PDA

View Full Version : Ballserver



rodjo
06-19-2006, 16:02
Kad vec imamo "faceserver" sa 470 faca, onda bi valjalo imati i "ballserver". Skupio sam oko 60-ak lopti i stavio jih u folder " ballserver", koji se nalazi u novom kitserveru 5.2.

Download (http://www.pcigre.com/pes5/balls_www.pesoholichari.com.zip)

Upustvo:
-Reinstaliraj kitserver (Otvori "C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5kitserversetup" i pritisni "Remove")
-Kad raspakujes skinuti fajl, dobijas folder "balls" koji treba ubaciti u folder "C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5kitserverGDB" (prvo izbaci onaj stari folder "balls")
-Instaliraj kitserver (Otvori "C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5kitserversetup" i pritisni "Install")

P.S.: E, kad bi neko izmislio jos neku vrstu navijackog-servera, koji bi ubacivao navijacke pesme za sve timove u PES-u, to bi tek bio vrh... :afro:

evil_geko
06-19-2006, 17:28
231 lopta za Kitserver 520

Kit Server 520 (By Juce) + 231 Balls By MoOsSaA

Lista Lopti
http://moossaa.free.fr/upload/Download/Liste_Balls_Kitserver_520_+_231_Balls_By_MoOsSaA.t xt

Download
http://moossaa.free.fr//upload/Download/KitSerVeR_v520_+_331_Balls_By_MoOsSaA.zip

rodjo
06-19-2006, 18:22
svaka cast :MrGreen:

Konfucije
06-19-2006, 18:46
Bice dodato u download bazu sajta, svaka cast obojici ;)

Pesovac Marsovac
06-19-2006, 20:51
Majku mu pa kolko to lopte ima??????????

draganlokas
06-19-2006, 21:12
nece da mi se pokrenu nove lopte neznam sta mu fali

Pesovac Marsovac
06-19-2006, 21:16
Jesi li uradio kako je naveo rodjo?

draganlokas
06-19-2006, 21:26
u starom kitserver nema mi balls

evil_geko
06-19-2006, 21:29
pa skini novi http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4177

pop1806
06-20-2006, 17:31
:afro:Dobre lopte savka. Cast momci samo napred

draganlokas
06-20-2006, 18:26
POMOZITE MI KAKO DA SKINEM BALLSERVER NEZNAM IZBACUJE MI NEKE GUPOSTI :cry: :cry:

evil_geko
06-20-2006, 18:28
POMOZITE MI KAKO DA SKINEM BALLSERVER NEZNAM IZBACUJE MI NEKE GUPOSTI :cry: :cry:


koji ballserver....odakle??

Konfucije
06-24-2006, 02:19
Novi link za download: http://www.pcigre.com/pes5/balls_www.pesoholichari.com.zip

imported_duce
06-24-2006, 09:54
Ljudi,meni ovo nece da radi.Uradio sam sve prema upustvu...spasavajte

john doe
07-09-2006, 20:16
Imam problem sa ballserverom.Ubacim nove lopte i sve podesim.Kada startujem mec sa novom loptom,igra me izbaci u desktop,ali kada startujem sa starom loptom sve je OK.Pomozite

tarantula
07-09-2006, 20:25
Jesi siguran da si sve dobro podesio? Proveri jos jedanput map fajl, kao i mdl fajlove.

Koji kitserver imas?

john doe
07-09-2006, 21:06
5.2.0 Skinuo sam ga sa ovog sajta.

crnobeli
07-10-2006, 00:24
E i ja sam uradio onako po rodjinom stavu ali nereaguju mi lopte jos imam onih 9 a hocu vishee plss
help me :nono: :nono: :nono:

tarantula
07-10-2006, 00:25
Lopte ne biras u glavnom meniju vec tamo gde biras dresove pre utakmice. I to tasterima V i B.

john doe
07-10-2006, 12:52
Rade mi i kitserver i faceserver,sve sam dobro konfigurisao,imam i mdl fajlove,ali opeet nece da radi.Kada podesim nove lopte(B i V) izbaci me u desktop.

Goran
07-10-2006, 13:38
Koju graficku imash?
Ball server nece da radi sa nekim GeFoce MX!!!
Ne znam zasto.

Npr. Meni sve radi u kitserveru osim ballservera(imam GeForce4 MX 440 with AGP8X).

john doe
07-10-2006, 16:03
Ja imam istu graficku

Pesovac Marsovac
07-10-2006, 22:14
Zato sto je igra previse graficki obradjena i slaba kartica kao sto je GeForce MX nemoze da "svari" tolike informacije.

Goran
07-11-2006, 03:50
Mislim nije problem sto ne moze da "svari" jer ako moze radi stadium server zasto ne bi i ball server