PDA

View Full Version : Kit Evolution?!



imported_serb4life
02-27-2006, 02:08
Surfujuci po netu naisao sam na program Kit Evolution koji sluzi za import dresova u PES5.Sajt je jako zanimljiv,ima jos dobrih programa poput ASF Backuper-a.Da li neko zna nesto o ovome?
Evo linka:
http://fwp.socceraccess.net/pes.php

bacago
02-27-2006, 08:18
Odgovorih ti na issworldu, nego jesi li rijesio problem sa dresovima u DKZ?
Ajde posalji mi mail na bacago@yahoo.com sa dresom za koji ti kaze invalid structure pa da probam nesto da napravim.

imported_serb4life
03-02-2006, 02:05
Pozdrav Bacago,i hvala ti sto se trudis da pomognes svima,pa i meni! Problem sam konacno resio,ali ne preko DKZ Studia,vec preko najnovijeg kitservera.Nijedna prethodna verzija nije htela da mi radi,a ova nova je cudo,podrzava 4,5,6 dresova za jednu ekipu.Trazenje po netu nocima se konacno isplatilo!!!

memento
03-03-2006, 22:26
Ljudi, kako da ubacim dresove classic ekipa? Instalirao sam balkan patch i sve je u redu, jedino, eto, nema dresova classic ekipa..tj., ima ali su crni...kako da ih ubacim? Kol'ko se ja secam, u onom notepad fajlu kitservera, pored brojeva stoje imena ekipa, video sam da ima i classic ekipa, tako da ne shvatam zasto su im dresovi crni.. pomoc? Nisam nasao bolju temu, tako da se izvinjavam ako postujem na pogresnoj... Pozdrav.

Pro_Evolution_Montenegro
03-04-2006, 15:24
srb4life da te pitam koliko je tezak taj nowi kitserver..jel tezak za rukowanje..i na koji link da ga nadjem..Aj molim te reci mi to..:))
P.S.Owaj kit evolution je jaka stwar skinuo sam ga...s njim ubacujesh dresowe bez problema i onaj atrib.cfg fajl..:)

tarantula
03-04-2006, 23:35
...vec preko najnovijeg kitservera.Nijedna prethodna verzija nije htela da mi radi,a ova nova je cudo,podrzava 4,5,6 dresova za jednu ekipu.Trazenje po netu nocima se konacno isplatilo!!!

Pa postavi link da ne trazimo i mi nocima... :wink:

imported_serb4life
03-05-2006, 00:40
Kitserver sljaka strava.Ima mogucnost izbora koliko kod hoces dresova za svaki tim.Sta da vam kazem kad ja sa prethodnim verzijama nisam uspeo nista da ubaci,a sa ovom razbijam.Samo procitajte pazljivo readme fajl.Evo linka za kitserver:
http://www.wevolution.org/index.php?page=tools

Grobaru,kazi mi kako ubacujes dresove pomocu kitevolution-a?Napisi kratak tutorijal,pa nek ljudi odluce sta je najbolja varijanta.Pozdrav!!!

King_Bosna
03-05-2006, 10:00
Kod ovoga EVOLUTION javlja uvijek neki "Runtime error 13 type mismatch"

dali neko zna sta je to?

Pro_Evolution_Montenegro
03-05-2006, 11:19
Ewo danas cu postawiti tutorijal ali je lako brate..prelako..i ko zna shta znaci "import" i "browse"... :D

imported_serb4life
03-06-2006, 02:35
I ja imam isti problem kao i King_Bosna,zato te i pitam!!!

TOTTI
03-06-2006, 11:13
Eeeee,vi ste barem nesto uradili a ja....


Ubacio sam kopacke i stadione ali dreseve ne znam kako da ubacim a imam skoro sve programe za upacivanje GGS Studio,DKZ Studio i sta mi jos treba da ubacim dreseve.


Da li bi i ja dobio najnovije dreseve kao i vi kad bi mi neko okacio option file? :oops:

TOTTI
03-06-2006, 14:20
Sta znaci ovaj program?

