuje TRAVA i LOPTE???

had111
09-18-2006, 01:23
Zasto mi niko ne odgovara????? :adpow:

Konfucije
09-18-2006, 21:24
Trava preko GGS-a, lopte možeš i preko Kitservera