PDA

View Full Version : Nekoliko pitanja



zlatni_lijljan
06-23-2006, 22:15
Kao prvo veliki i pozdrav i pohvala za super site i još bolji forum koji naĂ…Âľalost zbog veoma loše konekcije(koju uskoro treba da zamijeni ADSL) ne mogu cijeli da pregledam i pretraĂ…Âľim.

Ono što me interesuje je KITSERVER 5.2.0
1.dobio sam ga na CD-u i ja mislim pravilno instalirao. Interesuje me kako bih mogao da promijenim samo dres određenog tima(u ovom slučaju PES Uniteda jer sam od njeg sebi napravio BiH repku) a da ne skidam cijeli onaj kDB(ili kako se već zove) folder sa svim dresovima...

2.inače kad ubacim dres recimo u reprezentaciju njemačke(ciji sam folder dobio samom instalacijom KITSERVERA) igra na samom početku utakmice zaštopa i izbaci me u Windows ?

3. ima li iko template LEGEA dresa?????

boki, Sarajevo

tarantula
06-23-2006, 22:29
Kao prvo dobrodosao na forum!

Ja i dalje koristim stari kitserver, ali mislim da je princip isti (ispravite me ako gresim), da bi samo ubacio dres odredjenog tima moras da napravis posebno samo folder sa dresovima tog tima i nazoves ga np.r BIH. Smestis ga u GDB folder i u fajlu map mu upises broj, i ime.
Sve ovo deluje zbunjujuce, ali je krajnje jednostavno.

Ne znam zasto ti puca igra!? :shocked:

Pogledaj topik templates, imas dosta templejta tamo...

Ajdin
06-23-2006, 22:32
Ako ces ubrzo uzeti adsl sacekaj pa skini balkan patch i moj update gdje ima reprezentacija BiH sa navijanjem i facama svih igraca i nravno dresovi.

zlatni_lijljan
06-23-2006, 22:34
Kao prvo dobrodosao na forum!

Ja i dalje koristim stari kitserver, ali mislim da je princip isti (ispravite me ako gresim), da bi samo ubacio dres odredjenog tima moras da napravis posebno samo folder sa dresovima tog tima i nazoves ga np.r BIH. Smestis ga u GDB folder i u fajlu map mu upises broj, i ime.
Sve ovo deluje zbunjujuce, ali je krajnje jednostavno.

Ne znam zasto ti puca igra!? :shocked:

Pogledaj topik templates, imas dosta templejta tamo...




pa jel problem da mi to objasniš oko upisivanja imena i broja za dres? jel mi mozes neki primjer dati?

zlatni_lijljan
06-23-2006, 22:37
@aldin

moĂ…Âľeš li mi samo dati BIH repku da ne skidam cijeli Balakan patch

Ajdin
06-23-2006, 22:44
Evo ti ali ovdje nemas dresove i neke igrace posto nisam ovdje stavljao ono sto ima u Balkan patchu.Ovdje imaju navijaci,transparenti,oko 17 faca reprezentativaca.Skini sebi Balkan patch short version.On je oko 20 MB.Tu imas dresove.I meni je dial up ali sam skinuo short verziju pa se onda snasao za full.

Ajdin
06-23-2006, 22:45
I nije @aldin nego @Ajdin.
Ako hos hajd na mirc.Nick mi je Ajdin_Basketas ili na MSN Ajdin_ja@hotmail.com.

zlatni_lijljan
06-23-2006, 22:49
@Ajdin izvini buraz

http://www.slibe.com/fullimage/965c2426-bosniapa1qb_png.png (http://www.slibe.com)

evo recimo legea dres ali se ne uklapa u dimenzije za PES5... iako nisam uspio da pokrenem tekmu(jer me izbaci), vidim na mini kit-u da nije dobro namjesten dres(grb BH je na ramenu)

Ajdin
06-23-2006, 22:59
Ja zaboravi link
http://rapidshare.de/files/22873631/BH_PATCH_by_Ajdin.rar.html
To za dres probaj ga snimiti u 8bit sa Game Graphic studiom i onda ubaciti.Ali pokusaj skinuti Balkan patch short verziju i rjesio si taj problem sa dresovima.