Inace meni ne radi pa pitam...


http://img128.imageshack.us/img128/7752/beznaslova4ly.jpg

Pro_Evolution_Montenegro
03-06-2006, 15:29
Evo kratkog tutorijala za KitEvolution :!:

E ovako prvo gdje vam pishe “PLEASE LOAD YOUR KIT”,tu vam se otvara prozor gdje vi treba da nadjete mjesto gdje vam se nalazi dres.(Kad vam se otvori ovaj prozor,a vi pritisnite CANCEL,odn OTKAZI javlja vam greshku Run-time error 75).Kad ste nashli dres u prozoru on ce vam se prikazati..E sad vi treba da nadjete mjesto gdje ce te ga staviti…tj..u odjeljku “Select Team” nadjete tim kojem cete staviti taj dres..a u odjeljku “Select Kit” podeshavate koji cete dres staviti..tj. da li ce to biti Home Kit,Away Kit,GK Home Kit,GK Away Kit..I kad ste to sve zawrshili..josh preostaje da pritisnite “Import Kit”…I tad ce vam program pokazati poruku o uspjeshno izvrshenoj radnji… :D
P.S.Da biste mijenjali Partizan I Zvezdu..treba da znate da su oni na programu napisani kao SAO PAOLO FC-PARTIZAN I PES UNITED-C.ZVEZDA..Eto toliko o meni..nadam se d ace vam owaj mali tutorijal pomoci… :) I jos mi recite kada probate..dali vam valja… 8) ..
P0z od mene….:)

TOTTI
03-06-2006, 20:46
E majstore ovaj program mi izgleda extra ali mi nesto ne radi.

Uradio sam sve kao sto si mi rekao,ali na pocetku mi se ne pojave one dve greske vec na kraju pise http://img465.imageshack.us/img465/7918/pes6qh.jpg ne znam sta da radim a ovi dresevi su mi najpotrebniji.


Kolike je velicine ovaj KITS (433KB) ili ?

Ako ti nije problem daj mi tacan link posto tamo ima 2-3 downloada :D

Pro_Evolution_Montenegro
03-07-2006, 12:23
Widi daj ti meni mail..ja cu ti ga tako poslati..OKi??I drago mi je shto si mi trazio pomoc..jer ti sad mogu pomoci..ali..widi..i meni bi trebalo neshto..no ja..dogoworicemo se preko maila..aj daj mi mail znaci pa ti ja odma shaljem... :D 8)

Pro_Evolution_Montenegro
03-07-2006, 12:35
http://go.download.filefront.com/4409698;b3c700cc62847e7f;d1d8f58c60542b90bd00fca25 b176126ca9324f3abdbf5419a6e3891c0ab12a4231adbb3648 fb51a

To ti je adresa..a ti meni daj mail..da bix te ja neshto pitao... :D :D
P.S.Owdje iamsh moj tutorijal pa widi..Sa srecom..:))

Pro_Evolution_Montenegro
03-07-2006, 14:05
EWo ti..ja udjem tu..meni radi..ali ti nisi dobro naprawio..gledaj..:))
Your download is ready. Please click this link to start the download.

You have 5 minutes to start this download before your session times out.


Widish li ..meni se to pojawi..trebalo bi i tebi..:))..i treba da kliknesh na ono "click this link"..to ti je plawim slowima..e to je to majstore...:)0Ako ne moze polsacu ti na mail..samo reci..a widi bili kako mogao dami poshaljesh superpatch 3.0 i superpatch 2.0 ??Aj da se dogoworim opa poshtom za Podgoricu da dodje..a ja bi ti se naknadno oduzio..Oki??:))

memento
03-09-2006, 19:40
Ljudi, kako da ubacim dresove classic ekipa? Instalirao sam balkan patch i sve je u redu, jedino, eto, nema dresova classic ekipa..tj., ima ali su crni...kako da ih ubacim? Kol'ko se ja secam, u onom notepad fajlu kitservera, pored brojeva stoje imena ekipa, video sam da ima i classic ekipa, tako da ne shvatam zasto su im dresovi crni.. pomoc? Nisam nasao bolju temu, tako da se izvinjavam ako postujem na pogresnoj... Pozdrav.

Odgovor? :) Anybody?

imported_serb4life
03-10-2006, 01:27
Meni evo *****e ne radi,pa to ti je!!!
Stalno izbacuje neku gresku.Drzacu se ja i dalje kitservera.
Pozdrav!!!

Veliki_Brat
03-10-2006, 13:06
hm ja imam to kit evolution i shljaka mi... al neznam ni sam kako :) ali kontam da ti je da bi on radio KITSERVER mora biti instaliran!

Pro_Evolution_Montenegro
03-10-2006, 16:59
Pa to je naravno...Pa tamo piše koji ti je br imena fajla dje ti se nalazi tim čije dresowe oćeš da mijenjaš...tj..ID ..npr..ID:08556..To vam je to...:))

TOTTI
05-07-2006, 23:03
Evo ovde cu staviti romine nove dreseve pa kome treba.... :MrGreen:

H
http://img150.imageshack.us/img150/8553/home5ok.png
A
http://img205.imageshack.us/img205/989/away5nx.png

GKH
http://img235.imageshack.us/img235/6261/gk7lu.png

GKA
http://img52.imageshack.us/img52/3610/gk28kt.png