PDA

View Full Version : problem sa west balkan patchom



Toza Car
06-27-2006, 12:32
ljudi pomagajte! imam problem tj. instaliram ceo patch wb a kad dodjem da ubacim kitserver-setup, otvori mi onaj mali prozorcic da instaliram kitserver i ono dugme install ne moze da se stisne da se instalira! proizvod je da je patch instaliran ali kad krenem da izaberem timove nema reklama na dresovima,a kad zapocnem da igram svi mi klubovi imaji crne dresove! sra da radim i kako da resim ovaj problem pa da mogu da picim fudbal normalno?

Konfucije
06-27-2006, 12:34
Jel prvo kopiras kitserver u folder gde ti je PES?

Toza Car
06-27-2006, 12:40
jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooo ooooooo nisammmmmmmmmmmmmmmm! tj. nisam dobro citao uputstvo-konj jedan! sad cu da probam pa javljam!

Toza Car
06-27-2006, 12:49
probao sam i sve radi savrseno,al kad ne citam uputstvo do kraja nego se pravim pametan pa tako i prodjem! svaki je pocetak tezak al i ja cu nauciti sve o pes5 kad-tad! hvala puuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooo!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jos jedno pitanje, a to je: jel moze da se prikljuci dzijstik na komp pa da tako igram i koji da kupim a da je dobar a da nije nesto skup?

Pro_Evolution_Montenegro
06-27-2006, 12:51
MOzesh da priklucish na USB port..a ko,liko koshta ja ne znam..ima na nekom topicu u ovom podforumu vec to,pa pogledaj :P

Toza Car
06-27-2006, 12:54
snaci cu se-hvala! slobodan Partizan!

Pro_Evolution_Montenegro
06-27-2006, 12:57
:P

Konfucije
06-27-2006, 13:06
Za dzojstik pogledaj ovu (http://pesoholichari.com/forums/index.php?topic=50.0) temu.

Toza Car
06-27-2006, 13:42
hvala za link! kako da ubacim neku moju sliku za avatar? probao sam al mi ne ide!

tarantula
06-27-2006, 13:57
hvala za link! kako da ubacim neku moju sliku za avatar? probao sam al mi ne ide!


Prvo upload-uj sliku koju zelis na http://imageshack.us/

Potom udji u svoj profil na forumu, idi na Forum Profile Information, stikliraj I have my own pic: i u praznom polju upisi link do slike.

Toza Car
06-27-2006, 16:38
jel mi verujes da sam uplovdovao sliku i kad upisem link nista se ne desava tj. nece da mi prihvati avatar!

evil_geko
06-27-2006, 16:40
Pa evo prihvatio ti...

Toza Car
06-27-2006, 17:07
jeste ovu sto ima izbor u podesavanjima,al nece moju sto sam ja uplovdovao sa mog kompa!

Konfucije
06-27-2006, 18:00
Tu sliku skidaj ili cu ti je ja skinuti :)

Pro_Evolution_Montenegro
06-27-2006, 18:09
Tu sliku skidaj ili cu ti je ja skinuti :)

Hahahah... :P :P :P :P

BsBtB
06-28-2006, 19:44
ej aj pomozite meni ako mozete...instalira sam balkan patch i kopira sam folder kitserver di mu je misto i pokrenija setup.exe i sve je ok dok ne pokrenem igru, kad li ono errror, a kad kitserver uninstaliram onda se igra pokrene ali su dresovi od "originalnih" klubova (npr. c.zvijezda = monaco) :) !!! imena klubova, igraca i transparenti su uredu - balkanski!!!

hvala unaprijed!!!

evil_geko
06-28-2006, 19:48
ej aj pomozite meni ako mozete...instalira sam balkan patch i kopira sam folder kitserver di mu je misto i pokrenija setup.exe i sve je ok dok ne pokrenem igru, kad li ono errror, a kad kitserver uninstaliram onda se igra pokrene ali su dresovi od "originalnih" klubova (npr. c.zvijezda = monaco) :) !!! imena klubova, igraca i transparenti su uredu - balkanski!!!

hvala unaprijed!!!


Meni kada je izbacivao error ja sam samo uninstalirao kitserver i ponovo instalirao(znachi remove pa install)i to je uvek radilo.....

BsBtB
06-28-2006, 19:51
proba sam i to ali nece!!! jeli bi mi koji novi pes5.exe pomoga?!?!?! ako znas?!

BsBtB
06-28-2006, 20:09
daj pomozite...postajem lagano ocajan!!! ko pomogne castim ga picem kad dodje u st!!! da jednim, koliko oce!!!!

Konfucije
06-28-2006, 20:31
Posto imas "onu" verziju igre, nisi smeo kopirati PES5.exe jer je on sa original igre (dakle crackuj ga)...

BsBtB
06-28-2006, 20:46
posto imam "onu" verziju igre exe file sam vec crackira prilikom prvog instaliranja igre...i opet sam crackira nakon sta mi nije uspilo to s kitserverom i opet nista!!! da mi ti ustupis neki( da nije od originala) ako imas i ako ti nije problem, pa da probam s njim?!?!

BsBtB
06-28-2006, 20:49
bez instaliranog balkan patch kitsrever direktorija sve mi radi normalno, s mojim crackiranim pes.exe

Toza Car
06-28-2006, 21:54
Re: problem sa west balkan patchom
« Reply #14 on: Yesterday at 07:09:18 PM »
Reply with quote
Quote from: pes5 on Yesterday at 07:00:27 PM
Tu sliku skidaj ili cu ti je ja skinuti smiley
Hahahah... :P :P :P :P

ja jos ne mogu svoju sliku da postavim kao avatar! mora da sam mnogo glup ili imageshac ne radi kako treba! bice da je ovo drugo!

hocu ovo da postavim pa makar crko!