View Full Version : PES 2016 - Goalissimo > Novine
Ovako, otvorio sam temu iz razloga sto razmisljam da uvedem neke novine u takmicenje, a verujem da dosta vas ima neke ideje koje bi mogle da posluze pa eto, ako imate iskoristite ovu temu da predlozite i mozemo svi zajedno da diskutujemo o tome sta je najbolje da se doda. :player:
goran_pesmaster
11-24-2015, 18:19
a neki kostur, svih meseci takmicenja, pa biranje 3 najbolja gola na kraju sezone ili nesto tako
pecanac82
11-27-2015, 11:35
Mogli bi da se šalju snimci po temema, tipa nejlepši gol iz slobodnjaka, najbolja odbrana, vrhunska akcija, atraktivni golovi itd.
bokirivaldo
11-27-2015, 14:58
Recimo svaki pobednik meseca se kvalifikuje na finalno takmicenje koje bi bilo negde leti 5,6 mesec i tad bi ucestvovali samo pobednici po mesecima
kao kraj sezone recimo pred sledeci novi PES ..Znaci odredi se dokle traje ovo takmicenje recimo pred pocetak godisnjih odmora i onda zavrsnog meseca ucestvuju samo pobednici po mesecima ..
:yes:
Recimo mozes u temi za decembar kad bude se takmicilo okaciti klip najboljeg gola za novembar i ime clana i tako svaki put,u januaru okaciti klip
od pobednika za decembar ..
Mogli bi da se šalju snimci po temema, tipa nejlepši gol iz slobodnjaka, najbolja odbrana, vrhunska akcija, atraktivni golovi itd.
Istu ideju sam imao i ja nego nisam smeo od prvog meseca da krenem tako jer nisam znao kakav ce odaziv da bude posto je za PES15 samo prvi mesec bio koliko-toliko popularan, mada svakako je bilo manje nego ovog meseca tako da se nadam da ce ove godine da se nastavi cele sezone kao u ovom mesecu, 16 golova + ovih par kojima save file nije radio, 20-tak golova, sasvim solidno, nista u odnosu na 13 kada je bilo po 40-50 golova ali veliki napredak u odnosu na PES14 i 15.
a neki kostur, svih meseci takmicenja, pa biranje 3 najbolja gola na kraju sezone ili nesto tako
Recimo svaki pobednik meseca se kvalifikuje na finalno takmicenje koje bi bilo negde leti 5,6 mesec i tad bi ucestvovali samo pobednici po mesecima
kao kraj sezone recimo pred sledeci novi PES ..Znaci odredi se dokle traje ovo takmicenje recimo pred pocetak godisnjih odmora i onda zavrsnog meseca ucestvuju samo pobednici po mesecima ..
:yes:
Recimo mozes u temi za decembar kad bude se takmicilo okaciti klip najboljeg gola za novembar i ime clana i tako svaki put,u januaru okaciti klip
od pobednika za decembar ..
Ovo je koliko-toliko ista ideja i svidja mi se. Recimo bi takmicenje moglo da traje do Juna, to je 8 meseca zajedno sa ovim i onda u Julu da se odradi finalno glasanje, taman posle Avgust pauza i onda cekamo novi PES u Septembru. :)
Lectos99
12-06-2015, 20:29
Pazi ako ces nagradu staviti tipa original PES 2016 bolje mesecno deli Pes jer ti u junu das original Pes a u Septembru izlazi novi msm ako me razumes
goran_pesmaster
12-06-2015, 21:06
sigurno, davace se original PES, k*rva na vrata i pehar sa potpisima svih admina i moderatora ovog foruma
Pazi ako ces nagradu staviti tipa original PES 2016 bolje mesecno deli Pes jer ti u junu das original Pes a u Septembru izlazi novi msm ako me razumes
Gde si inace ti procitao da sam napisao da cu da dajem original PES? Ako ti u ovom takmicenju ne vidis nikakvu zabavu, druzenje sa forumasima niti bilo sta nego ti je cilj samo nagrada, sto se mene tice ti ne moras da ucestvujes ni u jednom takmicenju. :)
A inace, kad si vec napisao to sto si napisao, ne mogu, a da ne odgovorim, pomnozi 8 meseci sa cenom PES-a pa vidi koliko ispada to, a onda se zapitaj ko ce da finansira to i odakle. Jedino da mi drzimo Konami, pa da stancamo diskove svakog dana pa onda da delimo po disk svakom ko ucestvuje u takmicenju, plus sto kaze Goran, da platimo kurvu da mu isporuci disk na kucnu adresu.
Lectos99
12-06-2015, 23:08
Gde si inace ti procitao da sam napisao da cu da dajem original PES? Ako ti u ovom takmicenju ne vidis nikakvu zabavu, druzenje sa forumasima niti bilo sta nego ti je cilj samo nagrada, sto se mene tice ti ne moras da ucestvujes ni u jednom takmicenju. :)
A inace, kad si vec napisao to sto si napisao, ne mogu, a da ne odgovorim, pomnozi 8 meseci sa cenom PES-a pa vidi koliko ispada to, a onda se zapitaj ko ce da finansira to i odakle. Jedino da mi drzimo Konami, pa da stancamo diskove svakog dana pa onda da delimo po disk svakom ko ucestvuje u takmicenju, plus sto kaze Goran, da platimo kurvu da mu isporuci disk na kucnu adresu.
Ma ranije sam procitao nesto pre takmicenja , naravno da sam uvek prvenstveno za zabavu , razumem nije malo uopste tako da razumem . E predlazem ti da uzmes I da napravis sa svim tim golovima koje ti posalju jedna snimak na youtube I postavis ih kao pregled na sve golove , ali to tek na kraju takmicenja , eto ti jos jedne ideje [emoji6] [emoji16]