King_Bosna
06-23-2006, 23:57
Nesto mi poznat taj dres?Mozes ga ubaciti preko grafic studia novog,i samo ides na kit properities i namjestis na pes 4 ili WE8

zlatni_lijljan
06-24-2006, 09:50
hajd vi meni recite koje bi ja sve programe trebao imati da ubacim dresove??

ja imam samo kitserver

Konfucije
06-24-2006, 12:44
Više ti i nije potrebno.
Mada bi ti dobro došao i GDB Manager.

draganlokas
06-24-2006, 13:01
pomozitemi imam nove kopacke ali neznam da ih ubacim pomocu game graphic studija molim vas pomozitemi kako da ih ubacim

zlatni_lijljan
06-24-2006, 14:59
Više ti i nije potrebno.
Mada bi ti dobro došao i GDB Manager.


ali taj kitserver mi ništa ne vrijedi ako nemam sve onaj kDB Folder cijeli???

zasto su neki dresovi prozirni kad se ubace?

tarantula
06-24-2006, 15:26
pomozitemi imam nove kopacke ali neznam da ih ubacim pomocu game graphic studija molim vas pomozitemi kako da ih ubacim


Sledeci put ili otvori poseban topik da pitas nesto ili pitaj na jednom mestu, a ne na 2 ili 3!

Kada si skinuo kopacke verovatno si dobio dva fajla unknow_04429, to je BIN fajl i unknow_04560, to je str fajl.
Potrebno je samo da te fajlove ubacis umesto istoimenih, vec postojecih fajlova u 0_text-u.
To mozes uraditi pomocu programa Game Graphic Studio.

draganlokas
06-26-2006, 22:10
tarantula nece da mi se zamene unkow_4429.bin sta treba da uradim da bi to zamenio

Konfucije
06-26-2006, 22:22
Kako nece?

draganlokas
06-26-2006, 23:45
stalno mi izbacuje access violation at address 0044e90f in module game graphic studio.exe read of address 088bbd44 pomozite mi :cry: :cry: :cry:

tarantula
06-27-2006, 00:27
Probaj taj fajl da ubacis pomocu DKZ Studia.

draganlokas
06-27-2006, 17:24
gde mogu da skinem razne vrste kopacki

churug1991
06-28-2006, 22:45
Ej,pes5,gde mogu da skinem WC patch i da li mogu da igram PES 5 a da su mi sve modifikacije iz patchova koje imam instalirane u igri,razumes sta hocu da kazem?

Konfucije
06-28-2006, 23:10
gde mogu da skinem WC patch

Tema za WC Patch (http://pesoholichari.com/forums/index.php?topic=173.0)


da li mogu da igram PES 5 a da su mi sve modifikacije iz patchova koje imam instalirane u igri,razumes sta hocu da kazem?

Ne razumem


gde mogu da skinem razne vrste kopacki

Upravo sada uploadujem kantarov paket kopacki

Pesovac Marsovac
06-28-2006, 23:12
Ej,pes5,gde mogu da skinem WC patch i da li mogu da igram PES 5 a da su mi sve modifikacije iz patchova koje imam instalirane u igri,razumes sta hocu da kazem?


Hoce da kaze da li moze da koristi sve peceve tako da svaka mogucnost iz nih moze da bude u igri... Jel sad shvatas pes5?

Konfucije
06-28-2006, 23:16
Ne shvatam :)

Konfucije
06-28-2006, 23:21
@draganlokas - Paket kopacki! (http://www.pcigre.com/pes5/Bootpacks_by_KANTAR.zip)

Pesovac Marsovac
06-28-2006, 23:23
Isuse.....znas ono sa pes5 more petch? E pa to isto ali tako da koristi sve peceve u jednu celinu...

Konfucije
06-28-2006, 23:32
Pa tako kazi :)
Nece raditi, jer ne mozes "vise puta da zamenjujes iste fajlove" u npr E_text, E_sound...