PDA

View Full Version : Evolution Patch - Stadioni I Lopte - Resio Problem!!!



Raksa
01-27-2007, 18:39
Evo za one koji imaju Evolution Patch v1.1 sa kitserverom gde se nalazi 279 razlicitih stadiona i 233 razlicite lopte. Mozda neko za ovo i zna i mozda ce reci da je glupost sto ovo nisam znao ali eto slucajno sam otkrio kako da promenim neki od 279 stadiona ili 233 lopti koje su ubacene u kitserver. Kako promeniti stadion ili loptu. Kao prvo morate imati joystick sa svim komandama (mislim posebno na onu SELECT). Kada izaberete u PES6 "MATCH" pa zatim na recimo "EXHIBITION" namestite da igrate jedan protiv drugog, zatim izaberete timove i kliknete na "X" pojavi vam se ekran gde birate home/away dresove! Ako imate Evolution patch dole vam pise "KIT SELECTION [1/4]" pritisnete dugme "SELECT" i dole se promeni meni na "BALL SELECTION [2/4]", pritiskom na dugmad "R1/L1" menjate lopte i to imate izbor svih 233 modela!!!! Zatim pritisnete opet tipku "SELECT" i dok ne dobijete meni "STADIUM SELECTION [4/4]" i isto sa tipkama "R1/L1" birate jedan od 279 razlicitih stadiona!!! Nadam se da ce ovo nekom pomoci....

vujke
01-27-2007, 19:58
Evo za one koji imaju Evolution Patch v1.1 sa kitserverom gde se nalazi 279 razlicitih stadiona i 233 razlicite lopte. Mozda neko za ovo i zna i mozda ce reci da je glupost sto ovo nisam znao ali eto slucajno sam otkrio kako da promenim neki od 279 stadiona ili 233 lopti koje su ubacene u kitserver. Kako promeniti stadion ili loptu. Kao prvo morate imati joystick sa svim komandama (mislim posebno na onu SELECT). Kada izaberete u PES6 "MATCH" pa zatim na recimo "EXHIBITION" namestite da igrate jedan protiv drugog, zatim izaberete timove i kliknete na "X" pojavi vam se ekran gde birate home/away dresove! Ako imate Evolution patch dole vam pise "KIT SELECTION [1/4]" pritisnete dugme "SELECT" i dole se promeni meni na "BALL SELECTION [2/4]", pritiskom na dugmad "R1/L1" menjate lopte i to imate izbor svih 233 modela!!!! Zatim pritisnete opet tipku "SELECT" i dok ne dobijete meni "STADIUM SELECTION [4/4]" i isto sa tipkama "R1/L1" birate jedan od 279 razlicitih stadiona!!! Nadam se da ce ovo nekom pomoci....
Lijepo je od tebe sto si ovo objasnio (onima koji to nisu znali, ako ih ima, bez uvrede) ali me zanima da li ti je tekma krenula kad si izabrao neku od lopti iz kitservera? Meni ispada u Windows kad izaberem neku loptu. Pretpostavio sam da je fora u slaboj grafickoj kartici (Nvidia GeForce 440MX)???!!!!

kepke90
01-27-2007, 20:06
Mislim da imas ovde negde tutorijal za sprecavanje pucanja igre pri slabijim grafickim karticama.

Raksa
01-27-2007, 20:57
Lijepo je od tebe sto si ovo objasnio (onima koji to nisu znali, ako ih ima, bez uvrede) ali me zanima da li ti je tekma krenula kad si izabrao neku od lopti iz kitservera? Meni ispada u Windows kad izaberem neku loptu. Pretpostavio sam da je fora u slaboj grafickoj kartici (Nvidia GeForce 440MX)???!!!!

Meni se nije desavalo da ispada iz igre kad izaberem neku loptu ili stadion, znaci nije do igre vec je nesto drugo....

Stella Rossa
01-27-2007, 20:58
Mislim da imas ovde negde tutorijal za sprecavanje pucanja igre pri slabijim grafickim karticama.

ajde molim te reci gde!!!

MONTENEGRO
01-27-2007, 20:59
gdje skidate taj superpatch???